Kapatın misafire ya bi işe yarayın
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Eger Adrian´i Senol Günes aldirmadiysa, o zaman da Teknik direktörlügü biraksin. Cünkü oynatmak istemedigin adamlari ne diye takima aliyorsun? Al gencleri. En azindan dersin ki benim sisteme uyan adam yok ne yapayim.İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer Şenol Güneş istedi ise Adrianı teknik direktörlüğü bıraksın.
Kesinlikle inanmıyorum.
Pawel - Brozek ve Adrian sonrası Polanyalı almayız inşallah
Kim bu Polonyalıları bize KAKALAYAN.
Yorum
-
ben 6 aydır söylüyorum şenol hoca istifa etsin diye.bu kötü günlere geleceğimizi biliyordum zaten.hep trabzonumun iyiliği için gitsin dedim. 3-0 rezil bir sonuç açıklama yapmasın kimse.tek suçlu hocadır. gs oyuncu kalitesi bizden iyi mi kardeşim.yeter artık.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVay be kendimiz ettik kendimiz bulduk....
Kuddusi pisirdi..
Gs yedi ve kral oldu..
Gsyi öve öve bitiremezler simdi.. Lan 3 pozisyona girmediniz...
Cech hata yapti elmander atti
Faul degil frikik golü yeriz
Ceyhun ortaya cevirir Tolga iceri celer.
Burak sen futbolcu degilsin be kardesim..
onlar olmassa rahat yenerdik dimi,,,hani bir insan kaza geçirip ölür ve arkadan derlerki araba hızlı geldi falan filan ama bilmiyorlarki zamanı gelmiş ve ölmüş,,,,,,,
mehmet bjk ve bu maçta toplam 3 gol pozisyona giremedin bee....Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
iyi hoş ersunun kuruduğu takım 3 sene sonra şampiyon oldu.İlk olarak Tyler Durden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sene surekli bunu yaptik..
bu takim kayseri maci disinda futbol oynamadi..
senol gunesi anlayan var mi?
ne yapmaya calisiyor.gol atmayi zaten beceremiyoruz ama takim pozisyona
giremiyor yahu..rezillik.kac mac oldu pozisyona giremiyoruz.
ersun yanalin kurdugu takima bakin birde senol hocanin kuramadigi takima..
aradaki kalite farki cok belli.
ersun hocanin kurdugu takim gecen sene sampiyon oldu..isklet dagildi
diyecek olanlar icin simdiden cevap vereyim..
takim kurulurken senol hoca uganda da degildi..istemedigi adamlarin
alinmasina izin vermeseydi.hos bir iki isim disinda senol hocanin istedigi adamlar alindi.sonuc ne?
sonuc rakip kaleye gidemeyen takim..
zokora-colmani su takimdan cikarin yemin ediyorum ilk 10'a giremez..
Şenol hocanın sihirli değneği mi var. Bir de bu takım öldü yahu yorgunluktan. unutmayın geçen sene avrupa da yoktuk...TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal yazmış bir arkadaş aslında hoca olarak değil de şu takımın transfer komitesine lazım bir Ersun Yanal. O oluşturmuştu bu takımın iskeletini. Çok iyi yapıyor o işi.
ya zaten geçen sene ersun yanalın kurduğu kadrnun kaymağını yedi Şenol güneş. Ersun yanalın getirdiği adamlar hepsi milli takım seviyesine çıktı. yükselsi. ama bizim Şenol güneş 2 senedir alltan bir tane adam koyamadı.. mustafa yumlu diye bir şabanı oynatıyor.
bu adam oyunu okuyamıyor kesinliklee.... 55 te 10 kişi kalıyor takım 85 ta Alanzinho yu oyuna alıyor allah aşkına. Fatih terim 2-0 önde oyuncu değiştiriyor, biz 10 kişi kalmışız 85 bekliyoruz. Bu aykut dene adamı kim getirdi yaaa. adam sahada geziyor....
bu nasıl hoca yaa.
Yorum
-
Adrian çok etkisiz. Zokora ve Aykut birlikte oynayıp Colmanı forvet arkası oynatmak gerekiyor diye düşünüyorum. Henriqe sağ açık değil forvet. Takımda 3-4 tane forvet var ama biz tek forvet oynaıp diğerlerini kanatlara çekiyoruz. Tabi ki başarısızken konuşmak kolay ben yine de Avrupa maçları olmasa daha çok puanımız olurdu diye düşünüyorum. ama görünen o ki adrian, sapara, henriqe falan bu adamlar bu iş olmucak. en azından şu Eren Albayrak ı denemek lazım diye düşünüyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum