Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Jaja geri gelsin . Ben sırtımda getirmeye hazırım .
    Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şenol Güneş transferde isim vermez arkadaşlar mevki verir yönetim de kafasına göre alır transfer konusu böyle yıllardır.
      lütfen misafire kapatın..300 oldular...
      paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Niye hep tepkiler takıma,görmüyo musunuz haftalardır hakemler bizi mahfediyor.

2. golde faul mu vardı?
        Zokora'nın pozisyonu kırmızı kart mıydı?

Tüm kararları Gs lehine verdi hakem,Ebou'yi,Melo'yu 10 kere atması gerekiyordu.

Yorum

• Ligin en iyi oyuncularını verdık bedava..Salak sadri adriana 5 verecegine o para yerine egemen ve selcugun üceretini arttırsana..

Jaja,Selcuk,Egemen yerleri dolmadı üstüne okadar para verdik..

Yorum

• Ne yapalım şimdi takımları 12. Sıraya gerileyince bütün takımı baştan aşağı sövenlerle birmi olalım ? Takımı ezeli rakibinden 3 gol yediğinde bütün takımına ruhsuz damgası yapıştıran yeri gelince topçusunu dövenlerle birmi olalım ? kuşmu olalım kedimi... Bence alayının ........ ve gurur duyalım... Kendi şehrimizin takımını tutuyoruz ya , o arma bize mezarda bile yeter... Biz bu ibnelerle yine bir olmayalım ÖLÜMÜNE TRABZON...
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Arkadaş sistem yok takımda ya. Ayağına top gelen Burak'a şişiriyor. Hadi 1 puan için oynarsın, savunma yaparsın Lille maçında olduğu gibi denersin bu sistemi. Kendi evinde başa baş mücadele edeceğin maçta her ayağına top alan Burak'a şişiriyor nasıl iştir anlamadım ya.
              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Tribündeki taraftarın da her yanlış düdükten sonra -ki 2 düdükten biri yanlıştı- hakemi alkışlayacağından korkmaya başladım. Baskı kurmayı, yüksek ses çıkarmayı geçtim, homurdanma bile olmuyor.
                33# DRAGO GABRIC
                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                13# Steve Nash
                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Henrique o gitmeyenlerin 1. sırasında olmalı... oyunda bişey yapmaya çalışan tek adamdı sürekli dikine oynadı.
                  Ne yaptı maç başından beri Allah aşkına? Şut atmayı bile geçtim bir çalım dahi atamadı..
                  Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Polonya'dan iyi adam alsalar yanmıyacam Sivas Grosicki gibi adam alıyor bide bizimkilere bak!

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eğer Şenol Güneş istedi ise Adrianı teknik direktörlüğü bıraksın.
                      Kesinlikle inanmıyorum.

Pawel - Brozek ve Adrian sonrası Polanyalı almayız inşallah
                      Kim bu Polonyalıları bize KAKALAYAN.
                      ben Şenol hocanın bu takımdan hiç bir zaman gitmesini istemiyorum ama Şenol hocada tam bir karadeniz inatı var Adrian olayına gelince kesinlikle Şenol hoca istedi hatırla adamın macını bile izlemeye gitti

Yorum

• hakemi baskı altına alamıyoruz. Bu ne ya. Herkeste bi kabullenmişlik var. Yürüyün hakemin üzerine sarın etrafını bu ne ya. Kırmızı gösteriyor adam utanmazsak tebrik etcez

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Senol Günes´in motivasyona ihtiyaci var ama herkes ondan birseyler bekliyor...bu cok iyi günlerimiz daha, yoksa o gidince sizler ne yaparsiniz, cok merak ediyorum.

TOP artik Yönetim´de...
                          cok beklersin....birazdan baskan aciklama yapar "gidin Hocaya sorun...takimi ben sürmüyorum sahaya" diye

kadromuz cok genis ya 4-5 takim cikarmis ya
                          okadar geniski kadromuz yedek kulübesinde bile iki kaleci bekliyor...
                          senol hocaya istifa et demeye kimsenin hakki yok, fakat taktiksel hatalar yapiyor bu bir gercek...oyuncu olsun olmasin elinde.
                          resmen her topu burakla bulusturmaya calisiyorlar bu anadolu takimi anlayisidir Trabzonsporunki olamaz

Yorum

• fatih terimle şenol hocayı karşılaştırmak çok yanlış.bu sene biri türkiyenin en yerlileri geliyor ötekinin iskeleti gidiyor.fatih terim neden neden gs den başka takım çalıştırmam diyor.futbolcu ilk başta ya fb ye transfer oluyor ya gs ye.sanki yönetim kaliteli transfer yaptıda şenol hoca reddetti.hiç beğenmedimiz tolga ve burağı nerelere taşıdı şampiyonlar ligide cabası.eleştririken elinizi vicdanıza koyun.

Yorum

• Mental yorgunluğu dikkate alalım. Oynadığımız maç sayısı rakiplerin iki katı. Saha dışı olaylar bir tarafta. Bu şartlarda ne idüğü belirsiz bir ligin maçına konsantrasyon o kadar değil.

Yorum

• İlk olarak SAFA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Jaja geri gelsin . Ben sırtımda getirmeye hazırım .
                                ben essek gıbı anırmaya razıyım sen ne dıyosun be

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X