Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gelin geçen seneki takımla bu seneki takımı karşılaştıralım..

Tolga = Onur [arada fazla fark yok eşitler]

Egemen > Giray - Glo [Egemen ikisinden de üstün]
    Cale = Cech [bence fazla fark yok]
    Celustka = Serkan [Fazla fark yok ama Celustka bir adım önde gibi]

Selçuk > Zokora [Selçuk önde bana göre]
    Jaja > Adrian [Tartışmaya bile gerek yok]
    Engin > Volkan [Engin'in yaptığı katkı daha fazladır]

Teofilo > Henrique [Teo gitmeseydi gol krallığına oynardı]
    Umut > Halil [Umut'u şu halil'e tercih ederim]

Kısaca bu takım geçen seneki takımın yanına yaklaşamaz.
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bunu yapmayın lütfen sinir oluyorum... ağızı olan Şenol Hoca'ya sallıyor... hani nerede çıkardığı oyuncuların ruhu aklı gücü nerede ?

kardeşim abarta şenol güneş mesih degıl hata yapınca eleştırırız bayadır teknik adam olarak döküluyor

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        en gereksiz transfer Adrian

sadece o mu? henri ne iş yapar,

bir de burağı iki kişi tutuyor halenda ona pas vermeye çalışıyorlar bu kadarmı olur..henri, burak ve adrian takımı 3 kişi eksik oynattı ve son olarak alanzinho son on dakikada oyuna alınıyor bu nedemek alanzinho süpermen mi de maçı alacak o saatte maça alınıyor..valla duygusal davranmaya gerek yok cincon 3 puanı haketti ve aldı.. artık fener maçını ne yapıp ne edip almamız lazım. birde bu müftünün oğlu maçı katleden diğer ismi idi,inşallah o müftünün oğlu evine gidemnez.......................................
        Emekleri çaldın yine.
        Günahkarsın Fenerbahçe !
        Ama bu dünyada, ama Ahirette,
        Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• ne beklıyodunuz ki ben yazdım 2 gün önce yensek ne olur yenilsek ne olur...çünkü oyun sadece burak yılmaz üzerıne kurulmuş...oda gencecik stoperi geçemedi helal olsun çoçuga...hadi 2-0 maglubuz top oynamıyoruz ama hakem efendi kazım maçta 3 defa adamın ayaklarına daldı faul verrken zorlandın zokora bana göre hiç birşey yapmadıgı poziynda kırımızı kart çıkardın bu sene şampiyon belli artık play offff bile olsa belli....
          ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Taktığımızı duzeltmeliyiz rotasyon denen bok neden bizim takımda yapılmıyor Burak i kitleyen bizden maci alıyor bu kadar basit goremiyormusun Şenol hocam goremiyormusun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ziya doğanmı kurdu bu takımı ? ADRİAN için yönetimi varşova nın kapısında yatıran kimdi ? he ?

Alanzinho burak volkan ön libero oynasa bile senin gibiler şenol güneşi haklı bulur taraftara yada yönetime sallar.
              Sen gercekten Senol Günes'in az önce saydigim oyunculari istedigini inaniyor musun?

Bana sadece bu sorunun cevabini ver.
              #BorussiaDortmund
              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• NTVSPOR da Fatih Terim'in 20 yaşında iki ÇOCUĞU ilk 11 de sahaya sürmesini konuşuyorlar. İKİ DERBİDE.

biz de bekliyoruz ki EREN ve SERCAN yedek kulübesine girecek. 2 kalecili yedek kulübesine ?

Amacını anlayan var mı ŞENOL GÜNEŞ in ?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yedekte Xavi, Iniesta, Ronaldo Messi vardi da oynatmadi hoca. Su Belcika'nin koylusu gelsinde kurtarsin bizi bu durumdan. Yada Ziya Dogan?
                  geyse senı emre calık la semıh le eskı sende oynayan topcularla yendı ınıesta ronaldo ıle deıl bu biiiiiiiiir ıkıncısı yedekte kım olursa olsun senın taktıgın yok bu 2 yedege ıkı kalecı ıle cıkmak kadar salakca bısey yok bu üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüç senol gunes ıyı bırı olabılır oyuncular ıle dıologu ıyı olabılır ama taktıksel acıdan gram faydası yok bu dööööööööört zıya dogan ı deıl ersun u ıstıyorum buda 5

not: senol gunes ersun yanal ın kurdugu takımın kaymagını yemıstır sımdı kurdugu takım onun takımı ıste adrıan henrıgue brozek kardesler cech kankalar falan fılan

Yorum

• Canin saĞ olsun trabzonspor'um sana sonuna kadar İnaniyoruz.en kÖtÜ gÜnÜn buysa sonuna kadar trabzonsporluyum ve trabzonsporluyuz
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşım bu takımın hiç mi , A2 kadrosu ,paf takımı yok.Çıkaracaksın oynatacaksın.
                      Şenol Hoca daha Volkan'ı ,Alanzinhoyu oynatmıyor, sen kimi oynatacak diyorsun.

tamam benım demek ıstedıgım bu yaklasık bır sey hani sercan eren dıye futbolcular aldık gelecegın yıldızları denılıyordu.barcelona bıle 18 19 yaslarında cocukları oynatıyor bunu bız neden yapamıyoruz.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Jaja geri alınsın. Antremana çıkmasın isterse umrumda değil. En azından sahaya çıkınca bir şeyler veriyordu takıma. O olmayınca ileriye top bile taşıyamıyoruz.
                        33# DRAGO GABRIC
                        61# IBRAHIMA YATTARA #11
                        13# Steve Nash
                        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• evet şenol hoca bugün istifa ederse çok mutlu olacam.en azından topçum yoktu başarmadım der.eger etmezse o zaman yönetimin transfer hatalarını kabullanmiş olur ve biz bu sene hayallerle yaşarız.

Yorum

• henrıqe adrıan cech sapara bugun ellerıne verılmelı valızler hadı gule gule denmelı genclerle devreye kadar yola devam edılmelı nasıl olsa bu seneden gectı..

Yorum

• Vay be kendimiz ettik kendimiz bulduk....

Kuddusi pisirdi..

Gs yedi ve kral oldu..

Gsyi öve öve bitiremezler simdi.. Lan 3 pozisyona girmediniz...

Cech hata yapti elmander atti
                              Faul degil frikik golü yeriz
                              Ceyhun ortaya cevirir Tolga iceri celer.

Burak sen futbolcu degilsin be kardesim..

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bunu yapmayın lütfen sinir oluyorum... ağızı olan Şenol Hoca'ya sallıyor... hani nerede çıkardığı oyuncuların ruhu aklı gücü nerede ?
                                adrianın bu takımda hala oynamasını bana kımse acıklayamaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X