Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu saatten sonra lige yedek oynamamış adamlarla çıkalım en azından adamları bi görelim nasıl oynuyorlar
    taraftarından futbolcusuna yönetiminden hocasına bugünkü kadar rezil bir topluluk görmemiştim...

Yorum

• Şenol Güneş transferde isim vermez arkadaşlar mevki verir yönetim de kafasına göre alır transfer konusu böyle yıllardır.
      Bordomavi.net

Yorum

• Takım kötü oynar anlarız. Hücum oyuncusu gününde olmaz onuda anlarız.
        Ama koskaca Trabzonsporum tek organizasyonu nerde olursan ol Burak a top at gerisini boşver olmamalı. Burak forvette değil kanatta daha verimlidir. 3 kişi tutuyor adamı kimse yerdıma gelmezmi ?

Ama günün en kötüsü taraftardı, Tolga yine kendine yakısanı yaptı terk etmedi sahayı.
        Tribünde değişmeler var gs atkısı takıp oyuncularımızı taşlıyorlar

Yorum

• Hangi futbolcuyu senol günes istemedide yönetim aldi???

Yorum

• Zokora'nın kırmızı kartı kesinlikle yanlıştır haksız yere verilen bir kırmızı
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Jaja,Jaja,Jaja,Jaja,Jaja,Jaja,Jaja,Jaja,Jaja geri getirin lan Jaja'yı devre arasında geri getirin adamı. Adrian'ın kafaya koyayım beşe on.

Yorum

• * Benim en üzüldüğüm taraf Hakem anamıza sövse sen ne yapıyorsun diyen ne taraftar var , ne yönetim nede futbolcu...
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Radikal kararlar almamız lazım artık. Devre arasında şu işe yaramaz Sapara pawel piotr hepsini bir postalamak lazım. Daha sonra adam gibi paraya kıyıp sağlam bir stoper forvet yada kanat oyuncusu almalılar. Hoca da sistemi değiştirme yoluna gitmeli. Burak santrafor oynayamıyor malesef. Sağ iç dediğimiz bölgede oynaması lazım.
                  7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• gs'nin galibiyetine seviinen dönmeler var. en çok buna yanıyorum.

Yorum

• tamam Şenol hoca aldırmadı diyorsunuz o zaman niye oynatıyor oynatmasın nerde sercan nerde eren bunları Şenol hoca aldırdı niye oynatmıyor boşverin arkadaşlar bizde seviyoruz Şenol hocayı ama bu kadarda olmaz

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2 gün sonra pişman olacağınız şeyleri yazmayın şuraya
                        Sakın alınma değerli kardeşim..Ama aferin çocuktan al haberi derler ya..

Keşke herkes senin kadar aklı başında olgun düşünebilse..

Trabzonspor senin gibi taraftar sayesinde büyük,aferin tekrar..
                        Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                        Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• ersun yanal!

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Colman , Celutska , Zokora , Glowacki dışındaki yabancılar gönderilmeliler..
                            Henrique o gitmeyenlerin 1. sırasında olmalı... oyunda bişey yapmaya çalışan tek adamdı sürekli dikine oynadı.
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Eğer Şenol Güneş istedi ise Adrianı teknik direktörlüğü bıraksın.

Kesinlikle inanmıyorum.

Pawel - Brozek ve Adrian sonrası Polanyalı almayız inşallah

Kim bu Polonyalıları bize KAKALAYAN.
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Selçuk - Egemen bu takımda olsaydı hem liderdik hemde Şl'de 2. turdaydık.. Bu adamlar bedavaya gitti ..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X