Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konuşmaya gerek yok. Tek kelimeyle sıçtık.

Yorum

• sonu nereye varacaksa varsın colman zokora ve celustka dışındaki tüm yabancılar gönderilmeli.cl gelen parayla yeniden yapılanmalı.bu kadar ruhsuz oyuncu nasıl bir araya getirildi anlamak imkansız

Yorum

• Sadri Şener-Şenol Güneş eserinizle gurur duyun..Havaya giden paralar yine boşa giden hayeller sıkmayın canınızı siz kombine alın nede olsa seneye kesin şampiyonuz!

Yorum

• Bakıyorum da Şenol Güneş'ten önce bazıları takım yorgun demeye başladı bile. Bırakın bu işleri. Hiç gerek yok bu boş mesajlara.

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şenol hocanın hiçbir suçu yok.geçen senenin iskeleti kaçarak gitti ne çabuk unutuyoruz.bizde ne zaman futbolcu pişerse istanbula kaçıyor.
            Nasıl yok! kendi sahanda dahi tek forvet ile oynuyorsun,daha hocanın suçu yok diyorsun..
            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• naçizane fikrimdir..
              şu takımın tümü Trabzonlu oyunculardan oluşsun isterse Bank Asya'da oynayalım, umrumda olmaz..

Yorum

• oh oldu oh, jan mari tg ve gg rahat uyuyabilir
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• ben bu kadar rezıl oldugumuzu hatırlamıyorum. cefayı bız cekerız zaten.trabzondakı taraftarın yuzde 80ı ancak cekırdek cıtler.sadrı baskan da cıkar mactan sonra gıder esprı yapar bız yıne kahrolmamızla kalırız. boyle adaletın boyle sıstemın ta ak.
                  HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• Maç dışında Fatih Terimin Selçuk zorla korner attırıp taraftarı galyana getirme çabası.

Üstüne Engin&Ceyhun alma işi.
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      YÖnetİm kulÜbÜ İstanbul'a taŞi !

Evİmİz olİmpİyat, taraftarimiz 'harbİ' olsun..!
                      günün lafı..helal endüstriyel futbolda stat artık yıkılıyo neden böle taraftarımız anlamıyorum....istanbulun anadolu yakasının karadeniz kıyısına stat yapsınlar...mesela şile olabilir...

Yorum

• bmn lütfen misafire kapat artık...
                        paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• 2009'daki Sivas maçından sonra 3 farklı mağlubiyeti tattık helal olsun. Evimizdeki 3 farklı yenilgi ise 2007'deki hükmen Sivas yenilgisiydi...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Tolga'nın kafasına o suyu atan adam... Gerisini getirmeyeceğim !

Mağlubiyet umrumda değil... Kötü oynadık kaybettik ! Ama tribünlerin hali affedilecek gibi değil ! Hem bütün maç uğultudan başka ses çıkartma hem de sahaya ayakkabıya varana dek, eline geçeni fırlat ! Olacak şey değil ya... Aklım afsalım almıyor. Yazıklar olsun, yüz kere bin kere, milyon kere YAZIKLAR OLSUN !
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• 3 yil öncesine döndük yönetim sizin Allah belanizi versin.
                              Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Sözün bittiği yerdeyiz.
                                SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                                CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz