Konuşmaya gerek yok. Tek kelimeyle sıçtık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Nasıl yok! kendi sahanda dahi tek forvet ile oynuyorsun,daha hocanın suçu yok diyorsun..İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol hocanın hiçbir suçu yok.geçen senenin iskeleti kaçarak gitti ne çabuk unutuyoruz.bizde ne zaman futbolcu pişerse istanbula kaçıyor.Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
ben bu kadar rezıl oldugumuzu hatırlamıyorum. cefayı bız cekerız zaten.trabzondakı taraftarın yuzde 80ı ancak cekırdek cıtler.sadrı baskan da cıkar mactan sonra gıder esprı yapar bız yıne kahrolmamızla kalırız. boyle adaletın boyle sıstemın ta ak.HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!
Yorum
-
günün lafı..helal endüstriyel futbolda stat artık yıkılıyo neden böle taraftarımız anlamıyorum....istanbulun anadolu yakasının karadeniz kıyısına stat yapsınlar...mesela şile olabilir...İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYÖnetİm kulÜbÜ İstanbul'a taŞi !
Evİmİz olİmpİyat, taraftarimiz 'harbİ' olsun..!
Yorum
-
Tolga'nın kafasına o suyu atan adam... Gerisini getirmeyeceğim !
Mağlubiyet umrumda değil... Kötü oynadık kaybettik ! Ama tribünlerin hali affedilecek gibi değil ! Hem bütün maç uğultudan başka ses çıkartma hem de sahaya ayakkabıya varana dek, eline geçeni fırlat ! Olacak şey değil ya... Aklım afsalım almıyor. Yazıklar olsun, yüz kere bin kere, milyon kere YAZIKLAR OLSUN !Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum