bir daha kimse Trabzondaki taraftarıda savunmaya kalkmasın bayan trübününden daha fazla ses çıkıyordu be bu ayıp tüm Stada yeter
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Dogru ya Adrian cikmisti. Varligi yoklugunu anlamadigim icin. Tesekkurler.İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGlowacki-Cech-Celutska-Henrique-Colman-Alanzinho
Yorum
-
Uzun zamandir bukadar sacma bi mac izlemedim ... Her haliyle bitik oynuyoruz... Kalecisinden forvetine kadar...
Taraftarindan Yedek Kulübesine kadar... Bu Maci İzlemedim gibi bisey... Cok Sigara icdim cooookk ...
İlk olarak Erdal tarafından gönderildiKemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
Yorum
-
Allah'ım sen elime dilime mukayyet ol yarabbim .BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Boş konuşmakta üstüne yok bazı kişilerin.Ulan Adrian'ı alın,alında alın diye direten Jaja'yı kovunda kovun diye direten yönetim mi babam mı ben miyim? Özel olarak konuşmaya Fransa'lara giden yönetim mi? Azıcık araştırın konuşun.Boş konuşmayın.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum