Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bana şu hayatta sabretmeyi bu takım öğretti..
    yine sabrediyorum....yani buradan ne kadar söylensem de boş.

Yorum

• Yahu burak birkere de ver-kac yap, hep kaleyi düsünüyor egoist
      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Taraftara bak ya halen daha lay lay lay bu maçı hatırlamak istemiyorum aciz görüntüler..
        Bukadar beceriksiz, bu kadar pasif, bu kadar korkak bir tataftar topluluguna sahip olmaktan utanc duyuyorum. Aynı Ruhsuzluk takımada yansımıs

Yorum

• Hic ah vah cekmeye gerek yok.Sezon baslamadan hersey belliydi.Ama polynalar bunu görmek istemedi.Hedef gelecek sezon Avrupa kupasi en kolay yol Türkiye kupasi.Su an Kadro dan ancak 12-13 oyuncu kalir gerisini kov gitsin.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• O tribündeki taraftara bu futbol fazla bile.
            33# DRAGO GABRIC
            61# IBRAHIMA YATTARA #11
            13# Steve Nash
            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Şu takımı şu hale getirenlerin ben! Adrian'ı Henrique'yi futbolcu diye yutturacaklar millete sizin Allah cezanızı versin 3 yılın emeğinin içine edip daha beter bir takım kuran Yönetim!

Yorum

• Sahada 7 yabancimiz yok mu suanda, ben mi yanlis sayiyorum?

Yorum

• maçı niye bıraktınız ronaldolar...herkes bir köşeye gidip yatıyor...
                  paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Avni Aker artık deplasman değil birçok takım için.yazıklar olsun

Yorum

• Ben şunu anlamıyorum;
                      Yenince bravo Şenol Hoca, yenilince tüm suç futbolcuların ?

Hiç mi hocanın suçu yok arkadaş yaaa... he doğru kulübe de xavi yoktu di mi?

Bu işte başka bir iş varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ...
                      McLas was Here

Yorum

• Ceyhun ve 3
                        1

Yorum

• arkadaşlar sakin olun yaaa kesinlikle bi çöküş yok....sakin olun yaaaa

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sahada 7 yabancimiz yok mu suanda, ben mi yanlis sayiyorum?
                            Glowacki-Cech-Celutska-Henrique-Colman-Alanzinho
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• doğru düzgün transfer yapamadık transfrerlerimiz celu ve halil dısında uyum sağlıyamadı yapacak bişe yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X