Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
selam dostlar hep kendimizi kandiriyoruz yani bu futbollan hayatta kimseyi yenemeyiz futbol denen bir sey yok yani göz göre göre gol yiyorlar birde sayin baskan yada yöneticiler görsün isde transfer yapmiyacagiz diye sizler yapmayin ne geregi varki nasil olsa alistiniz yenilmeye berabere kalmaya ayip be bu kadarda pes yani kendi evinde bile 4.5 pas yapamiyor yaziklar olsun sahada oynayanlara vallahi utaniyorum oynan futbola cok yazik sizler bu hakem ne yapiyor tatildemi hep favulleri gatasaraya veriyor bundami sike var acaba hic esvmedigim hakemlerden yada firikikden gol atan yavsaga ne demeli bizdeyken hep trübünlere atiyordu serefsiz
Yorum
-
Kral çıplakİlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Şenol Güneşle mok gibi futbol" serisi.. Vol. 116..Şakşağa devam..
Yorum
-
Adrian devre arası postalanmalı.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Ona gore takım kursaydı! Bizmi geleni gideni belirledik?İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol Hoca Hoca Diyosunuzda Kimi Alıcak Yedekten ?
Yorum
-
henriqueden bi cacık olmayacağını 10 milyon taraftar 5 maç önce anladı hocamız anlamadı, halilin atak başlatacak top süre4cek adam olmadığını anlama için DAHA KAÇ MAÇ BU ŞEKİLDE DENEYECEKSİN HOCAM!! biz kanser olana kadarmı?
alanzinhoyu alalım 1,60 lık adamı alıp defanstan dan dun uzun toplarla çıkalım 2. yarı taktiğimizde bu olsun sonra bide alanzinhoya sallayalım rahatlayalım!!Bir Güneş Doğar Neler Değişir!
Yorum
-
Her mac oldugu gibi kötü oynuyoruz. Defansim kaleciyle, orta sahanin ne defansla nede forvetle bir alakasi var. Topu alan yanliz kaliyor, burak hic kosmuyor. Henri beni cok sasirtti, cok kötü oynuyor.
Önümüzde bjk maci örnegi var. Ilk yari bjk 2-0, ikinci yarida maci aldik. Insallah aynisi olur
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum