İlk olarak samet güven tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Sence Yönetim Hangi Oyuncuyu aldı Senol Hocanın istedigi ?İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRANSFER yapacak.
Ozan İpek , Alper Kemal Hangi birini Aldı ?Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
+1 aynen dediğin gibiİlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sezon başı 2 milyon Euro fazla para verseydik şimdi bu durumlarda olmazdık.
Selçuk&Egemen ."s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y
Yorum
-
ben de tam bunu yazacaktim henrique ile burak in acilen yer degistirmesi lazimİlk olarak samet güven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületa şu henrike ye niye laf ediyosunuz. adam ömrü hayatında açık oynamamış. top sürmemiş orda ne işi var o adamın. uç elemanı. kanatta ne verecekki anlamadım.
şu burak ya. utanırda insan yalandan koşar. az bi bassa adamlar pas yapamıcak.
kardeşim bu takımın tek çaresi var. henriqe burak yer değiştirecek, adrian stat dışına çıkarılacak. alsın aykut u colmanı salsın ileri ya.
of patladım. kıracam tv yi
Yorum
-
aynen........İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNur topu gibi bir Burak sorunumuz var.
Yorum
-
Şenol hocanın ne günahı var.
Takım yorgun kadro geniş değil.Bu yoğun maç temposunda geniş kadron yoksa bu sonuçlara mahkumsun.
gs fb avrupada yok.bjk 2 günde bir maç yapıyor ama sonradan giren oyuncuları sürüklüyor bugün gördük.ama bizde bu yok malesef bu kadroyla bu kadar boşuna hocaya futbolculara laf etmeyin.
Yorum
-
Maç bu gol yersin, iy oynarsın bazen kötü oynarsın, yenende olur yenilenede, ama şöyle bir durum var bu adrian hep kötü hep kötü ulan hasan üçüncü bile daha faydalı olmuştu zamanında bu takıma.... ayrıca selçuk gol atınca yattaranın lafı geldi aklıma.....
Yorum
-
Abi Senin Bizim Takımla Bi Sıkıntın Var Galiba Bi İnsan Bişeyi Beğenmez mi Şenol Hocaya Sallamanın Ne Anlamı Var Adam Ne Yapsın Sanki Yedekte Yıldızlar Toplulugu Var Adam Dediki Transfer Döneminde İstediğim Futbolcular Vardı Bazılarını Ben Olur Verdim Ne Demek Bu İstedikleri Yapılmamış Senol Hocada sıkıntı Yok Evet Bazen Saçmalıyor Ama Adamda Alternatif Yok Devre arasında Eğer Adam Akıllı Transferler Yapılmazsa Halimiz Duman...İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş sanırım futboldan uzaklaşmak istiyor.Bir insan takıma bu kadar etkisiz kalabilir mi?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum