Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samet güven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ta şu henrike ye niye laf ediyosunuz. adam ömrü hayatında açık oynamamış. top sürmemiş orda ne işi var o adamın. uç elemanı. kanatta ne verecekki anlamadım.

şu burak ya. utanırda insan yalandan koşar. az bi bassa adamlar pas yapamıcak.

kardeşim bu takımın tek çaresi var. henriqe burak yer değiştirecek, adrian stat dışına çıkarılacak. alsın aykut u colmanı salsın ileri ya.

of patladım. kıracam tv yi
    Henriqe devamlı oynamalı. Oynayarak iyi olacak bir oyuncu. Ama yeri orası mı bilemiyorum. Henriqenin yeri değil sanırım orası. Ama bu maçta kötü oynuyor.

Yorum

• İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      TRANSFER yapacak.
      Sence Yönetim Hangi Oyuncuyu aldı Senol Hocanın istedigi ?

Ozan İpek , Alper Kemal Hangi birini Aldı ?
      Twitter : @EY61_
      Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçen sezon başı 2 milyon Euro fazla para verseydik şimdi bu durumlarda olmazdık.

Selçuk&Egemen .
        +1 aynen dediğin gibi
        "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• Biz neden Selcuk'u protesto edelim ki?

Bide yetmez gs formasi giyer destek cikariz?!!

Kuddusi Allah belani versin?!?

Yorum

• hocam uyuma takıma mudale et bu henrıgue ve adrıen ne iş yapar kafayı yıcem bu adrıen ve henrıgue kım aldıysa bu takıma

Yorum

• Araplar otel yapmaya gelmişken takımı da satın alırlar İnşallah. Yeterince reklam da yaptık Avrupa'da zaten.

Yorum

• Bu halimizle sabaha kadar gol atamayız.Resmen çöktü takım.
                Serkan-Volkan artaya,Celustka sağ beke,Henriqe-Adrian kulübeye.................
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• "Şenol Güneşle mok gibi futbol" serisi.. Vol. 116..Şakşağa devam..

Yorum

• İlk olarak samet güven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ta şu henrike ye niye laf ediyosunuz. adam ömrü hayatında açık oynamamış. top sürmemiş orda ne işi var o adamın. uç elemanı. kanatta ne verecekki anlamadım.

şu burak ya. utanırda insan yalandan koşar. az bi bassa adamlar pas yapamıcak.

kardeşim bu takımın tek çaresi var. henriqe burak yer değiştirecek, adrian stat dışına çıkarılacak. alsın aykut u colmanı salsın ileri ya.

of patladım. kıracam tv yi
                    ben de tam bunu yazacaktim henrique ile burak in acilen yer degistirmesi lazim

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nur topu gibi bir Burak sorunumuz var.
                      aynen........

Yorum

• Şenol hocanın ne günahı var.

Takım yorgun kadro geniş değil.Bu yoğun maç temposunda geniş kadron yoksa bu sonuçlara mahkumsun.

gs fb avrupada yok.bjk 2 günde bir maç yapıyor ama sonradan giren oyuncuları sürüklüyor bugün gördük.ama bizde bu yok malesef bu kadroyla bu kadar boşuna hocaya futbolculara laf etmeyin.

Yorum

• Maç bu gol yersin, iy oynarsın bazen kötü oynarsın, yenende olur yenilenede, ama şöyle bir durum var bu adrian hep kötü hep kötü ulan hasan üçüncü bile daha faydalı olmuştu zamanında bu takıma.... ayrıca selçuk gol atınca yattaranın lafı geldi aklıma.....

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şenol Güneş sanırım futboldan uzaklaşmak istiyor.Bir insan takıma bu kadar etkisiz kalabilir mi?
                            Abi Senin Bizim Takımla Bi Sıkıntın Var Galiba Bi İnsan Bişeyi Beğenmez mi Şenol Hocaya Sallamanın Ne Anlamı Var Adam Ne Yapsın Sanki Yedekte Yıldızlar Toplulugu Var Adam Dediki Transfer Döneminde İstediğim Futbolcular Vardı Bazılarını Ben Olur Verdim Ne Demek Bu İstedikleri Yapılmamış Senol Hocada sıkıntı Yok Evet Bazen Saçmalıyor Ama Adamda Alternatif Yok Devre arasında Eğer Adam Akıllı Transferler Yapılmazsa Halimiz Duman...

Yorum

• Artik Eren-Sercan-Murat Tosun'larin zamani geldi.Adrian ve Henrique kadar kotu olamazlar.

Yorum

• Burak murakla olacak seyler degil bunlar. Lan tamam formsuzsun falan bari mucade et. Pres yap önde adamlar rahatca paslastilar birbirleriyle. Adrian ve Henrique tam facialar.
                                HY67...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X