ben şeyi merak ediyorum geseliler gelmişmi trabzona meydanda gezmişlermi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
havaalanında öyle yapanlar meydanıda gezerler rahatçaİlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben şeyi merak ediyorum geseliler gelmişmi trabzona meydanda gezmişlermi?bize her yer TRABZON,
hayat da BORDO MAVİ
------------------------
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ve DEDİRTENE
Yorum
-
----------------------------Tolga------------------------------
---Celustka--------Giray-------Glowacki---------Cech---
----------------------------Zokora---------------------------
-------------Alanzinho-------------------Colman-----------
----Burak----------------------------------------Volkan-----
-----------------------------Halil-------------------------------
11 ve dizilişi ile sahaya çıkılmalı.Halil yerine Henriuqe de oynayabilir.Burak direk forvet oynamamalı kısa ve hızlı paslarla sonuca gitmeye çalışmalıyız.İstediğimiz zaman iyi paslaşıyoruz.
Fatih Terim uyanık geçinir Colman ve Zokorayı baskı altına alıp Burak' ı ileride yalnızlaştırmak isteyecektir.Buna dikkat ederek oynamalı ve hızlı oyunla sonuca gitmeliyiz.
Takımımıza başarılar diliyorum.Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Yorum
-
gs önde basarsa, çok zorlanırız. Bu yüzden orta saha üçlenmeli bence. Alanzinho ve Adrian hiç oynamasa ne değişir bence hiçbir şey. Ortayı tutamadıktan sonra bunlar oynasa da bir şey olmuyor, bağlantı kesiliyor çünkü. Alanzinho ve Burak sap gibi kaldı mesela Lille maçında ileride.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
----------------------------Tolga---------------------------
---Celustka--------Giray-------Glowacki---------Cech----
-------------Zokora-------------------Aykut---------------
-------------------------Colman----------------------------
----Burak----------------------------------------Volkan----
-------------------------Henrique-------------------------#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
----------------------------Tolga----------------------------
Celustka---------Giray-------------Glowacki------------Marek
----------------Zokora-----------Colman--------------------
Volkan---------------------------------------------------Halil
----------------------------------Burak----------------------
-------------------Henrique----------------------------------
Yorum
-
--------------------------Tolga----------------------------
Serkan--------Giray--------------Glowacki-----------Cech
Volkan---------Zokora------------Colman---------Adrian
----------------Burak--------Henrique------------------
ideal 11 olur bence.#7 King of Kings
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk İbb ile Fb ise Bursa ile oynuyor. Bir eksik maçımız var ve önümüzdeki hafta ise malum Fb maçı. Önümüzdeki sezon ŞL'de yer almak istiyorsak ligde bir an önce seriye bağlamalıyız.3 maçtan en az 7 puan çıkarmamız gerekiyor.Ne yazık ki takımın önünde engel olan bir hocamız var. Henrique Alan kadar şans bulamıyor, vasat Colmanın yerine Aykut düşünülmüyor, Volkan bir var bir yok, Sapara nerede belli değil. Kötü gidişatı değiştirmek için bu oyunculardan mutlaka verim almak durumundayız. Pek umudum yok ama umarım bu akşam değişim için güzel bir başlangıç yaparız.
takımın basında gormek istediginiz bir hoca ismi soyleseniz . cidden merak ettim.
Yorum
-
Burak bayağı ara verdi..Bir gol atsa da kendine gelse.Ben bu maçta Alanzinho'dan şov bekliyorum.
Yorum
-
Gezseler ne olur ki önemli olan futbolcuların sahada herkese cevap vermesi değil miİlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben şeyi merak ediyorum geseliler gelmişmi trabzona meydanda gezmişlermi?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum