Ben artık rakipten korkmayan deli dana gibi saldıran kaleyi abluka altına alan bir trabzonspor istiyorum arkadaş yenilelim açık verelim sorun değil ama doksan dakika yatıp önümüze ani bir atak gelirse atalım taktiğinden bıktım arkadaş bıktım şenol hoca abi dayı ne olur artık yırtıcı olalım ne olur burak tek başına oynatıp çocugu orada sefilleri oynamatyayı bırak ne olursun çift forvetle alanlardan kaçarak gol pozisyonları üreten trabzonsporu özledim ben şenol abi ne olur bu maç bunu yap artık ne olursun bu şerefsiz galatasaraylılara bizi küçük düşürme abi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Orta sahayı sert tutmak zorundayız. Colman falan nazik oyununu falan oynarsa işimiz zor. Inter maçındaki gibi dipdiri oynamalı.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Aynen oyle orasi Trabzon herhangi bir sehir degil.aksam insallah farkli kazanirizİlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe holiganlık mı ? Kesinlikle katılıyorum. Ben hazmedemiyorum bu durumu. Trabzon sınırları dahilinde üç eziklerden birinin formasını giyeni görünce direk müdahale ediyorum. Karşı çıkanı döveceksin arkadaş! Adam anlamıyorsa başka yolu yok! Engin ve Selçuk'a da ağız dolusu küfürler saklıyorum! Kimse de bişe diyemez!Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
sayılmayan golden sonra yine o maçta ikinci golü attıİlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlışım varsa düzeltin burak yılmaz sayılmayan golünden sonra hiç gol atamadı değil mi
Yorum
-
Selçuk kim ya ne akdar takıldınız. Sanki dünya yıldızı anlayamıyorumİlk olarak Kenan Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün ısınmaya çıktıklarında Selçuk'a sahte paralar atılsa tribünlerden ?
-
İnşallah kendi evimizde yine tek forvet çıkmayız maça.
Ve şu tek kanat oyuncumuz Volkan Şen'e artık ısrarla fırsat verilmeli. Hep şişir Burak'a olmuyor.En son Reha Demirbaş tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 12:56.
Yorum
-
onun yerine gercek 1 lira atılsada olurİlk olarak Kenan Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün ısınmaya çıktıklarında Selçuk'a sahte paralar atılsa tribünlerden ?
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum