Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben artık rakipten korkmayan deli dana gibi saldıran kaleyi abluka altına alan bir trabzonspor istiyorum arkadaş yenilelim açık verelim sorun değil ama doksan dakika yatıp önümüze ani bir atak gelirse atalım taktiğinden bıktım arkadaş bıktım şenol hoca abi dayı ne olur artık yırtıcı olalım ne olur burak tek başına oynatıp çocugu orada sefilleri oynamatyayı bırak ne olursun çift forvetle alanlardan kaçarak gol pozisyonları üreten trabzonsporu özledim ben şenol abi ne olur bu maç bunu yap artık ne olursun bu şerefsiz galatasaraylılara bizi küçük düşürme abi
    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Orta sahayı sert tutmak zorundayız. Colman falan nazik oyununu falan oynarsa işimiz zor. Inter maçındaki gibi dipdiri oynamalı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• taraftar desteğiyle kazanacağız ,biz fb gibi değiliz millet hep o maçı baz alarak yorum yapıyor ama biz fena yapcaz inş
        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne holiganlık mı ? Kesinlikle katılıyorum. Ben hazmedemiyorum bu durumu. Trabzon sınırları dahilinde üç eziklerden birinin formasını giyeni görünce direk müdahale ediyorum. Karşı çıkanı döveceksin arkadaş! Adam anlamıyorsa başka yolu yok! Engin ve Selçuk'a da ağız dolusu küfürler saklıyorum! Kimse de bişe diyemez!
          Aynen oyle orasi Trabzon herhangi bir sehir degil.aksam insallah farkli kazaniriz
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Pis klavyeciler
            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• yanlışım varsa düzeltin burak yılmaz sayılmayan golünden sonra hiç gol atamadı değil mi
              Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yanlışım varsa düzeltin burak yılmaz sayılmayan golünden sonra hiç gol atamadı değil mi
                sayılmayan golden sonra yine o maçta ikinci golü attı

Yorum

• Bugün ısınmaya çıktıklarında Selçuk'a sahte paralar atılsa tribünlerden ?

Yorum

• alanzinho 11 başlamamalııı.ama yine başlıycak sanırım
                    from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak Kenan Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugün ısınmaya çıktıklarında Selçuk'a sahte paralar atılsa tribünlerden ?
                      Selçuk kim ya ne akdar takıldınız. Sanki dünya yıldızı anlayamıyorum
                      -

İnşallah kendi evimizde yine tek forvet çıkmayız maça.
                      Ve şu tek kanat oyuncumuz Volkan Şen'e artık ısrarla fırsat verilmeli. Hep şişir Burak'a olmuyor.
                      En son Reha Demirbaş tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 12:56.

Yorum

• İlk olarak Kenan Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bugün ısınmaya çıktıklarında Selçuk'a sahte paralar atılsa tribünlerden ?
                        onun yerine gercek 1 lira atılsada olur

Yorum

• Burak'ı geçtiğimiz yıl gibi 2. forvet olarak kullanmaya başlasa Şenol hoca iyi olacak. Bu sistemde buraya kadardı artık değişmesi şart.
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Hocam lütfen şöyle çık
                            Volkan----Henrique Burak------Volkan Volkan------Burak Henrique-----Volkan
                            ------Burak------- -----Henrique---- ------Henrique---- ------Burak-------
                            En son Atakan tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 13:00.
                            Més Que Un Club

Yorum

• İçimde bir his var 2-0 yeneceğiz gibi inşALLAH doğru olur
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Arık pres yapmaya başlamamız gerek yürüyerek top oynanmıyo zira. Rakipler orta sahayı gecsin diye resmen bırakıyoruz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X