İster holiganlik diyin ister barbar diyin ne derseniz diyin ama ben bu karsilamaya giden taraftarlarin dovulmesinden yanayim.hazmedemiyorum arkadas sinir krizleri geciyorum.bu konuda eski Trabzon seyircisini ozluyorum dagitiyorduk ortaligi.maca gelince selcuk ve engin'e 90 dakika kufur edilir umarim.turkiyenin en serefsiz takimiyla oynuyoruz insallah kazaniriz bu kahpeler ordusuna yenilmemek lazim
İster holiganlik diyin ister barbar diyin ne derseniz diyin ama ben bu karsilamaya giden taraftarlarin dovulmesinden yanayim.hazmedemiyorum arkadas sinir krizleri geciyorum.bu konuda eski Trabzon seyircisini ozluyorum dagitiyorduk ortaligi.maca gelince selcuk ve engin'e 90 dakika kufur edilir umarim.turkiyenin en serefsiz takimiyla oynuyoruz insallah kazaniriz bu kahpeler ordusuna yenilmemek lazim
Ne holiganlık mı ? Kesinlikle katılıyorum. Ben hazmedemiyorum bu durumu. Trabzon sınırları dahilinde üç eziklerden birinin formasını giyeni görünce direk müdahale ediyorum. Karşı çıkanı döveceksin arkadaş! Adam anlamıyorsa başka yolu yok! Engin ve Selçuk'a da ağız dolusu küfürler saklıyorum! Kimse de bişe diyemez!
arkadaşlar mtlak kazanmamız gereken bir maça çıkıyoruz siz hala selçuk engin muhabbetlerini yapıyorsunuz. egemen muhabbetini yaptınız yuhaladınız. onun sayesinde yenildik. aynı hatayı iki defa aptallar yapar. biz takımımızı destekleyip yenelim kol gibi geçirelim. onlarda bağıra bağıra gitsin. maç oyu onlarla uğraşıp yenilirsek onlarda küfür edenlere yerleştirmenin zevkini yaşar sizde ettiğiniz küfürle kalırsınız.
renkdaşım fikirlerini söyleyebilirsin ama akşam engin ve selçuğa küfürle tepkilerini gösterecek arkadaşlarımızı aptallar diye rencide edemezsin.bu karakter yoksunu iki oyuncu hak ettiği küfürleri sen istemesende duyacaklar duymalıdırlar.sadece bu ikisine tepkiye yanlış diyorsan buna katılırım tüm cincona maç boyunca tepki göstermeliyiz.top cincona geçtiği andan itibaren trabzon ruhunun geri döndüğünü göstermeliyiz ve bu baskıdan ayakları titreyerek oynamalılar.kısaca bu maç taraftarımızın yüzakıyla çıkacağı bir sınav olsun
Rakiplerimiz, Ortasahamız ile Burak'ın arasındaki bağlantıyı kesiyorlar.
Bizde bu planlarını suya düşürmek için. Ortasahayı kalabalık tutup. Henrique'yi solda, Volkan'ı Sağda oynatmalıyız.
Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
renkdaşım fikirlerini söyleyebilirsin ama akşam engin ve selçuğa küfürle tepkilerini gösterecek arkadaşlarımızı aptallar diye rencide edemezsin.bu karakter yoksunu iki oyuncu hak ettiği küfürleri sen istemesende duyacaklar duymalıdırlar.sadece bu ikisine tepkiye yanlış diyorsan buna katılırım tüm cincona maç boyunca tepki göstermeliyiz.top cincona geçtiği andan itibaren trabzon ruhunun geri döndüğünü göstermeliyiz ve bu baskıdan ayakları titreyerek oynamalılar.kısaca bu maç taraftarımızın yüzakıyla çıkacağı bir sınav olsun
aynı olaylardan farklı sonuçlar beklemek aptallıktır. sözü einstein e ait bir sözdür bende aynı düşüncedeyim. bana kalırsa rakibin bütün oyuncularına hatta hakeme baskı yapıp maçı kazanmaktır önemli. yoksa sen 2 kişiye küfür edeceksin hakem bunu fırsat bilip rahat rahat maç yönetecek sonunda yenileceksin bumu tepki. maçtan günler öncesinden bir muhabbet başlıyor. yemişim selçuğunuda enginini de şu an trabzonspor takımında hiçbiri ilk 11 oynamaz bana göre
küfüre karşıyım yalnız top ayaklarına geldiği zaman inanılmaz bir uğultu ve ıslık sesi yükselmeli. tepkinin en medenisi ve etkili olanı bu.
zira küfür kimi durumda + motivasyon sağlar ama ıslık ve uğultu konsantrasyonu bozar.
Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
Yorum