Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizim onlardan bir farkimiz vardi. Simdi ise hersey esit. Hicbir farkimiz yok yani. Tabiki agiz burun kirmayalim ama bu kadar rahat olmalarina da izin vermeyelim.

Oraya gayselilerden önce 100 civarinda Trabzonsporlu Taraftar gelseydi gayseliler oraya yaklasabilirler miydi?
    olay zaten bu ya bizde bunu demek istiyoruz..polise boyle bi bilgide gitse serefsiz gayselilerin gotu yemez oraya..

Yorum

Bizim onlardan bir farkimiz vardi. Simdi ise hersey esit. Hicbir farkimiz yok yani. Tabiki agiz burun kirmayalim ama bu kadar rahat olmalarina da izin vermeyelim.

Oraya gayselilerden önce 100 civarinda Trabzonsporlu Taraftar gelseydi gayseliler oraya yaklasabilirler miydi?
      100 kişiye gerekk yok 5 tane Trabzonlu gelse oraya yeter gözdağı için.

Yorum

Aynen içim gidiyor Bu Trabzonda başka takım taraftarının karşılanması yeni moda Oldu...
        NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• * Niye bu karşılama sorun oldu ki , en büyük taraftar grubumuz denilen abiler rakip takımın formasını giymediler mi ? Geçen senede diğer şikeci abiler çok rahat gelmişlerdi .
          * Pardon ama taraftar olarak misafir edildiğimiz bir deplasman gösterebilecek varmı bana son yıllarda...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben Şenol Güneşin Trabzonsporluluğuna inanırım ama Bu Şenol Güneş Trabzonspordan kıymetlidir demek değil..
            Eger senol günes de Trabzona gelen rakip takimin karsilanmasina izin verilmemelidir,yanlistir diyorsa ben yarin forumu terk edecegim.

Ama yok eger böyle seylere takilmamak lazim önemli olan stadda taraftarin takimi desteklemesi önemlidir diyorsa sen forumu terk edeceksin varmisin?
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Maçı tartışsak birazda...

Mesela gesenin kanatlarının çok ileri çıkmasından faydalanmalıyız...Bu yüzden Volkan ve Henriqe'yi kullanmalı diye düşünüyorum ben, Şenol hocanın.

Yorum

• o zaman gitseydi demeyelim abi gidelim ankarada olmasam Trabzonda olsam gider en önde ben beklerim bakarım kim yaklaşıyormuş.
                https://twitter.com/E_Cengz

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Az önce paylaştığımız videodaki Galatasaraylıların, karşılamanın hemen ardından, bir grup yürekli Trabzonspor taraftarı tarafından Trabzon sokaklarında kovalanarak, bazılarının formaların alındığının ve tartaklandığının bilgisine ulaştık.
                  Facebooktan alıntıdır .
                  O malun grup kosturmustur peslerinden. Zira simdi sira gayse formasini giymeye geldi. Tartaklamak mi..? Polis var yahu...
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• * Benim 11'im şöyle....
                    ................................Büyük Kaptan......................................
                    Serkan(Sakat değilse Celustka).....Giray....Glo.............Cech.......
                    ...................Aykut.....................Zokora...............................
                    .......Burak....................Colman........................Halil...............
                    ................................Henriqe..............................................
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• hepsi kuru ski..

en cok zoruma giden de hayatinda deplasmana gitmemis insanlarin trabznda ona izin verdirmeleri koyuyo adama

Yorum

O malun grup kosturmustur peslerinden. Zira simdi sira gayse formasini giymeye geldi. Tartaklamak mi..? Polis var yahu...
                        Kusura bakma ama çok boş konuşuyosun lütfen alıntılama mesajlarımı .

Yorum

• gayse febeyi yendikten sonra baya bi havası oluştu. trabzon bu havayı alır, bu maçıda rahat kazanır.

önemli not: bu mesaj hayatımın geri kalanında bmn forumda attığım son mesajdır. bundan sonra bir daha asla bu camianın içinde yer almayacağım. buna neden olan kişi ilede elbet bigün hesaplaşıcam... ne demişler 'intikam soğuk yendiğinde lezzetli bir aştır'...

Yorum

• rakip takımın psikolojisi sadece stadda bozulmaz, Trabzon gibi uzak bir yere gittiği andan itibaren deplasmana gittiğini hissetmelidir rakipler.

benim için futbol şiddet demek değildir, ama bu görüntüler en zor deplasman lafını hafifletiyor.

maçta umarım hakem hatası olmaz, kısır bir maç olur atan kazanır.
                            elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kusura bakma ama çok boş konuşuyosun lütfen alıntılama mesajlarımı .
                              Yazdiklarimin senle bir ilgisi yok. Neden bana cevap verme geregi duydun anlamadim simdi. Yoksa sende mi destekliyorsun o malum grupun büyük icraatlarini?

Not: Son alinti.
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Kemhacıoğlu,ne oldu kardeş,sana ne yaptı bizim forumun ulemaları?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X