Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şike konusunda yanlız kalıyoruz,meclisteki anayasa değişikliğinde trabzonlu vekiller neden sessiz diyoruz cevabı çok acık videoda belli,biz birlik olamıyoruz eski trabzon ruhunu yakalamayı bırakın kaybetmişiz bu ruhufırtınanın estiği o 75li-80li yıllar bu olaylar olsa şikeciler devlet tarafından cezalandırılmasa biletlerini biz kesmiştik,trabzona gelen rakibi karşılamaya tek bir taraftarı bile gelse ve bu anlaşılsa korkudan altına işetilirdi

Yorum

• nerde eski trabzonspor taraftarı böylemi geleceklerdi istanbul ezikleri.Taraftar profilimiz tamamen değişti çok yazık çok !

Yorum

• Karşılama görüntüleri hiç hoş değil. Ben Trabzon da bunu ilk defa görüyorum. Bu görüntüleri ,"Trabzonda artık taraftar medediyetli olmalı" diyen anlayışın yada taraftar gruplarının Trabzonspor sevgilsine yada sahiplenmesine bırakıyorum. Medeniyet her zaman lazım. olsun. Trabzonda bu görüntüler olcaksa medeniyet olmasın. Tokat lı olarak benim kanıma dokunuyorda, Trabzon luların ve medeniyet sahibi traftar gruplarının kanına dokunmuyormu. Sahip çıkın şehrinize vede takımımıza.
        En son Kamil Çakmak tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 00:13.

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Karşılama görüntüleri hiç hoş değil. Ben Trabzon da bunu ilk defa görüyorum. Bu görüntüleri ,"Trabzonda artık taraftar medediyetli olmalı" diyen anlayışın yada taraftar gruplarının Trabzonspor sevgilsine yada sahiplenmesine bırakıyorum. Medeniyet her zaman lazım. olsun. Trabzonda bu görüntüler olcaksa medeniyet olmasın. Tokat lı olarak benim kanıma dokunuyorda, Traftar gruplarının kanına dokunmuyormu. Sahip çıkın şehrinize vede takımınıza.
          Abi ben de bu konuya bu kadar kizilmasina anlam veremiyorum.

Simdi havaalanina bir grup taraftar gelipde gs yi karsilamak istiyorsa ne yapilabilir,buna yasak mi koyulmali?

Bizde istanbulda yüzlerce taraftarimiz tarafindan karsilanmiyormuyuz,buna karsi kim ne yapabilir?

Tamam 3 eziklerin Trabzonda karsilanmasi hos degil ama buna takilmaktan ziyade rakibe baskiyi avni akerde yapabilmenin yollarini aramaliyiz.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Mesela yarinki macta baskiyi sadece selcuk ve enginin üstüne yapmakda dogru olmayacaktir.

Hatta engin ve selcuk ayirt edilmeyip gs bir rakip olarak baski altina alinirsa cok daha lehimize olacaktir.

Egemen e bjk macinda sürekli islik geldi de ne oldu,son dakikada kendisini yere atarak bize zarar vermedi mi?

Cagrim kesinlikle engin ve selcuka küfürlü tezahürat yapilmamasidir,bu yapilirsa bizim aleyhimize olur.

Kesinlikle ve kesinlikle selcuk ve engine alkis tutularak gazlari alinmalidir,bir nevi onlarla alay edilmelidir.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Simdi havaalanina bir grup taraftar gelipde gs yi karsilamak istiyorsa ne yapilabilir,buna yasak mi koyulmali?

Bizde istanbulda yüzlerce taraftarimiz tarafindan karsilanmiyormuyuz,buna karsi kim ne yapabilir?

Tamam 3 eziklerin Trabzonda karsilanmasi hos degil ama buna takilmaktan ziyade rakibe baskiyi avni akerde yapabilmenin yollarini aramaliyiz.

Esasında kişisel tartışma konusu yapmak istemem. Evet ben bu görüntelere kasıldım . Medeniyet dersen onada sahibim allaha şükür.

Bir grup taraftar geliyorsa karşılamaya ne yapılabilir diyorsun. Evet eskiden buna cüret edemezlerdi. Eskiden değil çok yakın tarihe kadar. Ama sizin gibi zihniyetlerin yüzünden bunlarıda görüyoruz ne yazıkkı.

Gs nin Trabzonda karşılanması ile bizim Takımımızı İstanbulda karşılamamız arasında nasıl bir bağlanti kuruyorsun sen. Orası bir mentropol şehir. 4-5 tane takım barındırıyor bünyesinde. Ve İstanbulda yaşayan Trabzonlular olmakla birlikte, Orda yaşayan Bir sürü Trabzonsporlu var. Biz istanbulu buyük takım olarak paylaşmışız bir kere. Bunu hafızana iyi sok öyle yorum yap.

Yorum

trabzon istanbulun bizansın ulaşamadığı daha doğrusu giremediği bir futbol mabetidir.türkiyede kendisi dışında kim şampiyon olursa olsun asla sokaklarında bu şampiyonluğu kutlayamadığı tek şehirdir.bu şehirde karşılama adı altındada olsa rakip takıma çoşkuyla destek vermek 7 den 70e erkeğinden bayanına trabzona gönül vermiş kişileri derinden yaralar ve trabzonspor sevgisiyle bu yolda canını vermiş renkdaşlarımızın aziz ruhlarını rahatsız eder.

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Esasında kişisel tartışma konusu yapmak istemem. Evet ben bu görüntelere kasıldım . Medeniyet dersen onada sahibim allaha şükür.

Bir grup taraftar geliyorsa karşılamaya ne yapılabilir diyorsun. Evet eskiden buna cüret edemezlerdi. Eskiden değil çok yakın tarihe kadar. Ama sizin gibi zihniyetlerin yüzünden bunlarıda görüyoruz ne yazıkkı.

Gs nin Trabzonda karşılanması ile bizim Takımımızı İstanbulda karşılamamız arasında nasıl bir bağlanti kuruyorsun sen. Orası bir mentropol şehir. 4-5 tane takım barındırıyor bünyesinde. Ve İstanbulda yaşayan Trabzonlular olmakla birlikte, Orda yaşayan Bir sürü Trabzonsporlu var. Biz istanbulu buyük takım olarak paylaşmışız bir kere. Bunu hafızana iyi sok öyle yorum yap.
                  Abicim ben de istemiyorum sen de istemiyorsun ama Trabzondada maalesef ama maalesef bircok gs taraftari oldugunu kabul etmeliyiz.

Kaldiki oraya gelenlerin hepsi de Trabzondan gelmiyor,rizeden oradan buradan gelenlerde vardir.

Böyle seylere takilip kalmamak lazim,biz büyügüz gs Trabzonda karsilansada büyük takimiz,selde olsalar Trabzondan ne götürebilirler ki?

Baskiyi avni akerde yapacaksin,bagiracaksin cagiracaksin onlarin seslerini cikartmayacaksin yarinki macta cikmayacak ayri bir konuda avni akerde bile rakip taraftarin seslerini cokca duymadik mi?

Yorum

Sizin Yorumlarınızı Hiç Beğenmiyorum abi Trabzonsporluluğunuzdanda şüpheliyim Trabzonla İstanbulu Bir Tutan bir zihniyete sahipsiniz İstanbul 15 milyon nüfuslu bir şehir ve her takımın taraftarı ve her türlü memleketli İnsan var Orda her takım zaten karşılanıyor Önemli Olan Trabzon Gibi Sadece Trabzonsporu Tutanların olduğu ( Çürük elmaları saymıyorum) Bir yerde Başka Takımların karşılanması kötü birşeydir ve İnsanların giderek Trabzonu deplasmandan saymamasına neden Olur.Biraz Googledan araştırma yapın insanlar kaç sene evvel Trabzon anısını anlatıyor ayakları titretmiş şimdi Öylemi Nasıl bu durumdan rahatsız Olmuyorsunuz anlamıyorum tamam bizlerden yaşca büyüksünüz hayat tecrübeniz farklı olabilir ama Bu şekilde her yoruma cevap vermenizi gerektirmez Lütfen Taraftar Konusunda Yorumunuzu Kendinize saklayın ve Maçlar Hakkında Konuşun..
                    Ben İzmirde Oturan Bir Trabzonsprlu Olarak kendime Yediremiyorum Başka Takım taraftarlarının Trabzonda Karşılanmasına Siz Yedirebiliyorsanız devam edin.....
                    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak tarsus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      trabzon istanbulun bizansın ulaşamadığı daha doğrusu giremediği bir futbol mabetidir.türkiyede kendisi dışında kim şampiyon olursa olsun asla sokaklarında bu şampiyonluğu kutlayamadığı tek şehirdir.bu şehirde karşılama adı altındada olsa rakip takıma çoşkuyla destek vermek 7 den 70e erkeğinden bayanına trabzona gönül vermiş kişileri derinden yaralar ve trabzonspor sevgisiyle bu yolda canını vermiş renkdaşlarımızın aziz ruhlarını rahatsız eder.
                      Renkdaş tamamen katılıyorum aynı duygular içerisindeyim senle ama bu şehirde 35 bin öğrenci barındıran üniversite var. 30-40 kişi genç toplanmış şivelerinden tut giyinişlerine kadar ben buralı değilim öğrenciyim diyor.Biz de gurbette öğrenciyken aynıydık.
                      Yani bu durumu abartmamak gerek. O kişiler statın etrafında atkılarla formalarla gezsin bakalım jan man tanımaz kimse.
                      "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sizin Yorumlarınızı Hiç Beğenmiyorum abi Trabzonsporluluğunuzdanda şüpheliyim Trabzonla İstanbulu Bir Tutan bir zihniyete sahipsiniz İstanbul 15 milyon nüfuslu bir şehir ve her takımın taraftarı ve her türlü memleketli İnsan var Orda her takım zaten karşılanıyor Önemli Olan Trabzon Gibi Sadece Trabzonsporu Tutanların olduğu ( Çürük elmaları saymıyorum) Bir yerde Başka Takımların karşılanması kötü birşeydir ve İnsanların giderek Trabzonu deplasmandan saymamasına neden Olur.Biraz Googledan araştırma yapın insanlar kaç sene evvel Trabzon anısını anlatıyor ayakları titretmiş şimdi Öylemi Nasıl bu durumdan rahatsız Olmuyorsunuz anlamıyorum tamam bizlerden yaşca büyüksünüz hayat tecrübeniz farklı olabilir ama Bu şekilde her yoruma cevap vermenizi gerektirmez Lütfen Taraftar Konusunda Yorumunuzu Kendinize saklayın ve Maçlar Hakkında Konuşun..
                        Ben İzmirde Oturan Bir Trabzonsprlu Olarak kendime Yediremiyorum Başka Takım taraftarlarının Trabzonda Karşılanmasına Siz Yedirebiliyorsanız devam edin.....
                        Ben senin yasin kadar Trabzonsporluyum onu kimseyle tartismam tartistirmam bu konudaki yorumunu da kendine sakla demissin bu nasil bir anlayistir burasi bir forum degil mi dogru yada yanlsi fikirlerin tartismasini neden kabullenmiyorsun?

Taraftarlik gs nin veya baska bir takimin havaalaninda karsilanmasina karsi cikmak ya cikmamaya mi bagli ayrica ben kimse yorumumu begensinler diye yorum yapmiyorum hosuna gitmiyorsa alinti yapmazsin olur biter.

Yorum

Abicim ben de istemiyorum sen de istemiyorsun ama Trabzondada maalesef ama maalesef bircok gs taraftari oldugunu kabul etmeliyiz.

Kaldiki oraya gelenlerin hepsi de Trabzondan gelmiyor,rizeden oradan buradan gelenlerde vardir.

Böyle seylere takilip kalmamak lazim,biz büyügüz gs Trabzonda karsilansada büyük takimiz,selde olsalar Trabzondan ne götürebilirler ki?

Baskiyi avni akerde yapacaksin,bagiracaksin cagiracaksin onlarin seslerini cikartmayacaksin yarinki macta cikmayacak ayri bir konuda avni akerde bile rakip taraftarin seslerini cokca duymadik mi?
                          Yorum yapmıyorum cevabına. ben söyleyeceklerimi söyledim yukarda. Aynı düşünmüyoruz, düşününemiyorum. Benim bakış açım sana göre farklı.

Babam bana şünü söyler hep "Az,a söylemişler nereye doğru gidiyorsun"? cevap"çoğa doğru gidiyorum"

Yeterli sanırım Cafer kardeşim.

Yorum

Ben senin yasin kadar Trabzonsporluyum onu kimseyle tartismam tartistirmam bu konudaki yorumunu da kendine sakla demissin bu nasil bir anlayistir burasi bir forum degil mi dogru yada yanlsi fikirlerin tartismasini neden kabullenmiyorsun?

Taraftarlik gs nin veya baska bir takimin havaalaninda karsilanmasina karsi cikmak ya cikmamaya mi bagli ayrica ben kimse yorumumu begensinler diye yorum yapmiyorum hosuna gitmiyorsa alinti yapmazsin olur biter.

Siz neden herkesin yorumuna bir karşılık veriyorsunuz seninde hoşuna gitmiyorsa sende alıntı yapmassın abicim Bu kadar basit..Burası forumsa insanların amacıda tartşmak gerilmek değil.Ama ısrarla aynı şeyi yazarsanız bende cevap veririm size..
                            Ben size diceğimi dedim Sizin Trabzonsporluluğunuzdan Şüpheliyim.Ben Kaldıramıyorum Başka takım taraftarlarının Trabzonda karşılanmasına siz kaldıyorsanız devam edin dedim..
                            NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• iki-üç sayfa aynı muhabbet...

yahu bu karşılama olayları uzun zamandır oluyor, her defasında ilk kez oluyormuş gibi tepki vermeyin...
                              eskisi gibi değil. polis güvenliği sağlıyor ufak bir olayda da alıp götürüyor adamı.... ayrıca havaalanının üniversitenin, öğrenci mahallesinin hemen altında olduğunu da bilmeyenlere hatırlatalım.

23 sayfanın yarısından çoğu takılıp kaldığımız şeyler. selçuk-engin-havaalanı
                              En son EROS87 tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 00:42.

Yorum

• neyse burada birbirimizin trabzonsporluğunu tartışıp birbirimizi kırmayalım,hepimizin renkleri ortak sevdamız ortak.benim gibi trabzon dışında yaşayanlar böyle konularda biraz daha fazla radikal oluyorlar galiba.yarın tüm staddan bu karşılama rezaletinin sadece bir avuc öğrencinin yaptığını gösterecek derecede çoşkulu ve baskılı tezaruhat yaparak cinconu trabzon gerçeğiyle tanıştırmalarını bekliyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X