Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Orasi öyle ama özellikle bu gayseye yenilmeyi kaldiramiyorum ben.
    Ben de kaldiramiyorum ama biz sadece gs ye degil hicbir takima yenilmeyi kabul etmemeliyiz.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben de kaldiramiyorum ama biz sadece gs ye degil hicbir takima yenilmeyi kabul etmemeliyiz.
      Cafer abi tabiki diger yenilgilerde bizleri yikiyor ama Eren'in verdigi linki bir acip o görüntüleri izlesen sende anlarsin ne demek istedigimi. Yine gerildim ben ya...
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Yarın şike yasasını prtesto edilse ve konfeti falan yeri,nde dolara benzeen yada dolar baskısı olan kağıtlar falan olsa para gibi sahaya atılsaa ... ...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cafer abi tabiki diger yenilgilerde bizleri yikiyor ama Eren'in verdigi linki bir acip o görüntüleri izlesen sende anlarsin ne demek istedigimi. Yine gerildim ben ya...
          Izledim,karsilayanlar ktü de okuyan üniversiteli gencler herhalde.

Hos görüntüler degil ama önemli olan o seslerin mac saatinde cikmamasidir.

Yorum

Bu moda haline geldi her takımı karşılaştırmak Trabzonspor efsanesi yavaş yavaş gidiyor daha doğrusu Trabzon efsanesi.
            NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

Abi kimligimizi kaybediyoruz resmen. Biz bu degildik.
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Az önce messi ilerde bir top kaybetti ama taa geriye kadar düserek rakibinden topu söktü aldi.

Bazen rakip yanindan gectigi halde bakan,süperstar gibi ilerde takilan burak bunlari görmeli,örnek almali.

Katilan,katilmayan....

Yorum

Az önce messi ilerde bir top kaybetti ama taa geriye kadar düserek rakibinden topu söktü aldi.

Bazen rakip yanindan gectigi halde bakan,süperstar gibi ilerde takilan burak bunlari görmeli,örnek almali.

Katilan,katilmayan....
                  Katiliyorum ben. Burak son zamanlarda mücadele etmiyor nedense. Mesela son Lille macinda daha cok pres yapmasini beklerdim.

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://www.sporaktif.com/videogaleri.asp?vid=171709

Buyrun kırmızı gaylerin karşılaması..

Ölümüne oynayıp alın şu maçı.

Yönetim futbolcu taraftar
                    D.t oğlanı galatasaray !
                    uyanin noluoruz arkadas eskiden trabzona gelince ayaklari titrerdi bunlarin
                    sakin olun...

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://www.sporaktif.com/videogaleri.asp?vid=171709

Buyrun kırmızı gaylerin karşılaması..

Ölümüne oynayıp alın şu maçı.

Yönetim futbolcu taraftar
                      D.t oğlanı galatasaray !
                      Jan da giyinmistir gs formasini
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Ne kadar modern bir şehiriz değil mi?
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• bu karşılama rezaleti nerden çıktı???buna kim izin verdi?trabzonumda cincon çoşkulu karşılanıyor bide üstüne hain engine sevgi gösterileri yapılıyor

Yorum

• Adamlar girmeleri yasak olan stada girip üstüne bir de Trabzonspor taraftarına ayrılan bölümde maç izleyecekler,siz gelmiş karşılamadan bahsediyosunuz.

Videoyu iyi izleyin belki malum şahıs da sarı-kırmızı forma giyip karşılamaya gitmiştir.

Benim İstanbul'da ikamet ettiğim mahallede Ts-Gs derbisi olsa kimse buraya karşılamaya falan gelemez.
                            En son Bekir tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 00:04.

Yorum

• İlk olarak tarsus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu karşılama rezaleti nerden çıktı???buna kim izin verdi?trabzonumda cincon çoşkulu karşılanıyor bide üstüne hain engine sevgi gösterileri yapılıyor
                              Üniversite okuyan öğrenciler hepsi tiplerindende anlaşılıyor.
                              "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Ilk yarida messi basit bir faul yaptigi pozisyondan sonra real taraftari öyle bir gürültü cikardi ki hakem nerdeyse messiyi oyundan atiyordu.

Iste bizim taraftar bunu yapamiyor,ilelioglunun hakli olarak vurguladigi konu bu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X