Kötü olup olmadigi bence pek önemli degil. Önemli olan cok ödlek bir Hakem. Cok korkulu kararlar veriyor. MEsela bu Mac TTArena'da olsa 100% Galatasaray kazanir derdim.
Bizim STad pek baski kuramadigi icin belki iyi bir mac yönetebilir.
her maç olduğu gibi bjk maçında da tribündeydim baskı falan yoktu. özellikle ilk yarı resmen uyuduk.egemene yapılan protesto dışında ses bile çıkmıyordu.o atmosfere sebep olan olaylar da belliydi zaten...maçtan önce bjk ye dost gibi davranmalar, istanbuldan bjk'li getirmeler vs... her zaman diyorum bu işler bize ters.bizim dostumuz falan yok...
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
her maç olduğu gibi bjk maçında da tribündeydim baskı falan yoktu. özellikle ilk yarı resmen uyuduk.egemene yapılan protesto dışında ses bile çıkmıyordu.o atmosfere sebep olan olaylar da belliydi zaten...maçtan önce bjk ye dost gibi davranmalar, istanbuldan bjk'li getirmeler vs... her zaman diyorum bu işler bize ters.bizim dostumuz falan yok...
en azından tribünde yok doğru diyorsun o olaya ben de çok karşıydım
fransızlarla deplasmanda berabere kaldık sırada diğer fransız peşmergesi var
botokslu aysal senyör terim ve o.ç tayfası size güzel birşey yapacağız ACIMAYACAK
Yorum