Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zokora, Celutska, Volkan Şen, Aykut, Henrique ve Adrian transferleri doğu transferlerdir.
    tam anlamıyla Zokora ve Celutska'dan yararlanıyor olsak da, diğer isimler de kaliteli ayaklardır.

maça gelince. En büyük korkum Gs'nin de Bjk gibi defansif bir yapıyla çıkma ihtimali. öyle de çıkacaklarını tahmin ediyorum. bizim kapalı savunmalara karşı zorlandığımız bilinen bir konu. Bunu avantaj olarak kullanmak isteyeceklerdir.
    Ve hakemlerden çok korkuyorum.
    bu sene Gs hakemle tarafından müthiş destekleniyor.
    Kzanırsak en sevineceğim galibeyetlerden olacaktır.
    Bence Fb ile Gs'ın birbirlerinden hiç bir farkı yoktur.

Yorum

• TRT stadyum anket yapmış.

İlk yarıyı kim lider bitirir?

gs
      fb
      bjk
      diğer
      *
      *
      Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Buraksız bir kadro kursak İnter maçındaki gibi acaba nasıl olurdu?

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Buraksız bir kadro kursak İnter maçındaki gibi acaba nasıl olurdu?
          kahin olmaya gerek yok bence gayet guzel olur takim resmen top sende mi at buraga gibi basit bi sisteme donmus
          hatta şahanin bi skeci vardi izleyenler bilir eski tabi bu teknik direktor oluyor takima taktik veriyor taktik futbolcusuba diyor top sana mi geldi at finge otekine donuyor sana mi geldi at finge komediydi googledan 10 macra 107 gol deyin aratin ilk video odur izleyin burak degilde orda resmen at finke diyo
          Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• Hepsini anladım da Adrian da kimmiş ki doğru transfer oluyor? Bu adam ne yaptı şimdiye kadar? İddaa ediyorum Eren onun kadar fırsat bulsaydı kat kat fazla katkı yapardı. 5 milyona nasıl futbolcular alınıyor, biraz vizyonumuzu arttırmamız lazım.

Yorum

• Adrianın performansı ah Jaja ahh dedirtiyor maalesef.
              *
              *
              Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kahin olmaya gerek yok bence gayet guzel olur takim resmen top sende mi at buraga gibi basit bi sisteme donmus
                hatta şahanin bi skeci vardi izleyenler bilir eski tabi bu teknik direktor oluyor takima taktik veriyor taktik futbolcusuba diyor top sana mi geldi at finge otekine donuyor sana mi geldi at finge komediydi googledan 10 macra 107 gol deyin aratin ilk video odur izleyin burak degilde orda resmen at finke diyo

Özellikle 4:00 dan sonra Fink olayı hakkatten süper
                Burak Fink..

Yorum

• Havalimanı karşılamasından sonra içinde sıkıntı yaşayacak olan Trabzon'daki taraftarlarımızı galatasarayın geliş saatini takip etmeye davet ediyorum..

Sonradan gereksiz birbirimize hayıflanıyoruz.

Colman cincon sever bu arada.

Şu ana kadar bu sezon içerisinde ligdeki en kritik maçımız diyebiliriz.

2'de 2'yle fener karşısına çıkalım. Onlara da vuralım geçelim.

Ligi toparlamak adına bundan iyi fırsat olamaz. Al şu maçı Trabzonum.
                  -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• uzun zaman kazanamamaktan mı nedir,bi umutsuzluk var içimde,inşallah biizim için güzel olur herşey...
                    Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hepsini anladım da Adrian da kimmiş ki doğru transfer oluyor? Bu adam ne yaptı şimdiye kadar? İddaa ediyorum Eren onun kadar fırsat bulsaydı kat kat fazla katkı yapardı. 5 milyona nasıl futbolcular alınıyor, biraz vizyonumuzu arttırmamız lazım.
                      Adrian'ın futbolculuğunu tartışmam.
                      Verdikleri konusunda haklı olduğunu söyleyebilirim.

Yorum

• defans her zamanki gibi olsun ama orta sahada artik aykut oynamali bence aykut zoko colman uclusu super isler cikarir on tarafada artik henriqueyi monte etmek lazim

Yorum

• Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Trabzon GS maçının tartışılacağı
                          Altan Tanrıkulu Hamdi Aslan levent Tüzemen in katılacağı panel yarın Zeytinburnunda
                          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=34469
                            Trabzon GS maçının tartışılacağı
                            Altan Tanrıkulu Hamdi Aslan levent Tüzemen in katılacağı panel yarın Zeytinburnunda
                            Altan'dan sonrasını okumadım abi.
                            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TRT stadyum anket yapmış.

İlk yarıyı kim lider bitirir?

gs
                              fb
                              bjk
                              diğer
                              Galatasaray 34
                              Beşiktaş 34
                              Fenerbahçe 32
                              Trabzonspor 30
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bu maçta Henrique ve Burak'ın beraber oynayacağı bir kadroyla çıkacağımızı tahmin ediyorum.
                                Celutska'nın durumunun ne olduğunu bilmiyorum fakat Celutska -Serkan ikilisi zorluk derecesi yüksek maçlarda sağ tarafın ideal ikilisi olmuştur bu belli oldu.
                                ortasaha Serkan-Zokora-Colman
                                hücum hattı Henrique-Burak-Halil

2. yarıda Alan,Volkan Şen ve Adrian hamleleri.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X