Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Geçen aylarda bi rüya görmüştüm.

Engin godoşu yol tarafındaki kaleye gol atıp tribünlere el kol hareketi yapıyordu, kale arkasındaki yerel basından biri Engin'e vuruyordu, ortalık iyice karışıyordu.
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Tolga

Celutksa Giray Glowacki Cech

Aykut(Serkan) Zokora

Colman

Burak Henrique Volkan(Halil)

Serkan ve Halil çok yoruldular.Dinlendirilebilirler..
      En son Ömer Faruk61 tarafından düzenlendi; 08.12.2011, 11:44.
      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

Ofisteki Fenevliler çok sessiz bugün
        EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

Her topu Burak'a atma sevdasından vazgeçip adam gibi top oynarsak zaten bu takımın geçen seneki takımdan daha iyi olduğunu herkes görecek, Kayseri maçında biraz başkaları da oynadı herşey farklıydı.

Yorum

artık lıge odaklanmalı bu maç cok onemlı ve krıtık salatasaray cok formda ama ne olursa olsun maçı alıp yenıden guven kazanmalıyız ıddalı konuma gelmelıyız..

Yorum

su millete serefsiz yavsak i.ne vs tarzi dusman edici laflar kullanmayin. Biraz politik olun siyasi olun nabza gore serbet vermeyi ogrenin artik az biraz duygu degilde mantik kullanarak cumle kurun. Dusman kazanmak bize yarar getirmez. Bu yazimdan herkese yalaka olalim gibi bi sonucta cikmasin ama dedigim gibi nabza gore şerbet
              ozetle alttaki imzam :-)
              Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

Tolga
                Celustka-Giray-Glowacki-Cech
                Zokora-Colman
                Volkan-Adrian-Henrique
                Burak
                Més Que Un Club

Yorum

Söyleyecek bişi varsa, kesin kazanmamız gerektiğidir.
                  aksini düşünmek istemiyorum..

Yorum

İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tolga

Celutksa Giray Glowacki Cech

Aykut(Serkan) Zokora

Colman

Burak Henrique Volkan(Halil)

Serkan ve Halil çok yoruldular.Dinlendirilebilirler..
                    aynen bu 11 ile çıkmalıyız.2.yarı 60tan sonra alanzinho girer.
                    from BOGAZIÇI

Yorum

• * Gs'yi çok büyütmeyin evimizde işleri çok zor...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Akşamki galibiyete 25 bin dolar prim verilmiş. Sanırım bizim maç içinde buna yakın bir rakam olacak.
                        8 numaranın gözleri parlamıştır dolarları görünce .
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• dün gs nin oynadığı futbolda motivasyon kadar fenevbahçe de etkiliydi. çok ürkektiler, gs ye teslim oldular daha maçın başında. yoksa elmander abartılacak bir oyuncu değil. melo ve selçuk ikilisini kilitlemek yeterli olur. ama diğer taraftan da bizim artık alternatif üretmemiz gerekiyor. sadece burakla olmuyor hücum organizasyonu. elin gavuru bile öğrendi 2 maçta bizim taktiğimizi :s
                          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Ben şahsen çok büyük protestolar bekliyorum, selçuk i..., gs yönetimine....Şampiyonluğa giden takımıma yaptıkları için...
                            Kel hasan şaşın aylarca takımın üzerine oynayıp futbolcuları ayarttığı için, bunları unutmadım...
                            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Galatasaray'da bir şey yok. Dün akşam resmen atmosferle kazandılar maçı. Öyle bir atmosferle öyle bir Feneri biz evirip çevirirdik. Dün akşam Galatasaray iyi olsaydı 6-0'ın intikamını alabilirdi..

Yorum

• gs maçında göreceksiniz ezeceğiz bu cinconları neye uğradığını şaşıracaklar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X