Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 5,5'luk Adrian
    4'lük Henruıque ve Volkan..
    toplam kaç gol attılar..
    fayda/maliyet analizi yapınız..
    Burak'ın da maskesi yavaş yavaş çıkıyor..
    Kesinlikle stoper,ortasaha,santrafor alınması lazım..
    Bu her bölgeye en az 1 tane olacağı gibi,bazı bölgelere 2'şer tane de olabilir..
    ölümüne trabzon !

Yorum

• hakem kotuydu ama Tolga nın o hatayı yapmaması gerekiyor.
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• tamamen ligi odaklanırsak herşey daha farklı olacak.

1 dk dan itibaren konsantre sorunu vardı.. aslında maçı kazanacak oyun vardı. 2-1 ken aykut hamlesini hoca yapıcaktı belki ama hatalı bir gol yedik..

bu maçların teleafisi olur ancak lille maçının yok.. takımımıza destek olalım.. fransya giderken mutlaka iyi çoşkulu bir kalabalıkla yolculayalım...

Yorum

• Maalesef defans hattımızın komik hatalarıyla her hafta goller yiyoruz, puanlar kaybediyoruz.

Her maç Giray-Glowacki ikilisinden en az birisi en az bir komik hata yapıyor. Bu maçta Tolga da onlara uydu.

Bence Giray ve Glowacki birbirinin alternatifi olur. Egemen'in yerini dolduramadık...
          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Elin şikecilere nerelerden vuruyor ve gol atıyor.. Bizim orta saha oyuncularımızın kaleye şutu bile yok
            biz elimizdeki yetenekleri tutamıyoruz bakınız: ergin keleş,selçuk, vb

ben ergini çok kuvvetli gördüm halilden 2-3 gömlek üstün diye düşünüyorum
            tatanga

Yorum

• arkadaşım laz aliyle bulunduğum bu maçta hamidoları yenemediğimiz için üzüldüm.zor geçen maçtan 1 puan çıkarmamız iyi oldu.maçta olanlar bilirler acayip küfür edildi.inşallah para cezası renkli renkli olur sivasa.ayrıca maraton tribününde olay için 150-200 kişinin binlerce kişi örgütlemesine polis darbesi gelmiş ve dağıtılmış.trabzona gelin adam görün diyorum.
              Trabzonspor OLEY!!!

Yorum

• İlk olarak mcihan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aklıma bişey getirdin.
                Geçen sene 0-0 berabere kalıp, şampiyonluğu kaçırdığımız eskişehir maçından önce de foruma girip dostluktan söz eden arkadaşlar vardı. Ama maçta gerçek yüzlerini gördük. Sivas taraftarının da geçen sene 3-2 kazandığımız maçta yaptıklarını gördük. Bütün sivas taraftarına mal etmek yanlış belki ama geneli böyle malesef, istanbul yalakası.
                Ne dostu ya UYUYORMUSUNUZ.
                Maça giden yokmu beyler aramızda.Duymadınız mı küfürleri.
                2004 yılından beri bizle uğraşıyorlar hababam ha demeye devam ediyoruz.
                Gelirler duvarlara tabelalara küfür yazarlar,gideriz küfür yeriz.
                Bence benim gördüğüm azınlık değil çoğunluk ediyor.Yaptıklarını dediğin gibi evet gördük.
                Trabzonspor OLEY!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bank asya maçları çok daha kaliteli ve çekişmeliydi bu maçı izlerken süper lig adına utandım.
                  ne olursa olsun full destek.adamların balı tutuyor. 5 kuruşluk halleriyle asılıyorlar maçlarımıza.üzülme kaplanım benim. sadece ş.ligi maçı aklımızdaydı onu değerlendirdi sivas.tam tersi olsa onlarda karşılaşacaklardı.
                  maçtan çıkaracağımız ders alkolik maraton tribünlerinin bizlere ettiği küfürler.yani bunlardan dost olmaz.dostluk mesajlarını unutalım yani.biz tekiz o kadar.
                  Trabzonspor OLEY!!!

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    5,5'luk Adrian
                    4'lük Henruıque ve Volkan..
                    toplam kaç gol attılar..
                    fayda/maliyet analizi yapınız..
                    Burak'ın da maskesi yavaş yavaş çıkıyor..
                    Kesinlikle stoper,ortasaha,santrafor alınması lazım..
                    Bu her bölgeye en az 1 tane olacağı gibi,bazı bölgelere 2'şer tane de olabilir..

insallah burak yılmaz kaval kemigi ile gol atmak gibi bir hata yapmaz ...

adrian volkan henrique eyvallah da burak neden? anlasılan iki hafta daha gol atamasın karakter analizleri baslayacak burak ile ilgili.

Yorum

• bu akşamki maçın başlığını bulamıyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...
                      X