Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ------------------onur--------------------
    serkan----aykut------glo--------cech--------
    ----------zokora---sapara--------------------
    volkan----------------------halil---------------
    -------------burak---henrique---------------
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Colman kadroda neden yok,bilen varmi?
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Colman kadroda neden yok,bilen varmi?
        Çok koşmaktan motoru su kaynatmıştır.......
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ligdeki Colman ile Şampiyonlar Ligi'ndeki Colman arasında dağlar kadar fark var.
          Ligde sadece mücadele eden bir Colman varken, Şampiyonlar Ligi'nde ise muhteşem Colman performansları izledim.
          Bu nedenle Lille maçında en önemli kozumuz olcak Colman.
          Dinlendirilmesi doğru karar.
          Kadro tahminim;
          Tolga- Serkan, Giray, M.Yumlu, Ferhat- Aykut, Sapara, Volkan, Adrian, Henrique-Pawel

Bu takım bile Sivas'ı yener.

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ligdeki Colman ile Şampiyonlar Ligi'ndeki Colman arasında dağlar kadar fark var.
            Ligde sadece mücadele eden bir Colman varken, Şampiyonlar Ligi'nde ise muhteşem Colman performansları izledim.
            Bu nedenle Lille maçında en önemli kozumuz olcak Colman.
            Dinlendirilmesi doğru karar.
            Kadro tahminim;
            Tolga- Serkan, Giray, M.Yumlu, Ferhat- Aykut, Sapara, Volkan, Adrian, Henrique-Pawel

Bu takım bile Sivas'ı yener.
            Hiç belli olmaz o iş.
            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tolga yerine Onur oynasa ne güzel olur. Bence yukardaki kadro Sapara harici çıkar. Zokora oynar.
              En son Atakan tarafından düzenlendi; 01.12.2011, 17:11.
              Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak kirmizibeyaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                maçla ilgili dostça düşüncelerimizi trabzonlu kardeşimizle paylaşmak istedik ama maalesef forum yöneticisi arkadaşlar dostluk mesajlarını çok görmüşler. yinede canları sağolsun.(forumda arkdaşımızın biri aldığı bileti göstermiş. bizim bulunduğumuz tribünden takımını destekleyecek anlaşılan. dostluk mesajının yanlızca sözde olmadığını aramızda izleyen arkadaşımızı rahat ettirerek göstericez.)
                avrupada başarılar. inşallah hayırlısıyla tur atlarsınız.
                Aklıma bişey getirdin.
                Geçen sene 0-0 berabere kalıp, şampiyonluğu kaçırdığımız eskişehir maçından önce de foruma girip dostluktan söz eden arkadaşlar vardı. Ama maçta gerçek yüzlerini gördük. Sivas taraftarının da geçen sene 3-2 kazandığımız maçta yaptıklarını gördük. Bütün sivas taraftarına mal etmek yanlış belki ama geneli böyle malesef, istanbul yalakası.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çok koşmaktan motoru su kaynatmıştır.......
                  Dogrudur kerata son maclarda baya bir yoruldu,bir dinlenme ona iyi gelecektir.

Lille macinda yine bambaska bir colman in sahada olacagini düsünüyorum.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• zirveden kopmamak için bu maçı kesinlikle kazanmalıyız.

sivasspor disiplinden taviz vermeyen, oyundan kopmayan bir ekip, kısacası tipik rıza çalımbay takımı.

golü atıp üstüne yatmazsak, futbolcularımız kafalarında lille maçını düşünmezse alırız maçı.
                    En son tsefsanesi tarafından düzenlendi; 01.12.2011, 16:33.
                    Trabzon İdmanyurdu 1923

Yorum

• arkadaslar lıllıe macı daha onemlı bu bır gercek bu macın telafısını yaparız ama lıllıe macın telafısı olmaz.o yuzden muzmın bır kadroyla cıkıp basabas mucadele ıle yenıp morallı cıkmamız gerekıyor.burada puan kaybı demek guven eksıklıgı olustrabılırı azda olsa.ıns yenerız hem sıvası hem lıllıe.2 kulvarda yukarılarda olmak ıcın bu sart.
                      yarın kı kadromuz
                      tolga-serkan-mustafa-gıray-ferhat
                      aykut zokora
                      volkan adrıan henrıqe
                      burak yılmaz

ben boyle dusunuyorum.2.yarı adrıan alan degısıklıgı olmalı ısler ıyı gıderse henrıqe yerıne de kontrollu oynamak ıcın eren gırebılır.sercasn gırebılır.barıs ta olur.
                      artık soyle 2 ya da 3 gol attıgımız macları lzlemek ıstıyorum.ıns oylede olur.
                      2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• colmanın yerine inşallah aykutu oynatır.bu aykutu çok beğeniyorum.milli takımın bankosu olacak yakında.

Yorum

• Ben bir tek Sivasın elverişsiz hava şartlarından çekiniyorum....

Yoksa Sivasspor bizim ayarımızda bir takım değil.....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Onur, Serkan, Giray, Mustafa, Ferhat, Aykut, Zokora, Adrian, Henrique, Volkan, Pawel...
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Zokora'yı kesmez hoca, bundan eminim...Volkan, Adrian ve Henriqe'nin direk oynaması lazım bence...

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Colman kadroda neden yok,bilen varmi?
                                Cafer abi Beşiktaş maçından sonra bu konuya değinmiştim. Colman çok net maç seçiyor, bunu Şenol Hoca da artık gördü ki, tamam sen sadece Lille'e odaklan demiş olmalı. Bu maçta oynamayacağını, oynasa bile iyi oynamayacağını düşünüyordum zaten. İyi oldu bu. Lille maçında muazzam bir Colman olacak.

Sivas'a giden kadroyu tamamen yazabilecek var mı? Bulamadım. Tamam şimdi buldum Yunus Emre Sel'in haberi. Sivas'a götürülmeyenler yazıyor en azından.

---------------------Onur------------------------

Barış-------Giray---------Mustafa-------Ferhat

------------Aykut----------Zokora--------------

Volkan-------------Sapara---------------Adrian

--------------------Henrique---------------------
                                En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 01.12.2011, 17:53.
                                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X