Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burak Yılmaz çöküşü devam ediyor..
    Adrian ne işe yarar..
    Volkan'da da bi numara yok..
    Bu takımı bu hale getirtenlere yazıklar olsun diyorum..
    Ne var takımın halinde yahu.
    2 maç üstüste kazanınca ligde lider olacak ve Çarşamba günü kaybetmezse Avrupa'da devam edecek bir takımdan bahsediyoruz.
    Anladım demek istediğini ama.
    Keşke Selçuk'la Egemen gitmeseymiş değil mi?

Yorum

• 2.golde de muhteşem kalecimizin muhteşem oyun zekasını gördük..
      ölümüne trabzon !

Yorum

• umarım colman a sallayanlar bu maçtan sonra bir daha futbol bilgilerini kontrol ederler. adrian konusunda fazla konuşmaya gerek yok. bizim kanatlara yığılan bir sistemimiz yok. olsa bile kanat ortalarına vuracak adamımız yok. şu anda en büyük eksikliğimiz hızlı bir stoper. 30 kişilik derin kadro hikaye. yedeklerin sivas ı yenemiyor. bu maçta bu kadar revizyon gerçekleşecekse neden onur kaleye konulmaz. bu durumda tolga nın küseceğini düşünmüyorum. henrique daha bu takımın sistemini alamamış. aynı şekilde volkan da öyle. kendi bildikleri gibi oynamaya çalışıyorlar. burak ın durgunluk dönemi olacaktır. şu anda yaşadığı bu. kısa zamanda tekrar yükselişe geçer. umarım bu yükseliş lille maçıyla beraber olur. stoper işi halledilirse diğer mevkilere bakılabilir. özellikle burak ı rahatlatacak bir forvet lazım ama henrique vittek halil pawel gibi adamlar kadronda bulunurken yeni bir forvet almak mantıklı değil. önce kurtulmamız gerekenler var. 2. devre muhtemel avrupa maçlarımızın olmayacağını düşünürsek zirveyi zorlarız. biraz daha sabır lazım. gelecek yıl eksikler iyi etüt edilir ve kaliteli adamlarla kapatılırsa dağılan takımın yerine daha iyisi gelebilir...

Yorum

• La Havle Vela Kuvvete Kalecinin oyun zekası neymiş onu bir açıklar mısınız Armağan Dere??
          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            La Havle Vela Kuvvete Kalecinin oyun zekası neymiş onu bir açıklar mısınız Armağan Dere??
            O topa rakibin yanında 2 kişi senden varken çıkılmaz..
            Çünkü başka türlü vuramazdı o topa..
            kaleyi boş gördü aşırttı adam..
            Açılmasaydı o topu bizimkiler alırdı..
            ölümüne trabzon !

Yorum

• Sivas maçı gösterdiki devre arası büyük bir temizliğe ihtiyaç var.Bunun yanındada Şenol Güneşinde bazı oyuncuları ciddi şekilde uyarması gerek.
              Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O topa rakibin yanında 2 kişi senden varken çıkılmaz..
                Çünkü başka türlü vuramazdı o topa..
                kaleyi boş gördü aşırttı adam..
                Açılmasaydı o topu bizimkiler alırdı..

E İnsan hata yapamaz mı? O zaman CL deki performansını götür gözünün önüne unut olur mu??
                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• maçtan aklımda önemli bir detay kaldı..sivasın golünden sonra tribünleri gösteren yayıncı kuruluş! bizim kırmızı-beyaz renkleri olduğunu sandığımız evsahibi takımın taraftarları arasında malum 'şike renklerine' sahip takımın taraftarlarının da olduğunu gösterdi.
                  ne de olsa kardeş takımlar değilmiydi bunlar!
                  adam oldunuz da Trabzon'a sövüyorsunuz,Burak'ı yuhluyorsunuz,neymiş Trabzon ŞAMPİYON olmasınmış..
                  satılmış köpekler sizi,şikeci puştlar...

Yorum

• ben oyuncuları yine eleştirmeyeceğim burak dışında...burak artık takıma zarar veriyor...maalesef teknik ekip yine çok kötü şenol hoca yine yanlış kadro ve geç değişikliklerle maça damgasını vurdu.. maça yanlış kadroyla çıktı çünkü tek defansif adam zokora ya bıraktı takımın kaderini ve golü yedik..ben 3 tane atarlar diye bekliyordum..aykut la başlamalıydı.adrian ya da sapara yedek olabilirdi..derken ikinci yarı golleri bulduk maç bize döndü..sonra yine aykutun oyuna girmesini beklerken saçma bir şekilde golü yedik..inanın oyuncuların suçu yok, burak dışında burağın artık burnu sürtülmeli yedek bırakarak.maç 2-1 iken aykut burağın yerine oyuna alınsaydı gol yemezdik volkan henrique ile üçü de bulurduk..ama şenol hoca 80. dk yı beklediği için 77 de golü yedik sonrasında aykutu gördük..şenol hoca çok kötü maalesef yanlış ve geç gelen tercihlerle 2 haftada 5 puana mal oldu.bunu kendisi de biliyor..tolga hatalıydı doğru ama sen hocasın koy onuru bu maç ne olacak tolga da dinlensin.yok şenol hoca takıntıları yüzünden kötüyüz ligde..aykut adına çok sevindim iyi kumaşı var işlenmesi lazım oyuna girdi hatasız oynadı..hele sıfırdan yaptığı orta ise üst düzey oyuncu izlenimi verdi bana kendine güvenen bir oyuncu helal olsun. volkan ve henrique artık onbirde olmalı burak çekilmeli artık yedeğe...bu iki oyuncu bence iyi topçular ama burakla anlaşamıyorlar...sapara ve adrian yanlış yerde oynatıldıkları için kötüler takımda ama dün fena değillerdi..bence daha takım olamadık stoper ve sol açık sorunumuz çok bariz..cech her maç herkesten daha çok çalışıyor..

Yorum

• Devre arası gönderilmesi gerekenler: Piotr, Pawel, Sapara, Vittek, Sezer, Barış

Sezon sonu gönderilmesi gerekenler: Adrian, Henrique, Glowacki,

Gelmesi gerekenler,

-Güçlü, havatoplarına hakim bi santrafor

-Ortasahadan ileri top taşıyabilen bi ortasaha

-1 Tane tecrübeli, avrupa çapında bi stoper

- en az 2-3 tane potansiteli olan genç Türk oyuncu. Örnek, Alper Potuk, Kemal Tokak etc . . .
                      6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Sapara hariç ideal kadromuz çıktı.Bana göre ideal kadro Tolga-Celustka-Giray-Glowacki-Cech-Zokora-Colman-Adrian-Volkan-Henrique-Burak şeklindedir.
                        Més Que Un Club

Yorum

• Glowackinin yerine tecrübeli bir adam alinmasi lazim.

Nedense hangi mac olursa olsun yedigimiz bütün gollerde onunda kesin bir hatasi vardir düsüncesindeyim...

cok hantal

Yorum

• Korkuyorum, may'lı ve na'lı dönemlerin futbolunu oynuyoruz resmen. sahadaki futbolu görünce içimi sıkıntı kaplıyor, bakamıyorum.
                            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• **tolga iyi kaleci güveniyorum ama iki haftadır inanılmaz hatalı goller yiyor.bu durumlarda kesinlikle duygusallık yapmayacaksın bir hafta dinlendirilebilir.
                              ***adrian geldiği günden bugüne kadar süre içerisinde kendisi farkında,hocası farkında bizler farkındayız ne umutlarla alındı ama sıfır katkıyla oynuyor.
                              ****volkan çok verimsiz oynuyor bencil ounuyor dün bir pozisyonda çalımı bastı kafasını kaldırsa sağ tarafında üç oyuncumuz müsait gol pozisyonu ama volkan 25.metreden dağlara taşlara şut atıyor.bravo volkan devam et kaybeden sen olursun bizler değil
                              ******henrıgue oda benciklik kervanına katıldı son 10.dak.kaç top kaybıyla oynadı kafasını kaldırsa 2.metre yanındaki arkadaşına pas verecek ama nerde o düşünce....
                              *********burak bırak artık şu uyduruk faul alma ve penaltı isteminden rezil oluyorsun maçları tekrar izlerken ne hissediyorsun çok merak ediyorum.biraz dik oyna ve ayakta kal....
                              **************bu kadar sitem etmişken şenol hocamıza unutmayalım
                              öne geçmişiz hemen niçin oyuncu değişikliklerini yapmıyorsun yukarıda ismini saydığım oyuncular dökülüyordu ben görüyorsam değerli hocalarımızda görmeliydi ve aykut ve halil hemen oyuna alınmalıydı alınmadı gol yedikten sonra şenol hoca oyuncu değiştiriyor aynı hatayı geçen haftalardada yaptı.

Yorum

• Bu tür maçlarda Onur'u denemeliyiz artık, paslanacak kulübede.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X