Hazırlanan iddianamede 2. sanık olduğu tespit edilen bir başkanın, halen başkanı olduğu takımın lider olduğu bir ligde oynanan maçın, taraftarın gözünde değeri neyse, sahada oynayan futbolcunun gözünde de değeri odur.
O nedenle kafaya takmaya değmeyecek bir sonuç.
Sallayın gitsin.
adrian ve sapara kesinlikle bize yakışan oyuncular değil.oyunun hızlanması gerektiği yerlerde ayağına aldıkları topu ısrarlı bi şekilde taşıması hucum gücümüzü zayıflattı.hele adrianın kullandığı duran topların hepsi rakiplerden dönünce çıldırdım.arkadaş adam şişirir topu veya hiç bir şey bilmiyorsan defansın ortasına atarsın karıştırırsın oraları.kullandığı köşe vuruşları hep ön direkte rakipten döndü.bumudur adrian efendi. ama bu adrian hakkaten çok kötü bir oyuncu.çok kötü oynamıyor dikkat edelim çok kötü oyuncu ve kapasitesi bu kadar.colman ve zokorayı tamamlayacak bir bitirici lazım bize.jaja gibi.veya ona yakın bi futbolcu.
Giray Glowacki ve Tolga 3 ayda 22 maç oynadılar. istikrar,üst düzey mücadele içindeler.
bu yorumu gerçekten izlenimlerinin doğrultusundamı yaptın yoksa sırf yorum yazmak içinmi?
ben ne izledigimi cok iyi biliyorum,
Messi bir sezonda 100 maca cikiyor, 16 Saat Ucak Seyahati yapip ertesi Gece Maca cikiyor, 3 Ayda 29 Maca cikmis suana kadar Messi ve sesi cikmiyor cünkü "oynadigim zaman mutlu oluyorum "diyor. Nasil oluyorda sadece bizim TÜrk oyunculari haftada 2 maci kaldirmiyorlar?
Messi bir sezonda 100 maca cikiyor, 16 Saat Ucak Seyahati yapip ertesi Gece Maca cikiyor, 3 Ayda 29 Maca cikmis suana kadar Messi ve sesi cikmiyor cünkü "oynadigim zaman mutlu oluyorum "diyor. Nasil oluyorda sadece bizim TÜrk oyunculari haftada 2 maci kaldirmiyorlar?
onun adı messi.dünyaya 100 yılda bir gelir.defansımız iyidir.iyi olmasa şuana kadar şampiyonlar ligi ve uefadan 25 gol yerdik 8 maçta.
yok be hocam girayin yerine celustuka stoperde glowackinin yaninda, sag bek de ise Serkan Sol bekde Cech Sampiyonlar Ligi maclarinda daha faydali olur gibime geliyor
Futbolcu olsaydim sirf Burak 'a edilen kufurler icin daha fazla mucadele ederdim.
Mac oncesi de Senol Hoca 'nin yerinde olsaydim taktik vermez gecen yili anlatirdim.
biz maci orta alanda kaybettik...rakip istedigi gibi orta sayi gecip kendi yari alanimizda baski kurmaya calisti...bizde aksine orta sahayi zor gecip pozisyon bulmakta zorlandik..
Trabzonsporu Sivasta görmek bana ayrı ni motivasyon verdi. Maçla ilgili bi kaç değineceğim nokta var. Birincisi kimse Trabzonspor 1 puan aldı diye debelenmesin çünki çok kötü oynadık. Şişirme toplarla işi götürmeye çalıştık ama olmadı. Colmanın eksikliği net bir şekilde hissedildi. Hava çok soğuktu ve Trabzonsporlu futbolcular kesinlikle bundan etkilendi. Neyse 1 puanın yanı sıra sakat vermememiz ayrı bi nokta Lille maçı öncesi.
Gelelim değineceğim ve zoruma giden bi olaya, biliyosunuz TFF nin yeni zımbırtısı ile bayanlar ve çocuklar maçlara ücretsiz giriyor. Bu maçtada bayanlar ve çocuklar Sivasspor trübünlerinde yerlerini almıştı. Çok hoş bişey. Ama biz onlara anamız bacımız kardeşimiz diye bırakın sövmeyi onlara dönüp bakmadık bile, niye çünki biz böyle bildik böyle öğrendik, bize göre; ayıp günahtır böyle şeyler. Ama aynı şeyi bizim yanımızda maçı izleyen bayanlara küfür ve hareketler eden Sivasspor taraftarındanda beklerdim, çünki ben Sivaslıları böyle bilirdim ama çok yanılmışım ve hayal kırıklığına uğradım. Babanın kızına, Abinin kardeşine, adamın eşine sevgilisine karşı özellikle onlara hitab edilecek şekilde küfür etmek ve hareket yapmak bir türke yakışmaz, bir anadolu erkeğine yakışmaz, bir Sivaslıya yakışmaz... yazık günah..
Maçın en güzel olayı ise maç bittikden sonra taraftarlarca kolbastı, horon shıowları yapmamız ve hep bir ağızdan Kazım Koyuncu abimizin hayde gidelum hayde şarkısını söylememiz bizim o an o soğukta (eksilerde) ısınmamızı sağladı. Güldük eğlendik ve dedimki işde budur, budur ya olay, eğlenmek, birlikte eğlenmek...
Arkadas sivaslilar in esas mesleğinin ne oldugunu bilmiyormusun?
Yorum