Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yattim kalktim hala neden aykut'un 2-1 ondeyken oyuna girmedigini anlayamadim. gecen sene ne guzel alirdik hemen defansif orta sahayi one gecince, kitlerdik maci.
    "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• Tolga'ya laf edenleri ALlah'a havale ediyorum.

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tolga Kelci filan degil ya Bilbaoya karsi Sansa tutdu bi kac top. Her mac gol yiyor. Ölümüne Onur Recep Kivraaaak !!!!!
        tolgaya kaleci değil demek insafsızlık, hatta ayıptır. bencede kalede onur oynamalı çünkü çok genç ve kendini geliştirir. bana göre dünyanın sayılı kalecilerinden olur. ama bu tolganın kötü kaleci olduğu anlamına gelmez
        En son Helvacı61 tarafından düzenlendi; 03.12.2011, 09:57.

Yorum

• İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Futbolcu olsaydim sirf Burak 'a edilen kufurler icin daha fazla mucadele ederdim.
          Mac oncesi de Senol Hoca 'nin yerinde olsaydim taktik vermez gecen yili anlatirdim.
          geçen yılı bilen adam mı kaldı takımda ya. en büyük derdimiz o zaten...

Bir de bu sapara kötü oynuyor fakat sanki, colman ve zokora varken alan yada adrian ın oynadığı yerde yani hücuma yönelik oynatılsa çok iş yapıcakmış gibime geliyor. colman-zoko önlerinde Alex gibi oynatılan sapara. hem a.gücündeyken bütün duran topları kullanıyodu bu adam. bence üstüne gidilmesi gerek.
          Oscar CARDOZO
          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
          Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Tolga'yı eleştirenlerin futbol bilgisinden endişe ederim !!!
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tolga'ya laf edenleri ALlah'a havale ediyorum.
              Bende Abi..
              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Sonuç olarak sevinebileceğimiz tek nokta Burak'ın gol atmadığı maçta diğer oyuncuların 2 gol atmasıydı Volkan ve Henrique'nin de bu oyuncular olması ayrı bir sevindirici nokta.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• sivas macında yediğimiz 2.golde yere yığılan yüz ifadesi olarak üzüntü duyan tek futbolcu vardı oda giraydı dierleri ruhsuzz yani anlamıyorum ortada bir saçmalık var hırsla oynadığımız tek yer şampiyonlar ligi maçı dier maçlarda ben o hırsı futbolcularımızda göremiyorum o zamanında bir çok kesim tarafından laf atılan jaja olsa belki bu takım bu halde saçma sapan puanlar kaybetmezdi nebilim jaja yı gönderdik onun yerine aldığımız adrian yok bir burak var diyoruz bence artık oda şişti her maç bi kere saçma sapan fauller almaya çalışıyo aldığında yerden kalkmıyo oyun duruyo amatör takımların yaptığı ileri ye burakı onune koşturalım belki atarız ee herzaman papaz pilav yemiyor burakı da çözdü herkess bilmiyorum ama bu şekilde olmaz jaja ayarında ortasahı çekip çeviricek + iyi bir pivot forvet burağıda eskisi gibi sağ tarafta oynatmalıyız şimdiki halimiz gerçekten çok zor ...

Yorum

• Bu ne abi ya..
                    Ne yapıyor bu adrian. Bi varlık gösterdiği yok.
                    Burak ikinci yarı hiç yoktu.
                    Henrique biraz bişeyler yaptı.
                    Tamam şampiyonlar liginde oynuyoruz ama lig de bu kadar boşlanmaz kusura bakmayın.

Yorum

• İlk olarak delfino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sivas macında yediğimiz 2.golde yere yığılan yüz ifadesi olarak üzüntü duyan tek futbolcu vardı oda giraydı dierleri ruhsuzz yani anlamıyorum ortada bir saçmalık var hırsla oynadığımız tek yer şampiyonlar ligi maçı dier maçlarda ben o hırsı futbolcularımızda göremiyorum o zamanında bir çok kesim tarafından laf atılan jaja olsa belki bu takım bu halde saçma sapan puanlar kaybetmezdi nebilim jaja yı gönderdik onun yerine aldığımız adrian yok bir burak var diyoruz bence artık oda şişti her maç bi kere saçma sapan fauller almaya çalışıyo aldığında yerden kalkmıyo oyun duruyo amatör takımların yaptığı ileri ye burakı onune koşturalım belki atarız ee herzaman papaz pilav yemiyor burakı da çözdü herkess bilmiyorum ama bu şekilde olmaz jaja ayarında ortasahı çekip çeviricek + iyi bir pivot forvet burağıda eskisi gibi sağ tarafta oynatmalıyız şimdiki halimiz gerçekten çok zor ...
                      Bu sorunu Şenol Hoca da farkediyordur . Devreye girmesi gerek

Yorum

• Hücum oyuncuları ile savunma yapılamaz. Ne kadar anlatırsanız anlatın hücum oyuncusuna savunma yaparken adam kacırır kolay calım yer vs vs. Dünkü sıkıntımızda bundan kaynaklandı. 5 tane hücuma yönelik oyuncuyla oynayınca kolay gol yedik. 2. yediğimiz gole bakarsak yaklaşık 9 kişi kendi yarı alanımızda rakibi savunmaya çalışırken oldu. Hepsi ayrı telden çaldı. Ama normaldir bunlar takılıp eleştiriyi abartmamak gerekli. Önümüzde çok ama çok önemli bir maç var. Bizler bile bu maça konsantreyiz. Futbolcuları ve teknik heyeti hoş görmek lazım.

Yorum

• Tolgaya laf edenleri bende Allaha havale ediyorum...

Yorum

• 1.burak dışında çok kaliteli bir forvete ihtiyacımz var 2. jajayı çok arıyorum.adrian ona göre çok yetersiz 3. colmansız olmuyor 4.glo çok ağır.onun yerine çok kaliteli bir stopere ihtiyaç var 5. henrike,aykut ve volkanda biraz daha ısrar edilmeli 6.cech çok iyi 7. sapara, glo,brozekler ve kadroya giremeyen yerliler gönderilmeli 8.çok kaliteli bir sol açıkta alınabilir

Yorum

• Burak Yılmaz çöküşü devam ediyor..
                              Adrian ne işe yarar..
                              Volkan'da da bi numara yok..
                              Bu takımı bu hale getirtenlere yazıklar olsun diyorum..
                              ölümüne trabzon !

Yorum

• Trabzonsporlu futbolcular artık kendine güvenerek oynuyor.
                                Ne derseniz deyin .1-0 geriye düştüğümüzde maçı çevirebileceğimize adım gibi emindim .
                                Gerçekten bütün futbolcularımızla çok büyük bir takım haline geldik. Şampiyonlar ligi inanılmaz bir tecrübe oldu futbolcularımız için. Bu puan kayıplarını tamamen yorgunluğa bağlıyorum .Şu son Lille maçından sonra futbolcuların toparlanacağını düşünüyorum.Galatasaray maçının gelmesi biraz şanssızlık oldu ama artık yavaş yavaş farklı bir Trabzonspor izleyeceğimize inanıyorum .
                                Şenol Hocaya kızdığım zamanlar oluyor. Ama günün sonunda düşündüğümde ne kadar büyük bir hocamızın olduğunu kabul etmek hiç de zor olmuyor.
                                İki tane puan kaybıyla futbolcuları yerden yere vuranlara da inanamıyorum.Forum ortamından kaynaklandığını düşünüyorum.İntere de bu futbolcular sahayı dar etti ,CSKA deplasmanında çatır çatır futbol oynadı,Kayseri karşısında futbola doyurdu bizleri vs.O yüzden tepkilerimizde lütfen ölçülü olalım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X