Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1.si Geçen maçta Egemen'e çalınan faul ile 90+da Burak'a çalınmayan faul arasında haçbir fark olmamasına rağmen neden aynı fabrikadan çıkan hakemler farklı kararlar veriyorlar?
    Bence ikisi de faul değil.

2.si Sene başından beri yediğimiz gollerin hepsi jeneriklilk.
    Bazıları güzellik yönünden jeneriklik.
    bazıları komedi yönünden jeneriklik.
    Bu akşam yine çok komik 2 gol yedik.
    Sapara, Volkan, Adrian, Henrique kapasitelerinin çok altında futbol oynuyorlar.
    Bu halleriyle bu takımda forma giymeleri çok zor.
    Cech ve Colman maç seçenlerden, Avrupa'da farklı ligde farklı oynuyorlar.
    Fakat Colman'ın ölüsü bu takımda oynar diye düşünüyorum.
    Aykut ısrar edilirse Türk futbolunun yeni Mehmet Topal'ı olabilecek kapasitede bir oyuncu.
    Burak istediği topları alamadı yine. Sırtı dönük aldığı çoğu topta faul aldırdı. Son dakikadaki pozisyonda daha ısrarcı olmalı ve o kadar kolay düşmememliydi.

Maç sonucu umrumda bile değil.
    Pazar günü Fb'ni yendiğini ve Çarşamba günü en kötü ihtimali düşünsem bile bu takım bu ligde rahat lider olacaktır.
    Play-Off'ta ise yeni senaryolar izlemeye hazırlıyorum kendimi.

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1.si Geçen maçta Egemen'e çalınan faul ile 90+da Burak'a çalınmayan faul arasında haçbir fark olmamasına rağmen neden aynı fabrikadan çıkan hakemler farklı kararlar veriyorlar?
      Bence ikisi de faul değil.

2.si Sene başından beri yediğimiz gollerin hepsi jeneriklilk.
      Bazıları güzellik yönünden jeneriklik.
      bazıları komedi yönünden jeneriklik.
      Bu akşam yine çok komik 2 gol yedik.
      Sapara, Volkan, Adrian, Henrique kapasitelerinin çok altında futbol oynuyorlar.
      Bu halleriyle bu takımda forma giymeleri çok zor.
      Cech ve Colman maç seçenlerden, Avrupa'da farklı ligde farklı oynuyorlar.
      Fakat Colman'ın ölüsü bu takımda oynar diye düşünüyorum.
      Aykut ısrar edilirse Türk futbolunun yeni Mehmet Topal'ı olabilecek kapasitede bir oyuncu.
      Burak istediği topları alamadı yine. Sırtı dönük aldığı çoğu topta faul aldırdı. Son dakikadaki pozisyonda daha ısrarcı olmalı ve o kadar kolay düşmememliydi.

Maç sonucu umrumda bile değil.
      Pazar günü Fb'ni yendiğini ve Çarşamba günü en kötü ihtimali düşünsem bile bu takım bu ligde rahat lider olacaktır.
      Play-Off'ta ise yeni senaryolar izlemeye hazırlıyorum kendimi.
      92:30´da duranmaci baslatmadan bitiren bir hakem, iste o faulü calmaz...

Futbolculara gelince,

o kadar hücumcuyla oynamak ve galip gelmek icin, oyuncularin buna inanmasi sart..ama inanan sayisi?

Henrique: Gecen sezon takiminin Playoff karsilasmalarinda yildizdi, bu sezonda pek farkli olmayacak!

Gereksiz oyunculardan kurtulabilirmiyiz? Bu Yönetimle...

Piotr Brozek´in iyilestigine sevindim. Insallah Lille macinda oynayacak düzeydedir!
      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şampiyonlar liginde oynadığımızın çeyreğini oynasak 5 atarız ligde herkese ya nedir bu 1. amatör takımı gibi dam dum şişiriyoruz topları. Ne pas trafiği var ne başka bir şey. Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum hiç.
        lille maci oncesi fazla kasmadilar dicem yoksa bu takim bu kadar kotu degil, 10 bile dakika baski kuramadik dam dum sisirdik toplari dedigin gibi mahalle maci gibiydi ...
        İnsan ol evlat!

Yorum

• Şenol Güneş'in ve takımın aklı Lille maçındayken bu maçta puan kaybı yaşamak beklediğim bir durumdu.

Çarşambayı kazasız atlatırsak harika olacak.

Yorum

• Bu maça farklı bir gözle de baktım bu akşam.
            Fb, Sivas'ta kaleye şut çekmeden maçı tamamlamış, 2-0 yenilmiş ve farktan kurtulmuştu.
            Ts ise, oynayabileceği en kötü futbolla, defans ve kaleci hatası sonucu yediği golle maçı berabere bitiriyor.
            Sadece ligde oynayan, haftada 1 maç yapan bit Trabzonspor takımını hayal edemiyorum ben.
            Bu ligin tartışmasız en iyi takımıyız.

Yorum

• Burak kardesim yeter artik ya, arif erdem gibi mi hatirlanmak istiyorsun? boylu poslu adamsin masallah, kirip dokup gececeksin, son saniyelerde sivas kalesinin onunde oyle bir biraktin ki kendini artik bu kadar da olmaz! Lille maci farkli olacak tabiki, cok daha disiplinli oynayacak takim. Ben bu kayiplara fazla uzulmuyorum, puan farki acilmiyor, herkes kaybediyor. Onemli olan Play-off. Fener'de dusecek zaten, belki derbi maci oynanmaz

Yorum

• samsun,manisa,sivas öne geçip tutamadığımız maçlar,

geçen yıl bu işi iyi yapmıştık,ama bu sene ligde ciddi konsantrasyon eksikliği var,bu çok açık.

resmen takım uyuyakalıyor ve gol yiyoruz.
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Her mac Giray´i elestirenler, Glowacki´yi elestirmiyor..aloooo, nerdesiniz???

Ki Glowacki o tecrübersi ile o hatalari yapabiliyor...
                  “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Kızmayın ama hiç üzülmedim umrumda degıl zerre kadar bu sene lig fener olmasında kim olursa olsun şampiyon..

Yorum

• Sivasspor la yapilan macinin hazirlik macindan hic bir farki yok iddianame yarin mahkemeye sunulcak devre arasina gitmez FB, Sivas ve Mersin dusdugu akit hanemize bir 4 puan yazilcak...

Ama yedigimiz amatör golleride es gecmeme lazim öyle böyle degil rakip golleri atarken utaniyordur bence ben bu takima nasil böyle kolay gol atabiliyorum diye...

Yorum

• Bu sene Galatasaray şampiyon yapılacak.
                        Lehlerine bir çok maçta hata yapılıyor olmasına rağmen en çok ağlayan takım olmalarından belli ediyor kendini zaten.

Yorum

• Trabzonsporu Sivasta görmek bana ayrı ni motivasyon verdi. Maçla ilgili bi kaç değineceğim nokta var. Birincisi kimse Trabzonspor 1 puan aldı diye debelenmesin çünki çok kötü oynadık. Şişirme toplarla işi götürmeye çalıştık ama olmadı. Colmanın eksikliği net bir şekilde hissedildi. Hava çok soğuktu ve Trabzonsporlu futbolcular kesinlikle bundan etkilendi. Neyse 1 puanın yanı sıra sakat vermememiz ayrı bi nokta Lille maçı öncesi.
                          Gelelim değineceğim ve zoruma giden bi olaya, biliyosunuz TFF nin yeni zımbırtısı ile bayanlar ve çocuklar maçlara ücretsiz giriyor. Bu maçtada bayanlar ve çocuklar Sivasspor trübünlerinde yerlerini almıştı. Çok hoş bişey. Ama biz onlara anamız bacımız kardeşimiz diye bırakın sövmeyi onlara dönüp bakmadık bile, niye çünki biz böyle bildik böyle öğrendik, bize göre; ayıp günahtır böyle şeyler. Ama aynı şeyi bizim yanımızda maçı izleyen bayanlara küfür ve hareketler eden Sivasspor taraftarındanda beklerdim, çünki ben Sivaslıları böyle bilirdim ama çok yanılmışım ve hayal kırıklığına uğradım. Babanın kızına, Abinin kardeşine, adamın eşine sevgilisine karşı özellikle onlara hitab edilecek şekilde küfür etmek ve hareket yapmak bir türke yakışmaz, bir anadolu erkeğine yakışmaz, bir Sivaslıya yakışmaz... yazık günah..
                          Maçın en güzel olayı ise maç bittikden sonra taraftarlarca kolbastı, horon shıowları yapmamız ve hep bir ağızdan Kazım Koyuncu abimizin hayde gidelum hayde şarkısını söylememiz bizim o an o soğukta (eksilerde) ısınmamızı sağladı. Güldük eğlendik ve dedimki işde budur, budur ya olay, eğlenmek, birlikte eğlenmek...

Yorum

• İlk olarak bymer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonsporu Sivasta görmek bana ayrı ni motivasyon verdi. Maçla ilgili bi kaç değineceğim nokta var. Birincisi kimse Trabzonspor 1 puan aldı diye debelenmesin çünki çok kötü oynadık. Şişirme toplarla işi götürmeye çalıştık ama olmadı. Colmanın eksikliği net bir şekilde hissedildi. Hava çok soğuktu ve Trabzonsporlu futbolcular kesinlikle bundan etkilendi. Neyse 1 puanın yanı sıra sakat vermememiz ayrı bi nokta Lille maçı öncesi.
                            Gelelim değineceğim ve zoruma giden bi olaya, biliyosunuz TFF nin yeni zımbırtısı ile bayanlar ve çocuklar maçlara ücretsiz giriyor. Bu maçtada bayanlar ve çocuklar Sivasspor trübünlerinde yerlerini almıştı. Çok hoş bişey. Ama biz onlara anamız bacımız kardeşimiz diye bırakın sövmeyi onlara dönüp bakmadık bile, niye çünki biz böyle bildik böyle öğrendik, bize göre; ayıp günahtır böyle şeyler. Ama aynı şeyi bizim yanımızda maçı izleyen bayanlara küfür ve hareketler eden Sivasspor taraftarındanda beklerdim, çünki ben Sivaslıları böyle bilirdim ama çok yanılmışım ve hayal kırıklığına uğradım. Babanın kızına, Abinin kardeşine, adamın eşine sevgilisine karşı özellikle onlara hitab edilecek şekilde küfür etmek ve hareket yapmak bir türke yakışmaz, bir anadolu erkeğine yakışmaz, bir Sivaslıya yakışmaz... yazık günah..
                            Maçın en güzel olayı ise maç bittikden sonra taraftarlarca kolbastı, horon shıowları yapmamız ve hep bir ağızdan Kazım Koyuncu abimizin hayde gidelum hayde şarkısını söylememiz bizim o an o soğukta (eksilerde) ısınmamızı sağladı. Güldük eğlendik ve dedimki işde budur, budur ya olay, eğlenmek, birlikte eğlenmek...
                            Sivaslı ayılar ne anlar hocam edepten falan ?
                            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ona bunu yapmaya zorlayan sizlersiniz...ya da söyle diyelim, hata yapmasini bekleyenler!

O da bir insan ve üzerinde cok yük var. alisilmisin disinda bir bölgede oynuyor! Halbuki bizim serefli Yöneticilerimiz sezonbasi önbölgeye bir Santrafor alma zahmetinde bulunmus olsalar, bunlari konusmayacaktiniz bile...
                              kardeşim sen eleştirmekle,eksik görmeyi karıştırıyorsun...Burak Yılmaz a dizdiğim methiyeleri görmeyip,bir eksik yanını söyleyince "hata yapmasını bekleyen" mi oluyoruz...lütfen ya...Şenol hoca her idmanda futbolculara hata ve eksik yanlarını söylüyor...bizde bu forumda acizane gördüğüm eksik yanları söylüyoruz....yapıcı tenkit ile yıkıcı tenkit arasında fark var...
                              .....

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sivaslı ayılar ne anlar hocam edepten falan ?
                                bir şehrin insanlarına bu tür lakap takmak hoş değil bence...ayılara gelince her şehirde az çok var,merak etme
                                .....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X