Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    işte zaten Burak ın eksiklerinden biri bu...güdümlü füze gibi kendini şut atmaya kitliyor bazen ...
    Ona bunu yapmaya zorlayan sizlersiniz...ya da söyle diyelim, hata yapmasini bekleyenler!

O da bir insan ve üzerinde cok yük var. alisilmisin disinda bir bölgede oynuyor! Halbuki bizim serefli Yöneticilerimiz sezonbasi önbölgeye bir Santrafor alma zahmetinde bulunmus olsalar, bunlari konusmayacaktiniz bile...
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• bazı isimlerden kesin kurtulmamız lazım.
      Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• futbolcularimiz duran toplari bu kadar kotu kullanmak icin sanirim agir bir sozlesmenin altina imza attilar.
        yoksa eli ayagi tutan bir adamin o toplari o kadar kotu kullanmasinin baska bir aciklamasi yok..
        sadece adrian degil hepsi ayni anasini satayim..
        hele o kornerler.ne var o bilmem ne ettigimin on direginde arkadas.kanser oldum..
        birde bu macta top sisirmelerimize hayran kaldim..hepsi xavi kalitesinde sanki de adamlar 50 metreden surekli
        sisirip durdular.yazik valla.
        bilmiyorum nasil olacak ama lille macinda boyle oynarsak fark olur..

Yorum

• Ali Ece de söyledi, rakibi durdurmakta aşırı zorlanıyoruz. Çalım yemede bir numarayız açık ara. Yediğimiz goller bu sezon çok komik. Bursa maçı, Antalya maçı, Ankaragücü maçı, Sivas maçı. Bu maçlarda garip goller yedik.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Üstat Burağı ben Tek bir pozisyonda eleştirdim pas vermediği için yoksa Allahı var o kadar küfürü bana etseydi şerefsizler kırmızı görüp 3-4 maç ceza yerdim..
            Ben kimse elestirilmez demiyorum zaten..elestirilir ama bizim taraftarda elestirmeyi ....karistiranlar var.

Bu Futblcular bizim futbolcular...daha dün, gecen sezon sampiyonluk icin varini yogunu ortaya koyan kimlerdi? ben macin son 30 dk izleyebildim. Mesela son dk. calinmayan düdükte ben hakeme anaavrat düz giderdim Burak´in yerine ve kirmiziyi yerdim...gercekten büyük futbolculara sahibiz ama degerlerini hic ama hic bilmiyoruz
            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takımımızın Sivasspor ile oynadığı müsabakanın istatistikleri belli oldu.

Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
              Gol: Trabzonspor: 2 – Sivasspor: 2
              Toplam Şut: Trabzonspor: 10 - Sivasspor:14
              İsabetli Şut: Trabzonspor: 3 - Sivasspor: 5
              İsabetli Orta: Trabzonspor: 1 - Sivasspor: 5
              Faul: Trabzonspor: 18 - Sivasspor: 13
              Korner: Trabzonspor: 6 - Sivasspor: 6
              Ofsayt: Trabzonspor: 0 - Sivasspor: 4
              Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 50 - Sivasspor:% 50

http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=9049#Icerik

Faul sayılarında yanlışlık var.. maç içinde bi ara ts:8 sivas:17 ydi faul sonra nasıl bitti bilmiyorum

Yorum

• Kızmayın uşakların hiç birine ! Siz olsanız Hazard'ı mı düşünürdünüz Grosicki'yi mi ? Sow'u mu düşünürdünüz Pedriel'i mi ? İnsaf ula...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ali Ece de söyledi, rakibi durdurmakta aşırı zorlanıyoruz. Çalım yemede bir numarayız açık ara. Yediğimiz goller bu sezon çok komik. Bursa maçı, Antalya maçı, Ankaragücü maçı, Sivas maçı. Bu maçlarda garip goller yedik.
                  Defansta sorun var. Her iki Stoperimizde cok kolay calim yiyorlar.

..
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bu arada, yedigimiz ikinci golde o kademe hatasini Glo degilde Giray yapmis olsa, kimler neler yazardi yine buraya...

Yorum

• çok iğrenç bir takım şu sivastaan 2 gol yiyen bir takım hala şl de iddalı olması çok ilginç

Yorum

• defans anlayisi berbat sl'de gosterdigimiz mucadelenin yarisini ligde gosteremiyoruz, su carsamba gelsede avrupaya devammi edicez yoksa ligimizemi donucez bekleyemiyorum artik...
                        İnsan ol evlat!

Yorum

• bu takım kimi yenecek hayret ediyorum oynadığı 22 resmi maçın sadece 6 sını galip geldi. inanılır gibi değil trabzonspor çok başarısız bir sezon geçiriyor. bu akşama dair tek iyi gelişme henrigenin gol atması trabzonspor takımının bu kadar ruhsuz oynamaya hakkı yok

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            defans anlayisi berbat sl'de gosterdigimiz mucadelenin yarisini ligde gosteremiyoruz, su carsamba gelsede avrupaya devammi edicez yoksa ligimizemi donucez bekleyemiyorum artik...
                            bekleyecek bişey yok kötü takım her yerde kötüdür. bugün yediğimiz golün benzerini çsk çsk maçında yedik. çarşambanın gelişi perşembeden bellidir. trabzonspor bu zayıf gruptan hala öıkamadıysa takımın kötü oluşundandır

Yorum

• Şampiyonlar liginde oynadığımızın çeyreğini oynasak 5 atarız ligde herkese ya nedir bu 1. amatör takımı gibi dam dum şişiriyoruz topları. Ne pas trafiği var ne başka bir şey. Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum hiç.
                              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak SivasSpor_58 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yuh abi barça ve real'in transfer listesini yazmışsın bu ne

Seç-Beğen-Al

Bu arada fmdeki transfer listemdir onu direk buraya aktardım

Bu oyuncuları trabzonspor formasıyla hayal etmek hoşuma gidiyor
                                En son emretrabzon61 tarafından düzenlendi; 03.12.2011, 00:39.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X