Adrian asrın kazığıdır..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Pardon yenildik mi..ne bu sallama furyası..bu takım eksik de olsa kötü de oynasa yenilmiyor..bu sivası gsnin hakemle nasıl yendiğini gördük..
Bu akşam biz hakeme karşı da oynadık..mücadele ettirmedi hakem..
Zemin konusuna girmiyorum..hava şartlarına da hiç girmiyorum..şimdi hava durumunu izledim -9 derece sivas..ve karşında daha ilk yarıdan beraberliğe yatan vakit geçirmeye çalışan bir takım var..kötü oyuna hakem de eklenince sonuç normal..En son magicyattara tarafından düzenlendi; 02.12.2011, 22:30.Herkese Merhaba
Yorum
-
Ne demek nerede oynuyor abi? kim yolladı o adamı oraya sizler? Jajanın çokta umrunda parasına bakıyor adam ama oynuyordu maç açıyor maç alıyordu top kaptırıyormuş idmana geç geliyormuş kampa geç geliyormuş kampa erken gelenler ne b.k yiyor? idmana erken gelenler ne b.k yiyor jaja sarhoş oynasa adriandan saparadan alandan daha çok katkı yapar.Burak dahil herkes jajanın beş katı top kaptırıyor ama maç trafiği yok bilmemne fln filan olur öyle şeyler modundasınız gazete manşetlerinin gazına gelip katlettiniz adamı selçuk egemen hikyeydi onların yerine adam bulursun ama jaja gibisi nah gelir dahaİlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Büyük futbolcu Jaja nerde oynuyor sayın Cruyff merak ettim gerçekten söylermisin ?Hırsız çok,polis çok,adalet yok.
Yorum
-
Seni harem otogarında bir daha tek yakalarsam gözünün yaşına bakmamİlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Şenol abi değil o , Şenol abi'nin şöhretinden faydalanmak isteyen bir arkadaş

Murat abi kendi rızası var, Rönesans başlığında bunu belirtiyor zatenİlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ben de Şenol abi zannettim
Barış intihal yapma, intihal
Sen uyma Se.dat dosyalarına
Entropi İyidir.
Yorum
-
* Jaja birkere adam olsa katar'a gitmezdi , Şenol Hoca haklı kardeşim kim ne derse desin , kaliteyi yakalyamasamda disiplinle bu takımı ayakta tutatrım diyor ve başarıyorda , ama bu taraftarı kim memnun edebildiki bu çocuklar etsin ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
evet adam o kadar iyidiki araplar ve kuveyt takimlari real madridi calimlayarak aldilar jajayi. Zaten duydum barcada nasil kacirdik, gelecek sene araplarla konusacagiz transfer doneminde diyormus. Bu arada wengerle fergusonda jajayi izlemek icin arap collerine dogru yola cikmis. Hay allahim ya.İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületek çare.isterse sahada kokain çeksin arkadaş.o adam geçen sene en az tek başına 5 maç almıştırMuhabir vuvuzelayı gösterip hocam hiç bişey yok içinde dedi... Şenol Güneş; "Olmaz mı? Bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar.."
Yorum
-
Hay ağzın bal yesin hocam.İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian- Sapara-Alan 3'ü de gitse, yerine kimse alınmasa dahi sevinirim.
Takımda 2-3 yabancı var,gerisi tam fiyasko.Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
-
+ Bizim bu sezonki maç sayımıza bakın bir de gs gibi rakiplerinkine bakın, 10 maç fark var şu an belkide.İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePardon yenildik mi..ne bu sallama furyası..bu takım eksik de olsa kötü de oynasa yenilmiyor..bu sivası gsnin hakemle nasıl yendiğini gördük..
Bu akşam biz hakeme karşı da oynadık..mücadele ettirmedi hakem..
Zemin konusuna girmiyorum..hava şartlarına da hiç girmiyorum..şimdi hava durumunu izledim -9 derece sivas..ve karşında daha ilk yarıdan beraberliğe yatan vakir geçirmeye çalışan birtakım var..kötü oyuna hakem de eklenince sonuç normal..
Yorum
-
2. Yarisini izleyebildim bedavadan 2. Golu bulmusuz oyunu kontrol etmemiz lazimdi keske aykutu 2. Golden hemen sonra oyuna soksaydi ben eskisi gibi heyecan duymuyorum ligde akillarin lille macinda olmasi konusu aklima gecen seneki bejeke kupa maci geldi febe macina odaklanmistik 2 macida kaybettik. Transferde aldiklarimizin kac tanesini kullanabiliyoruz transferden sorumlularin gormesi lazim verilen paralarin karsiligi bunlar olmamali.
Yorum
-
disiplinli adrianı şarapcı jajaya tercih edenler neredesiniz
hala aynı kanıyı taşoyo musunuz
beceriksiz futbolcuları izlemekten zevk alıyor musunuz bari
ayağına gelen topların %90 ını rakibe atan stoper mi ararsın
öne geçtikten sonra her topu ileri şişirip golü yememize katkı sağlayan bekleri mi ararsın
beceri namına bu seneki takımda ne var
duran toplarda ilk adamı geçen kaç tane topumuz var 13 haftada
bu takıma antrenmanlarda düz koşudan başka herhangi bir program uygulanmıyor sanırım
ondan sonra çıkıp ta eleştiren insanlara siz ne anlarsınız şenol hoca nın bi bildiği vardır diyorsunuz
bu ülke ne çekiyosa hocadan çok hocacılardan paşadan çok paşacılardan çekiyor heryerde aynı mantıksızlık
yineleyelim eğer hoca bu sene ligin neden oynandığını anlayamıyorsa ve lig umrunda değil ise as oyuncuları her maçta oynatıp yıpratmasın gençlere şans versin bi de sahada görelim bakalım bu adamlar antrenmanda oynamak için mi trilyonlar kazanmakta
en azından mazeretine uygun hareket etmiş olur
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum