Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abicim kusura bakma da skor 1-2'ken 5 hücum oyuncusuyla ve 1 tane orta sahayla niye oynuyoruz ?
    Gayet iyi kapanıyorduk bireysel hatalar olmasa 3-4'ü bulabilirdik
    Bordomavi.net

Yorum

• Adrian bence hakkını doldurdu artık alıştı alışacak diyoruz da 30maça çıktı neredeyse daha tık yok. Volkan beklediğimden kötüydü takımın oyunu onu da etkiledi.Burak sahada yoktu biri birşey demeli artık burağa henrique bildiğimiz gibi işte.
      KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak 61Cem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Jaja ya laf eden büyük futbol bilginleri vardı ben takımımda disiplinli fotbulcular isterüm böyle adamlar derhal def edülsün heyt hoyt diye konuşanlar cihan takımı sanıyorlardı trabzonsporu alın ortasıraların güzide takımı istediğinizi gönderin istediğinizi getirin şimdi
        ahlakli topçu adrian, yersen saha içinde Jajà'nin ahlakinin yanindan bile geçemeyen adrian, sirf saha disinda içkili resimi yok diye taraftar tarafindan zorla övülüyor destekleniyor

YAZIKLAR OLSUN
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şenol abi 30 puan için kalan 4 maçın en az 3'ünü kazanmamız gerekiyor.
          * Şenol abi değil o , Şenol abi'nin şöhretinden faydalanmak isteyen bir arkadaş
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• çok iyi niyetliyimdir de allahınızın aşkına bu adamları kim izleyip te aldırdı ya? böyle izleme komitesi mi olur, gidin ersun yanal a yalvarın onun aldığı adamlar iyi çıktı bizimkiler ne aldılarsa fos, ya izlenmiyor mu bu adamlar? yeter futbolcudan anlayan adanlar izlesin alacağımız futbolcuları yeter bu kadar kazık yenmez.

Yorum

• Bu Sezon Toplam Bütün Maçlarda Kafa Golü Atamamışız
              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Tek bildiğim var bu ruhsuzlar ordusunun başında Jose Mourinho olsa en fazla, Şenol Güneş'ten 1 puan azını alabilir.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Sevgili arkadaşlar,

Tuzağa düşmeyin hemen.

Burak 13 gol attı. Ne dediler 13 gol atarken, "Trabzonspor çok ofsayta düşüyor, hatta Burak çok ofsayta düşüyor". Bütün medya bu kampanyayı işledi, hem Burak ı hem de takımı eleştirdiler.

Bugünki Sivas maçında Trabzonspor un kaç ofsaytı var?
                  0
                  Sivasın
                  4

Yani zokayı yutmuş hem Burak hem arkadaşları.

1 maçta 20 ofsayta düşsen ne zararı var? Sen yeterki ofsayta düş ! 2 tanesi ofsayt olmaz atarsın golünü. Zaten o şekilde attı Burak gollerini.
                  Şimdi 0 ofsayt, 0 gol.

Ayrıca Burak 2-3-4 bazen 5 kişi tarafından tutuluyor. 5 !

Diğer oyuncularımız ne yapıyormuş Burak ile 3-4 kişi ilgilenirken?

Ya da biz kaç kişi ile rakibi tutuyoruz? Quaresma yı kaç kişi tuttuk?
                  1
                  E atar tabi golünü o zaman.

Söylemek istediğim.

Burak ve takım ve hoca tuzağa düştü. Burak ile oynamaktan vazgeçti. Boşu boşuna eleştirmeyelim.

Ayrıca Adrian? Hiçbirşey vermiyor, 0.

Sapara? 0.

Polonyalılar? 0.

Henrique? vasat !

E ne yapsın hoca? Ortada formda bir golcümüz mü var Burak tan başka?

Alınan oyuncuların bu kadar etkisiz olacağını (Şenol hoca değil) bizler tahmin ettik mi? Ben bu kadar da kötü beklemiyordum.

Adrian Sapara dan umudum kalmadı artık.

Yani form durumumuz çok iyi de hocamız kullanmıyor diyemeyiz. Hocanın haklı olarak beklenti içinde olduğu birçok oyuncu 0 durumda. Figüranlar adeta.

fenev forması giymiş Sivasın iğrençliklerine, hakemin iğrençliklerine değinmiyorum bile. Her hareketimize faul verdi, Sivasa herşey serbest ! Böyle maç mı olur. Son serbest atışımızı bile korkudan kullandırmadı!

Erman denen adam, geçen sene sahada kusan doğa gibi bi taraflarını neden yırtıyor acaba? Bu ligde daha maç yapmayacak mı Sivas? Haftaya gider 3 yer alakasız bir takımdan. Bu mudur oyun anlayışı?
                  Adam gibi takımsan herkese yırtın, fenev forması ile Trabzonspor a değil.

Umrumda da değil sivas maçı. şikecilerin yancılarına karşı oynamak bile fazla lüks bize. hem sivasın hem fenevin çoktan kümede olmaları gerekirdi, bir de bizle maç yapıyorlar, rezillik.

Trabzonspor u ben en son eleştiririm.

İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tüm medya Burak'ın üzerine oynamaya başladı...

Biz taraftar olarak Burak'a sahip çıkmalıyız...Kötüde oynasa Burak ilk 17 haftada atması gereken 13 golü çoktan atmıştır...Kredisi fazla fazla olmalıdır...
                  İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    * Şenol abi değil o , Şenol abi'nin şöhretinden faydalanmak isteyen bir arkadaş
                    Ben de Şenol abi zannettim

Barış intihal yapma, intihal
                    ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Sahada Adrian gezecegine Jaja gezsin ne farkı var -sizin dediğinize göre-

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şampiyonlar Liginde sadece bir yıl çeyrek final oynasan bu dedikleriniz sağlanacak mı ? Şayet sağlanacaksa bende Süper Ligi boş verebilirim...
                        superligde 10 yil ust uste sampiyon olsan ne kazanacaksin?
                        Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yazıklar Olsun Sizin Gibi Taraftara..futboldan gram alnlamıyorsunuz.Bu Takım Temmuzdan beri resmi maç yapıyor.-7 derecede oynuyor..Splayoff zımbırtısının içine ediyim.Böyle hakemlerin........... Şenol Güneşi Hakmetiyoruz camia olarak.
                          ya eleştiri şimdi yapılmadı kardeşim git transfer başlığına bak günlerce stoper diye ağladık ondan sonra Şenol Hocamıza laf geliyor sanıyorsun,biz bugünleri şenol hocamıza borçluyuz ancak onunda hatası var
                          alın bana iki tane üst düze stoper deseydi kim almayacaktı egemende gitmişti
                          bunları gördük 3 kulvarda giden takımın 2 stoperimi olur Allah aşkına söyle.
                          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Hiç bir duran topumuzun is yapmamasına deli oluyorum
                            Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şenol abi 30 puan için kalan 4 maçın en az 3'ünü kazanmamız gerekiyor.

Barış Burak diye düzeltiyorum.

ha şoyle,aferum:P
                              Entropi İyidir.

Yorum

• Onur --> IN
                                Tolga --> Out

Burak--> Bir mac yedek baslasa olur
                                Sapara--> ulkesine yollansin
                                Adrian--> 5mil YAZIK OLDU PARAYA
                                Halil --> KOSAMIYOR,
                                Cech, Giray, Glowacki, Serkan, Colman, Zokora, Celustka--> OK
                                Henrique, Volkan --> Idare Eder
                                Alanzinho--> Bir mac iyi, 3 mac kotu
                                Senol --> OUT, anlamiyorum ben bu adama...gecen hafta dk 86, 2 oyuncu desiyor...bugun golu yedikten sonra Aykutu oyuna aliyor...daha once alsana, 5tana kosmayan adam oynuyordu...
                                Oynamayanlari bir de oynatsan, niye eren, sercan, sezer, baris felan alindi bu takima?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X