Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yedek yok ki bizde. Halil girse ne olur girmese ne olur, oyunu açacak, oyunun dengesini değiştircek bir oyuncu değil. Bi Alanzinho var işte o da var mı yok mu belli değil.
    Bırak yedeği , öyle bir oyuncu şuan kadromuzda yok
    Adrian denecekse...

Yorum

• Allahaşkına misafirleri güldürmeyin

Bunlar olur,30 puanla devre bitirilir,ki bu yeni kurulmuş bir takım için gayet iyidir, sonrasında 18 de 17 yapılır

mapushanelerde demiirr,parmaklıkara sarıldımmm
      Entropi İyidir.

Yorum

• iyi bir temizlik lazım takımda özellikle yabancılarda
        Adrian, Sapara, Brozekler, Glowacki, Alanzinho, 6 yabancı

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tek çare.isterse sahada kokain çeksin arkadaş.o adam geçen sene en az tek başına 5 maç almıştır
          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            El insaf. Cok zor ve agir bir mac programimiz var.
            Lille macini guzel atlatalim Allah'in izniyle, bu ligi supururuz merak etmeyin...
            neyi süpürüyorsun abi rakipler bu hafta kazandi mi baya bi geride kaliriz..
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• BU LİGDE BASARİLİ OLUNCA;
              yabanci turistler trabzona akin etcek ekonomi canlanacak
              uefa avrupa siralamasinda ust sirlari zorlayip her kurada seri basi olucaz
              avrupa basininda olay olup mansetlerden dusmuycez
              futbolcularimiz degerine deger katip avrupa kuluplerini pesinde kosturcak
              her kurada seribasi olup kek rakiplerle eslescez
              avrupada ismimiz duymayan millet kalmayacak
              DİMİ?
              bu kafada olanlar sarilsin super lige 4 elle
              Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• Yani Hocam Biraz Cesaretli Olsan !

Ya 70 de Sok Ereni Sercanı Ne Olacak Yani ?
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  * Jaja gelsin ya hakikaten magazin dünyasında geri kaldık , bu ne ya herkes kampa tam zamanında geliyor sıkıcı şeyler bunlar ...
                  çççççççççççç

Yorum

• Eren Albayrak, Sercan Kaya, Barış Ataş, Aykut Akgün, Murat Tosun, Onur Kıvrak direkt 11 başlasa kaç yerdik Allah aşkına... İlk yarıyı izleyebildim. Henrique'nin golünden sonra kahvede elektrikler gitti. Yani ikinci yarı için yorum yapamam. Maç bitee kadar elektrikleri bekledim elimde telefon facebooktan haber bekliyordum. İlk yarı rezil bir futbol oynadık. Gerçi bu sene lig maçlarında buna alıştım.

Şenol Güneş artık bu çocukları oynatsın Allah aşkına ya. Hiç birisi bu akşam ki Henrique'den, Sapara'dan, Giray ve Glowacki'den kötü değildir...

Bu arada Sivas'lı bi kardeş vardı. Birşey sorayım ona. Fener maçında da "i... fener olamazsın şampiyon" " p.. alex" gibi tezahüratlar oldu mu ?
                    Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Şu takıma Jaja'yı koysak emin olun hiçbir şey değişmez.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Adrian'dan çok şey bekliyordum bu maçta, yanıldım..

Sapara'dan bugünkünün çok daha iyisini bekliyordum, yanıldım..

Volkan'dan da daha iyisini bekliyordum, 1 gol 1 asiste rağmen iyi değildi..

Henrique 80'den sonra oyundan düştü ama içlerinde en çok onu beğendim yine..

2-1'den sonra öyle saçma bir gol yenmemeliydi. İlk yarıdaki berbat oyuna rağmen elimize gelen maç böyle verilmemeliydi..

Giray ve Glowacki uzun zamandır Trabzonspor'da gördüğüm en kötü stoper performansına imza attılar bugün..

Tolga'nın o topa çıkması enteresan bir hataydı..

Süleyman Abay sen de çok büyük şerefsiz çocuğusun bunu bir kez daha netleştirmiş olduk.. 2-2'den sonra ağırlığını koydu. Geçen maç da Fırat 70'den sonra ağırlığını koymuştu, bu sefer de Süleyman. Öldürücü anlarda..

92:40'ta olan faulü kullandırtmamasına diyecek bir şey bulamıyorum. Buluyorum ama buraya yazamıyorum. Burak'a yapılan hareket de fauldü ve 2-2'den sonra her türlü kanaat Sivas'tan yanaydı..

İlk yarıda maç 10 dakikaya yakın, ikinci yarıda da 5 dakikaya yakın durdu. İlk yarıda +2, ikinci yarıda +3'e rağmen +2.5 oynandı.

Mehmet Berk hepinizin sülalesini kucaklar umarım..
                        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Bu takıma iyi bir defans alın la böbregımı satacam alın parasıyla da

Yorum

• Aykut 2-1ken girseydi keşke. Hatta 11de başlasaydı...

Yorum

• Bir de Şenol hoca neden değişiklikleri (çok sıradışı birşey olmazsa) hep 60, 75 ve 85 lerde yapıyor. Futbolda böyle bir uygulama falan mı var acaba? Ben bilmiyor olabilirim, bilen var mı?
                              Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• Yazıklar Olsun Sizin Gibi Taraftara..futboldan gram alnlamıyorsunuz.Bu Takım Temmuzdan beri resmi maç yapıyor.-7 derecede oynuyor..Splayoff zımbırtısının içine ediyim.Böyle hakemlerin........... Şenol Güneşi Hakmetiyoruz camia olarak.
                                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X