Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon ayağa pas yapan bir takım ona göre çalıştık diyor Sivassporlu futbolcu. O şampiyonlar liginde koçum ligde 5 pas yapamıyoruz.
    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• çok fazla üzülmeye gerek yok sonuçta tam kodra maça çıkmadık ve futbolcuların aklı lille maçında idi...
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• inanılır gibi değil.maç başlarken orta sahanın dirençsiz olduğu konusunda herkes hemfikirdi, hocanın vardır bildiği dedik yokmuş...şenol hocayı seviyoruz ama lige motive olamadığı aşikar.ilk yarı ekran başında çılgına döndük ve ikinci yarı aynı kadro ile sahaya çıktı.şans yardımı ile skoru bulduk yine gerekli hamleyi yapamadı.çok kötü yoldayız.bu arada lille maçı için heves bile kalmadı...
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          **henrigue son dakikalardaki bencilliğin sana yakıştı bravo henrıgue bravo
          bu tür oyuncuların bizde işi ne kardeşim adrian geldiği günden bugüne ne oynuyor.
          henrique diyosun buragin yaptigi gereksiz pasi gördünmü önde bekliyor top gelsin konsmuyor pres yapmiyor henrique topla bulusuyosa o dakilarda demekki birseyler yapmak istedigi icin henriqueden önce buraga say

Yorum

• Adrian takım oyuncusu canıııımm.
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Az cok bizi taniyorsam lille macindan sonra hangi mac varsa o macta adrianin tek hatasinda ipi cekilicektir..

Bir futbolcu bu denli yoklari oynamamali..

Hele hele 5 milyon verdigin adam en azindan kosmali yaaa.. herseyi gectim kos be adam kos yani..
              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• sivassporlu oyunculara hayran kaldım ceza sahasına hareketlenen oyuncu kimse ona orta açabiliyolar

bir de kornerlerde topu ön direkteki rakip oyuncuya çarptırmak diye bir zorunluluk yok galiba dikkat ettim adamlar bildiğin kendi topçularına orta açıyorlar

Yorum

• Bütün Sivaslı futbolcular hakeme sallıyor. Bir tek biz birşey diyemiyoruz hakemlere...

Yorum

• Aykut'la başta başlasak daha iyi olurdu bence. Zokora ve Aykut'un önüne en azından Adrian veya Sapara kullanılabilirdi.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      **henrigue son dakikalardaki bencilliğin sana yakıştı bravo henrıgue bravo
                      bu tür oyuncuların bizde işi ne kardeşim adrian geldiği günden bugüne ne oynuyor.
                      Henrique değil, Alanzinho'ydu o.

Yorum

• Hagi sistemine döndük

Golü at geri çekil
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alanzinhoya acıyorum sadece! Adam alıp gidiyor topu pas verecek adam yok! Adamın arkasına kacıyor herkes markaja bile bile giden forvetlere bak hizaya gel!
                          Sonrada "yok pas veremiyor", yok "sut atamiyor", yok "Yalanzinho", yok "bu oyuncunun bizde isi yok" diye elestiriler geliyor.
                          Adrian harika oynadi, tebrik ederim kendisini. (!)

Grosicki > Adrian
                          Adrian < Alanzinho
                          #BorussiaDortmund
                          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• hakem o düdüğü ağzından çıkarmadın ya,ağzın çeksin senin..!
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• * Vay vay Başlarım Şampiyonlar ligine diyen taraftarlara bak sen İnteri yenince horon deperken iyiydi değilmi , ama doğru siz sivas galibiyetini İnter beraberliğine değişmeşsiniz ...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• vallahi ben mami seyrettim yoksa 4.ligdenmi bir mac seyrettim takimi taniyamadim gercekden utandim bu oyundan sayin baskanada yöneticiler görsün isde transfer yapmaslarsa sonlarini yazik giden puanlara gercekden yazik bunlari bizler arariz giden puanlari sayin satri sener sen futbolcu gibi futbolcu alman sart usta biz söyle söyle diye kivirmayin takim iyiye gitmiyor duyun görün arkadaslar külübe mesaj atalimin meil adresini verinde tarnsfer yapsinlar olmuyor böyle yazik oluyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X