burak in dokunulmazligi var galiba, oyunda tutuluyor 90 dakika
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İnşallah. Dua ediyoruz.İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi mersin maçından sonraki Trabzonspor hepimizi şaşırtmadı mı
İnşaallah bu da böyle olcak
Yoksa durumlar pek parlak olmaz ilerleyen haftalarda.
Avrupa'ya devam inşallah.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
Hayatımda gördüğüm en kötü Trabzonspor. Kimse kendini kandırmasın. Rezil ötesi oynadık. Şampiyonlar Ligi tamam da bu kadar rezalet oynanmaz. Ziya Doğan döneminde bile daha iyi oynardık yav. İki top yapamadık. Ezildik resmen.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Çok dağınık bir takımız. Devre arası bu takımdan 3-4 oyuncu kovulmalı.
Sapara Brozeks Adrian derhal gönderilmeli.
2 tane de yerli yabancı bilmem ama ilk 11de oynayacak adam alınmalı !Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Acaba Interin rekorunu kirarmiyiz?İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsandım bu beraberliklerden. Şaka gibi ya.
Bir sezonda 20 veya üzeri maci berabere bitirmislerdi dogru hatirliyorsam?Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Neden sikmayalim?İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSıkmayın canınızı
her işte bir hayır vardır,iyi olacak, çook iyi olacak
mersin
samsun
sivas
antalya
Bunlari bile yenemedik kac Puan kaybettik bilmek bile istemiyorum.
Kendi Sahamizda bjk ve Belediyespora yenildik.
Artik yeter ayip oluyor.Gecen Senenin galatasarayi biz olacagiz böyle devam ederse.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum