İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Buyrun Siz oynayın Messisiniz Ya Söylemim diyorum Ama Aferdersiniz Etrafınızda 3-4 Kişi var Naparsınız ?İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburak, balon bir topçu olduğunu son maçlarda fazlasıyla gösterdi teşekkürler burak,en azından senden fazla bişey beklemeyiz.Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
Bence şu andaki 11de volkan kullanmalı.İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerbest atislari zokora kullanmali..
Yorum
-
hahahahah cok komik yerden yaziyorum suanda.İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSt. Pauli den futbol dersleri konusu acilsin
seminer felanda duzenlesin, Mourinho gelir hiddink gelirPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
artık yuhh dicem....arkadaş bukadar olur ya..burağa laf söylemeyin...İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburak, balon bir topçu olduğunu son maçlarda fazlasıyla gösterdi teşekkürler burak,en azından senden fazla bişey beklemeyiz.
Yorum
-
Kimse süper kadro demedi rotasyon olduğu için herkes memnundu o kadar. Ben hala rotasyondan dolayı memnunum.İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçtan önce şu kadroya forumun yarısı süper kadro dedi, aha dedim yandık
Yorum
-
Koçum sen Bakırköy'e hava almaya git bence...................İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazmayayım diyorum ama dayanamıyorum. Şenol Güneş şampiyolar ligini kazansa bile benim gözümde takım yönetmeyi bilmeyen bir adam.
Ne ilk 11 kurmayı biliyor.
Ne oyuncu değişikliklerini becerebiliyor.
Ne rotasyon denen olayı becerebiliyor.
Ne elindeki gençleri kullanabiliyor.
Ne duran topları organize ewdebiliyor.
Ne sorunlu futbolcuları adam edebiliyor.
He çok güzel antreman yaptırıyor olabilir ona bir lafım yok.
Ama kimse bana Beşiktaş maçında 2 yedek kaleci ile çıkan bi adamı savunmasın.
Önemli olan formda olan takımı değil formda olmayan takımı oynatabilmektir. Şenol Güneş bunu hayatının hiç bir döneminde yapamamış ve yapamayacaktır.
Şimdi birileri çıkıp kim gelsin onun yerine o zaman söyle diyecektir eminim. Gitsin falan demiyorum. Sadece Şenol Güneş'in takımı yönetemediğini söylüyorum.2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum