Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya Giray allah aşkına o topları göğsüne almayı bir dene be arkadaş, dene vallahi kızarsam...Ne olur???

Yorum

• Hakem seçimine bak. Şike ile suçlanan diğer takımın şampiyonluğunu çaldığı iddia edilen takımla maça, şike ile suçlanan Giresun bölgesinden hakem.
      https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• Henrique ve Burak yer degistirse önde top tutmayi basaririz en azindan. Burak cizgide oynarsa daha yarai olur bence gecen sene ki gibi. Burak santrafor oynayamiyor. Maalesef cok gol atti diye Senol hoca buna kandi. Ama dogru düzgün savunma oyuncular karsisina ciktigi zaman bisey yapamiyor. Cirpinip duruyor ama bosuna
        HY67...

Yorum

• sapara ve adrian'ı devre arasında 1461 Trabzon'a yollayalım. sene sonu en uygun durumla elden çıkartırız. zira bu iki adama üzerine para vermezsen devre arası kimse almaz senden. takımda olmaları takıma zarar veriyor

Yorum

• leşciler geldi dikkat edin...
            "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
            (ALINTIDIR)

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Onur O Golü hayatta yemezdi.Adriani sebatsporda oynatmam.

hmmmmmmmmmmmm....

Yorum

• Hocam 80. dakikayı bekleme degisiklik icin lutfen. Alan ve Halil girmeli, sapara ve Volkan çıkmalı. Aykut - Adrian degisikligi de olabilir.

Yorum

• Burak çok sinirlendi ikinci yarı kırmızı kart görmez umarım
                  http://twitter.com/atkntpc

Yorum

• geçen yılki takım olsa kesin alırdık derdim ama bu takımla zor.
                    haramilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Senin futboldan gram anladığını düşünmüyordum, bu mesajınla tasdik edildi bu. Kaleci mi yedi o golü ters ayakta kalmak, kontrpiye biliyor musun bunların ne demek olduğunu en suçsuz adam kaleci orada be sende futbol izliyorsun ya ne diyeyim.
                      Onur gerçekten kurtarabilirdi o golü adam soyadı gibi kıvrak, kaç kez o pozisyonda olmasına rağmen çıkarmıştı.

Yorum

• İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum. Şenol Güneş şampiyolar ligini kazansa bile benim gözümde takım yönetmeyi bilmeyen bir adam.

Ne ilk 11 kurmayı biliyor.
                        Ne oyuncu değişikliklerini becerebiliyor.
                        Ne rotasyon denen olayı becerebiliyor.
                        Ne elindeki gençleri kullanabiliyor.
                        Ne duran topları organize ewdebiliyor.
                        Ne sorunlu futbolcuları adam edebiliyor.

He çok güzel antreman yaptırıyor olabilir ona bir lafım yok.

Ama kimse bana Beşiktaş maçında 2 yedek kaleci ile çıkan bi adamı savunmasın.

Önemli olan formda olan takımı değil formda olmayan takımı oynatabilmektir. Şenol Güneş bunu hayatının hiç bir döneminde yapamamış ve yapamayacaktır.

Şimdi birileri çıkıp kim gelsin onun yerine o zaman söyle diyecektir eminim. Gitsin falan demiyorum. Sadece Şenol Güneş'in takımı yönetemediğini söylüyorum.
                        adam king beyler dagilin.
                        https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                        Beşirli/TRABZON

Yorum

• Mahkeme kararı ile Adrian duran toplara 5 metreden fazla yaklaşmasın.
                          Giray Allah için biraz aklını kullan be kardeşim.
                          Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Buraka küfür ediyorlar maçın başından beri reziller..
                            Bizim futbolcularımıza herşekilde kora halinde küfür ediliyor, ama bizim taraftar şikeciler aleyhine tekbir söylemde bulunamıyor, maçlara. Gözümüzü çok korkutmuşlar..

Yorum

• * Biz şikecileri yeneriz buraya yazıyorum , ve yazdım ...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Herkez Sapara diyor Ama Sapara nin Asil mevkisi forvet arkasi önliberoda ne edebilir ki ?

Adrian - Aykut degisikligi ile Takim i daha ileriye gidebilir
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X