Ya Giray allah aşkına o topları göğsüne almayı bir dene be arkadaş, dene vallahi kızarsam...Ne olur???
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Henrique ve Burak yer degistirse önde top tutmayi basaririz en azindan. Burak cizgide oynarsa daha yarai olur bence gecen sene ki gibi. Burak santrafor oynayamiyor. Maalesef cok gol atti diye Senol hoca buna kandi. Ama dogru düzgün savunma oyuncular karsisina ciktigi zaman bisey yapamiyor. Cirpinip duruyor ama bosunaHY67...
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur O Golü hayatta yemezdi.Adriani sebatsporda oynatmam.
hmmmmmmmmmmmm....
Yorum
-
-
Onur gerçekten kurtarabilirdi o golü adam soyadı gibi kıvrak, kaç kez o pozisyonda olmasına rağmen çıkarmıştı.İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin futboldan gram anladığını düşünmüyordum, bu mesajınla tasdik edildi bu. Kaleci mi yedi o golü ters ayakta kalmak, kontrpiye biliyor musun bunların ne demek olduğunu en suçsuz adam kaleci orada be sende futbol izliyorsun ya ne diyeyim.
Yorum
-
adam king beyler dagilin.İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazmayayım diyorum ama dayanamıyorum. Şenol Güneş şampiyolar ligini kazansa bile benim gözümde takım yönetmeyi bilmeyen bir adam.
Ne ilk 11 kurmayı biliyor.
Ne oyuncu değişikliklerini becerebiliyor.
Ne rotasyon denen olayı becerebiliyor.
Ne elindeki gençleri kullanabiliyor.
Ne duran topları organize ewdebiliyor.
Ne sorunlu futbolcuları adam edebiliyor.
He çok güzel antreman yaptırıyor olabilir ona bir lafım yok.
Ama kimse bana Beşiktaş maçında 2 yedek kaleci ile çıkan bi adamı savunmasın.
Önemli olan formda olan takımı değil formda olmayan takımı oynatabilmektir. Şenol Güneş bunu hayatının hiç bir döneminde yapamamış ve yapamayacaktır.
Şimdi birileri çıkıp kim gelsin onun yerine o zaman söyle diyecektir eminim. Gitsin falan demiyorum. Sadece Şenol Güneş'in takımı yönetemediğini söylüyorum.
Yorum
-
Bizim futbolcularımıza herşekilde kora halinde küfür ediliyor, ama bizim taraftar şikeciler aleyhine tekbir söylemde bulunamıyor, maçlara. Gözümüzü çok korkutmuşlar..İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuraka küfür ediyorlar maçın başından beri reziller..
Yorum
-
* Biz şikecileri yeneriz buraya yazıyorum , ve yazdım ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum