şenol hocanın bu kadrosunu gördüğümde yenilecez dedim. sapara denen adam kim niye hangi referansa göre aldı merak ediyorum. orta saha ne adrian nede sapara colman gibi değiller hatta yarısı bile etmezler. buna rağmen hangi mantıkla sapara ve adrianı oratada oynatıyoruz. bu ikiside pres yapmayan koşmayan kız gibi adamlar. sapara oynayacaksa adrianın yerine oynar. 4 lü defansın önünde koşan mücadele eden pres yapan 2 tane topçun olacak. bu iki oyuncu oyunu iki yönlü oynayabilecek. şu maça ortada zokora-aykut ikilisi ile çıksak bu kadar berbat olmazdık. ortada zokora ve aykut defansif. onların önünde adrian. ilerde burak, volkan ve henriqe
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
* Bence beklediğimizdende iyi oynuyoruz , Ortalar dışında takımı beğendim ben...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
bizim takıma sivas forması giydir kesin küme düşer böyle utanç verici bir takım olabilirmi helal olsun şenol hoca ama dur fener düşecek biz şampiyon olacagız değilmi kendimi kandırayım birazcık teselli bulayımAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
suana kadar hep savundugum adrian'dan ben vazgeciyorum arkadas..
tez elden gonderilsin..
yanina sapara+pawel+piotr'uda alip gitsin..
ikinci yari uc tane gol atip bes tane asist yapsa fikrim degismez..
bu nedir abi ya..sivasin rosickisi bile bizim adriandan yuz kat daha kaliteli..
alanzinhoya bir daha laf edersem ne olayim..ulan adam en azindan iki calim atiyor birsey yapiyor..
adrian calimi adam gecmeyi bosver daha orta yapamiyor..
duran toplarin katili..
Yorum
-
.....isteksiz şuursuz adamı bir dk tutmayacaksın takımda kardeşim bu ne ya....
...sen futbolcusun işin bu senin ya....köpek gibi koşup oynayacaksın sana bunun için para veriliyor...deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
Bugünde Puan kaybederiz, aklimiz sirf CL'de.
Elendikmi arariz bos Puan kayiplarini!
Bari yarin iddianame acikladiginda sevinsek ama bana sanki üzülecekmisiz gibi geliyor.
CL'den elenmemiz icin elinden geleni yapiyorlar, yarin beklenmedik seyler olursa sasirmam.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Tolga ne yapsin orda? Kaleye koy Hugo Lloris'i, koy Manuel Neuer'i, koy Buffon'u, hic birisi tutamazdi. Auta giderken son anda Glo'nun bacagina carpip yön degistirdi top.İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur O Golü hayatta yemezdi.Adriani sebatsporda oynatmam.#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
Yasa Veto yedi artık fenerin kaçarı yok.İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünde Puan kaybederiz, aklimiz sirf CL'de.
Elendikmi arariz bos Puan kayiplarini!
Bari yarin iddianame acikladiginda sevinsek ama bana sanki üzülecekmisiz gibi geliyor.
CL'den elenmemiz icin elinden geleni yapiyorlar, yarin beklenmedik seyler olursa sasirmam.FIRTINA
Yorum
-
Zaten senirliyim sana su anda neler dedigimi Aziz Yildirima falan dememisimdir.İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin futboldan gram anladığını düşünmüyordum, bu mesajınla tasdik edildi bu. Kaleci mi yedi o golü ters ayakta kalmak, kontrpiye biliyor musun bunların ne demek olduğunu en suçsuz adam kaleci orada be sende futbol izliyorsun ya ne diyeyim.
Isine bak sen tamam mi.Sen umut bulut ve ceyhunu bile begeniyorsun hahahahahahah hadi isini bak.
Futboldan gram anlamiyormusum sana Futbol nedir Hali Sahada gösteririm.En son FC-ST-PAULI-61 tarafından düzenlendi; 02.12.2011, 20:58.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Sapara ile Adrian aynı takımda oynamaz.
2'sinden birini tercih edeceksin.
Bunları görmek için illa teknik direktör olmaya gerek yok.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Colman olmayınca neden tel tel dökülüyoruz ya, yok böyle bir şey.
Sapara'ya inanamıyorum, Adrian'ın ortalarına yapacak yorum bile bulamıyorum. Şuan hayal kırıklığı yaşıyorum takım adına.
Defans arıyorum ama d'si bile yok. Orta saha yok, forvet yok, hiç bir şey yok.
Lütfen ama lütfen ikinci yarı kendinize gelin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum