kadrodaki yabancıların %80inin ne denli gereksiz olduğunu bu maçta birkez daha görmüş olmanın üzüntüsü içerisindeyim.kim bilir kimler köşeyi döndü yönetimde.yazık bu taraftara...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Su tribündekimegitimsiz malmve ot kafalilari sevindiriyorsunuz ya size helal olsun...
Tolga küfür ediyorlar i..ne trabzon olamazsin sampiyon diyorlar sizde hic bir kibirdama yok yaziklar olsun...
Ve bu kaos takimimsaha süren ve 45 dakika huzurnicinde izleyen senol hocayida kutlarim1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
Adrianin son sansi bu hafta.Okduguma göre duran toplari o kulaniyor.Ockata yolcu gibi duruyor.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Sahada bir kişi de demiyo ki aga Adrian çaprazdan vurma orta yap... akıl alacak gibi değil..
Yorum
-
Yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum. Şenol Güneş şampiyolar ligini kazansa bile benim gözümde takım yönetmeyi bilmeyen bir adam.
Ne ilk 11 kurmayı biliyor.
Ne oyuncu değişikliklerini becerebiliyor.
Ne rotasyon denen olayı becerebiliyor.
Ne elindeki gençleri kullanabiliyor.
Ne duran topları organize ewdebiliyor.
Ne sorunlu futbolcuları adam edebiliyor.
He çok güzel antreman yaptırıyor olabilir ona bir lafım yok.
Ama kimse bana Beşiktaş maçında 2 yedek kaleci ile çıkan bi adamı savunmasın.
Önemli olan formda olan takımı değil formda olmayan takımı oynatabilmektir. Şenol Güneş bunu hayatının hiç bir döneminde yapamamış ve yapamayacaktır.
Şimdi birileri çıkıp kim gelsin onun yerine o zaman söyle diyecektir eminim. Gitsin falan demiyorum. Sadece Şenol Güneş'in takımı yönetemediğini söylüyorum.
Yorum
-
Gece hayatı olsa bile ben Romariç tercihinin doğru olması gerektiğini düşünenlerdendim.Gerçi olan oldu artık.İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaş çıldıracağım bizim kadar yan top kazanan takım yok bu sene. Kim keserse kessin ön direkteki rakip futbolcuya atıyor topu 13 maçtır aynı halt ya yeter arkadaş bıktım şu topu gol olabilecek yere atamıyor mu kimse 11 kişiden.
Selçuk ile onlarca gol bulduk öyle. Yetiştiremiyor Adrian bildiğin topu ya hem kuvvetsiz hem yeteneksiz vallahi asrın kazığı yeter hangi menajer satıyor bu Polonyalıları bize.
Yorum
-
Takımda tek tek oyuncuları eleştirmenin faydası yok.Bütün oyuncular maçta 0 zevk ile oynuyorlar bitsede gitsek havası var berbat ötesi bir oyun herkes kötü olurmu arkadaş
Her maç geriye düşüyoruz nasıl kazanacağız büyük takım her maç geriye düşermiElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Adrian ve Henrique gercekten vasat bile degiller.Sapara konusunda ise bu adam iyi futbolcuydu bize geldi futbolcu unutmus.İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadrian sapara ve henruqie yi bu takıma alanlara okkalı bi beddua yapardım ama neyse..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum