Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kadrodaki yabancıların %80inin ne denli gereksiz olduğunu bu maçta birkez daha görmüş olmanın üzüntüsü içerisindeyim.kim bilir kimler köşeyi döndü yönetimde.yazık bu taraftara...

Yorum

• adrian sapara ve henruqie yi bu takıma alanlara okkalı bi beddua yapardım ama neyse..
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• rezalet bir futbol. evet, akıllar lille maçında. yersen!
        Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Ya hocam zaten herkez rezil bari Pawel'ide bir görelim.
          Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Su tribündekimegitimsiz malmve ot kafalilari sevindiriyorsunuz ya size helal olsun...

Tolga küfür ediyorlar i..ne trabzon olamazsin sampiyon diyorlar sizde hic bir kibirdama yok yaziklar olsun...

Ve bu kaos takimimsaha süren ve 45 dakika huzurnicinde izleyen senol hocayida kutlarim
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Adrianin son sansi bu hafta.Okduguma göre duran toplari o kulaniyor.Ockata yolcu gibi duruyor.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Şu topu taça vurma işini bir bıraksanız Allah cezanızı versin sizin yeter ulan. Bir de şu Giray'a vermeyin şu topu..

Yorum

• Sahada bir kişi de demiyo ki aga Adrian çaprazdan vurma orta yap... akıl alacak gibi değil..
                  http://twitter.com/atkntpc

Yorum

• Yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum. Şenol Güneş şampiyolar ligini kazansa bile benim gözümde takım yönetmeyi bilmeyen bir adam.

Ne ilk 11 kurmayı biliyor.
                    Ne oyuncu değişikliklerini becerebiliyor.
                    Ne rotasyon denen olayı becerebiliyor.
                    Ne elindeki gençleri kullanabiliyor.
                    Ne duran topları organize ewdebiliyor.
                    Ne sorunlu futbolcuları adam edebiliyor.

He çok güzel antreman yaptırıyor olabilir ona bir lafım yok.

Ama kimse bana Beşiktaş maçında 2 yedek kaleci ile çıkan bi adamı savunmasın.

Önemli olan formda olan takımı değil formda olmayan takımı oynatabilmektir. Şenol Güneş bunu hayatının hiç bir döneminde yapamamış ve yapamayacaktır.

Şimdi birileri çıkıp kim gelsin onun yerine o zaman söyle diyecektir eminim. Gitsin falan demiyorum. Sadece Şenol Güneş'in takımı yönetemediğini söylüyorum.
                    Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                    K.ATATÜRK

Yorum

• Adrian-Alanzinho
                      Sapara-Aykut
                      Henrique-Pawel
                      Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Eleştiri yapmaya gerek yok, kafalar sahada değil...Ama 1-2 notum var...

Adrian ----> Kazığın en alası
                        Sapara ----> Bence şuan valizini toplasın gitsin, Colman'ın ölüsü en az 10 gömlek üstün Sapara'dan...

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya arkadaş çıldıracağım bizim kadar yan top kazanan takım yok bu sene. Kim keserse kessin ön direkteki rakip futbolcuya atıyor topu 13 maçtır aynı halt ya yeter arkadaş bıktım şu topu gol olabilecek yere atamıyor mu kimse 11 kişiden.

Selçuk ile onlarca gol bulduk öyle. Yetiştiremiyor Adrian bildiğin topu ya hem kuvvetsiz hem yeteneksiz vallahi asrın kazığı yeter hangi menajer satıyor bu Polonyalıları bize.
                          Gece hayatı olsa bile ben Romariç tercihinin doğru olması gerektiğini düşünenlerdendim.Gerçi olan oldu artık.

Yorum

• Takımda tek tek oyuncuları eleştirmenin faydası yok.Bütün oyuncular maçta 0 zevk ile oynuyorlar bitsede gitsek havası var berbat ötesi bir oyun herkes kötü olurmu arkadaş

Her maç geriye düşüyoruz nasıl kazanacağız büyük takım her maç geriye düşermi
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              adrian sapara ve henruqie yi bu takıma alanlara okkalı bi beddua yapardım ama neyse..
                              Adrian ve Henrique gercekten vasat bile degiller.Sapara konusunda ise bu adam iyi futbolcuydu bize geldi futbolcu unutmus.

Yorum

• Adrian <-> Alanzinho
                                Sapara <-> Aykut

İlerleyen dakikalarda da Halil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X