bugun de verilmeyen goller bekliyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 13. Hafta | Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
-
Şligi maçı öncesi aklımızı bu maça vermek güç hele ki marka değeri tavan yapmış güzide ligimizde!!!
Mersin maçı gibi zor geçebilir inşallah 3 puanı alırız, almazsak önemli mi artık bu ligi eskisi kadar önemsemiyorum...
Takımımıza başarılar dilerim, inşallah kaza bela sakatlık olmaz.TRABZONSPOR
Yorum
-
Aksama -7 derece olacak.. Az önce hava durumuna baktimİlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHava kaç derece Sivasta acaba?1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
İnşallah sıkıntı olmaz.Sakatlık,Hastalık filan..İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAksama -7 derece olacak.. Az önce hava durumuna baktim
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Tolga'yı dinlendirmek amaçlı sadece şu anda Onur benim düşüncem oynayabilir Tolga çok iyi gidiyor şu anda MaşALLAHı varİlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur artik oynamasi lazim
Yorum
-
şenol hocanın onur'u kupa malarında oynatacağını tahmin ediyorum..kupa maçları dışında forma şansı bulması çok zor gibi..İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöylemeye çekiniyorum ama artık Onur kaleye geçmeli. Tolga'ya can feda lakin, çok top sektirdi bjk maçında. Az biraz mola versin derim ben.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Baslikda tartisma konusuda yok..
5 gün kaldi 

Yorum