arkadaşlar oyunun bazı bölümlerinde özellikle ilk yarı beşiktaşı ezdik. golu o anlarda bulsak maç farka giderdi. 2 yarı oyundan düştük. bunun olacağını herkes biliyordu ama şenol hoca oyuna erken mudahale etmedi. artık burak yanlız oynamamalı yanında henrige oynamalı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
su serefsiz bazin gol degil penalti siyorlar istanbul takimlarin lehine olsa nasil bagirirlar. Bunu hep beraber görecegiz ayni positionlar olacak ve bu serefsiz medyayi görecegiz. Hepsi satilmis ne yazik kiYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVerilmeyen golümüzde hakemin kararindan ziyade oyuncularimizin kabullenmisligi idi aci ve kabul edilemez olan.
Hakemin golü vermeyisinden sonra oyuncularimizin 1 tanesi bile itiraz etti mi,buna dikkat ettiniz mi?
Oyuncular böyle yaparsa hakemin lehine karar vermesini nasil bekleyebilirsin?
Ayni durumda 3 istanbul takimlarinin aleyhine öyle bir karar verilmis olsa acaba ne yaparlardi?
Igneyi kendimize cuvaldizi baskasina batirmamiz gerekiyor,oyuncularimizda dünkü maci kazanacak dirilik ve inanc yoktu.
renkdaş burada dikkat edersen o hakem olacak yawşak daha top 2. adama gelmeden öyle kararlı bir düdük çaldı ki biz bile izlerken iptal ettiğini anladık..
Yorum
-
Bu maçtan çıkaracağımız gerçekçi derslerden biri de oyuncularımızın çok kolay çalım yemesi. Bursa maçında yediğimiz gol, bu maçta az adamla hücum eden bjkye verdiğimiz pozisyonlar çok benzer. Keza Ankaragücü'nde iki tane siyahi oyuncuya şov yaptırmıştık.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Maç ile ilgili Olcay abinin yazısına şapka çıkarıyorum.Helal olsun kendisine.TS yönetimi kış uykusuna yattı, 19 mayıs Gençlik ve spor bayramında uyanırlar.Olcay abinin yarısı kadar medyaya beyan veremeyen basiretsiz-korkak en kötüsü tff ile birlik olmuş bir yönetim size yazıklar olsun....2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
lig tv de kerem alışık var bjk çok iyi oynamışmış kaç maçtır oynamayan fernandes çok iyiymiş ( ben hangi maçı izledim anlamadım böle bi adam var mıydı maçta..! )..( ayrıca pis sansarda sözleriyle onayliyor bu fikri ) ... maç 2,3 hatta 4 de olabilirmiş...Allahım sen büyüksün biz ts li taraftarlara sabır ver..nasıl insanlar bunlar ya...maç 3-4 olabilirmiş bjk adına..hala gülüyorum ya....acep ben hangi maçı izledim ya...uleyn nerenizle izlediniz şu maçı bir bilsem...Rabbim topunuzun belasını versin alçak satılmış şerefsizler sayenizde sinirden gitti tv kumandam yine... ...En son Turan AKYILDIZ tarafından düzenlendi; 28.11.2011, 23:26.t.akyildiz
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçtan çıkaracağımız gerçekçi derslerden biri de oyuncularımızın çok kolay çalım yemesi. Bursa maçında yediğimiz gol, bu maçta az adamla hücum eden bjkye verdiğimiz pozisyonlar çok benzer. Keza Ankaragücü'nde iki tane siyahi oyuncuya şov yaptırmıştık.
Aynen katiliyorum.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Egemen'in konuşacak neyi var, satıcı !İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Yener kanaltürk te egemen'i konuşuyolar..
Havada uçuşu mu önemli, adam olacaksın önce. 3'lü çektirmeler falan hikaye.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

bizim kapimiz acik :P
Yorum