Ayrıca dün maçta oyunu forse falan da etmedik. Tolga sektirdiği kadar yüzde yüzlük gol kurtardı. Bu mu oyunu forse etmek ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
dünkü mactan sonra egemenin yüzüne tükürseydim o tükrüge acirdim.
Dinamo kiev macinda rakibinin sütüne cikarak gol atarken iyiydi de yillardir ekmegini yedigi Trabzonspora karsi nasil serefsizlestigini hepiniz gördünüz.
Yemin ediyorumdünkü macta verilmeyen golümüzdeki faul avrupaki hicbir hakem calmazdi.
Ondan sonrada hakemlerimize avrupada neden mac verilmiyor diye agliyorlar.
Vermezler tabiiki,sen mac yönetmesini bilmiyorsun ki sana mac versinler."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVerilmeyen golümüzde hakemin kararindan ziyade oyuncularimizin kabullenmisligi idi aci ve kabul edilemez olan.
Hakemin golü vermeyisinden sonra oyuncularimizin 1 tanesi bile itiraz etti mi,buna dikkat ettiniz mi?
Oyuncular böyle yaparsa hakemin lehine karar vermesini nasil bekleyebilirsin?
Ayni durumda 3 istanbul takimlarinin aleyhine öyle bir karar verilmis olsa acaba ne yaparlardi?
Igneyi kendimize cuvaldizi baskasina batirmamiz gerekiyor,oyuncularimizda dünkü maci kazanacak dirilik ve inanc yoktu.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacta beni cok sinirlendiren burak yilmazdi,lakaytligi ile maca damgasini vurdu.
Burak in bir an önce kendine gelmesi gerekiyor,kendisi süperstar olarak görmekten vazgecmeli.
Burak in yetenekleri olaganüstü degil bunu görmeli kabul etmeli.
Trabzonspor burak in sayesinde degil burak Trabzonspor sayesinde bir yerlere geldigini unutmamali.
Aynen katiliyorum...Ayrica Taraftar konusunuda eklemek lazim. Onlarinda maci kazanmaya pek niyetleri yoktu. 90 dk boyunca sadece Egemen'i isliklayip digerleri sanki bizim oyuncularimiz gibiymis davrandilar . Arti hakemin verdigi sacma sapan kararlara bile tepki göstermekten aciz bir tutum icerisindeydiler. Tabi bir grup vardi ki onlar sirf Bjklilar ile ilgiliydiler. Ta ki Quaresma o hareketi yapana kadar.En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 28.11.2011, 20:53.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Bu sene camia olarak ligde havamiz yok,bu bir gercek.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen katiliyorum...Ayrica Taraftar konusunuda eklemek lazim. Onlarinda maci kazanmaya pek niyetleri yoktu. 90 dk boyunca sadece Egemen'i isliklayip digerleri sanki bizim oyuncumuz gibiymis isliklamadilar. Arti hakemin verdigi sacma sapan kararlara bile tepki göstermekten aciz bir tutum icerisindeydiler. Tabi bir grup vardi ki onlar sirf Bjklilar ile ilgiliydiler. Ta ki Quaresma o hareketi yapana kadar.
Ayrica ben yillardir imzamda belirtiyorum bu taraftarla,rakiplerin avni akerdeki bu rahat hareketleriyle sampiyon olmamiz mümkün degil diye.
Artik ne yapip edip sampiyonlar liginde tur atlamaliyiz ve diyorum ki iyiki o mac Trabzonda olmayacak."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Bu eli görmeyenin gözü kör olsun...İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Toraman'a Teofilo'dan yediği yumruk az gelmiş.1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
Ayrica senol hocami cok sevmekle beraber dünkü mactaki oyuncu tercihlerini elestirmeliyim.
Inter macindaki kadroyla cikmak bir hataydi,daha diri oyuncularla baslamak gerekiyordu.
Rakip bizi kitlemesine ragmen ilk yaridaki oyun sablonunu devam ettirdi,volkan sen ve henrique degisiklikleri daha erken yapilabilirdi.
Takim olarak tempomuz oldukca yavasti,rakibi sasirtacak hizda oynayamadik.
Senol hoca besiktasi sasirtacak bir oyun sablonu ortaya koyabilmeliydi."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Penaltidan sonrada hic kimse itraz etmedi.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVerilmeyen golümüzde hakemin kararindan ziyade oyuncularimizin kabullenmisligi idi aci ve kabul edilemez olan.
Hakemin golü vermeyisinden sonra oyuncularimizin 1 tanesi bile itiraz etti mi,buna dikkat ettiniz mi?
Oyuncular böyle yaparsa hakemin lehine karar vermesini nasil bekleyebilirsin?
Ayni durumda 3 istanbul takimlarinin aleyhine öyle bir karar verilmis olsa acaba ne yaparlardi?
Igneyi kendimize cuvaldizi baskasina batirmamiz gerekiyor,oyuncularimizda dünkü maci kazanacak dirilik ve inanc yoktu.
Bence bu Senol Günes talimatlarina uyduklarini gösterir. Sifir Itraz.
Yoksa Maci sonuna kadar kovaladilar.Nefsin icin sevme
Yorum
-
İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle--şenol hocamız oyuncu değişikliklerini inanılmaz derecede geç yapıyor.
--65 dak.70.dak.arası peş peşe adrian,volkan,henrigue alsaydı bjk nin bastırdığı ve gol bulduğu dakikaları terse döndürebilirdik düşüncesindeyim.
--60 dan sonra colman,halil,alanzinyo yorgunluktan 5 metre yanındaki oyuncuya sağlıklı pas atamadılar.
Senol hoca sanki oyunu okuyamiyor o yüzden ilk 11i sonuna kadar zorlamaya calisiyor ip kopana kadar...sonra mecbur kalip oyuncuyu degistiriyor... Senol hoca forvet hattina daha erken müdahale etseydi carvalho oyuna holosko ve pektemeki beraber sokmazdi1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePenaltidan sonrada hic kimse itraz etmedi.
Yoksa Maci sonuna kadar kovaladilar.
Bu tarafindan hic düsünmemistim. Yanliz Futbolcular itiraz etmese bile Taraftarlar devreye girmeliler.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Evet , Aynen.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu tarafindan hic düsünmemistim. Yanliz Futbolcular itiraz etmese bile Taraftarlar devreye girmeliler.
Taraftarlar zaten sadece Oyunculara bakiyor.
Ama bunu da eklemem lazim . . ben sahsen dün Taraftarlari begendimNefsin icin sevme
Yorum
-
Sadece Egemen'i isliklayan, Bjklileri yanina alip mac izleyen, Hakemin kararlarina tepki vermekten aciz olan Taraftari mi begendin?İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet , Aynen.
Taraftarlar zaten sadece Oyunculara bakiyor.
Ama bunu da eklemem lazim . . ben sahsen dün Taraftarlari begendimİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Belli seviyede olan itirazlara senol hocanin yasak getirecegini düsünmüyorum.İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePenaltidan sonrada hic kimse itraz etmedi.
Yoksa Maci sonuna kadar kovaladilar.
Yenilgiyi kabul etmemek diye bir sey var,temiz golün verilmiyorsa ve itiraz ediyorsan senol hoca buna serh koymaz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Glowacki'nin golünü tekrar izledimde...Gol...
Bu Aydinus maci Besiktas aldirtmak icin firsat kolladi ve bunu penalti ile sagladi. Ondan sonrada galibiyeti korumak icin herseyi yapti. Macin özeti bu.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Burak'in penalti bekledigi pozisyonda yardimci hakem Serkan Ok bayragini neden kaldirdi???İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum