Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Seyfi_B tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sahi ya Sizin de dikkatinizi çekti mi merak ettim: Ofsayt pozisyonlarında düdükten sonra futbolcular topu sürmeye devam ederken sadece bayanlar heyecandan bağırıyorlar neden ise. Demek önyargı değilmiş
    Ataga kalkiyoruz... Bayanlar sanki korku tüneline giriyor...

Ofsayt bayragi kalkiyor.. Bayanlar görmüyor

Bide Hakem'e hakaret ediyorlar.. Hicte yakismiyor bir Karadeniz bayanina!!!

Sesleride uymuyor zaten...

Bide Trabzon taraftari futbol'dan anliyor diyoruz

Yorum

• --şenol hocamız oyuncu değişikliklerini inanılmaz derecede geç yapıyor.
      --65 dak.70.dak.arası peş peşe adrian,volkan,henrigue alsaydı bjk nin bastırdığı ve gol bulduğu dakikaları terse döndürebilirdik düşüncesindeyim.
      --60 dan sonra colman,halil,alanzinyo yorgunluktan 5 metre yanındaki oyuncuya sağlıklı pas atamadılar.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ataga kalkiyoruz... Bayanlar sanki korku tüneline giriyor...

Ofsayt bayragi kalkiyor.. Bayanlar görmüyor

Bide Hakem'e hakaret ediyorlar.. Hicte yakismiyor bir Karadeniz bayanina!!!

Sesleride uymuyor zaten...

Bide Trabzon taraftari futbol'dan anliyor diyoruz
        bi ara sanirim hakeme bile fix tezahuratlardan birini seslendirdiler hakliydilar gerci
        gerci sende yazmissin dikkat etmedim o satira
        En son apachi61 tarafından düzenlendi; 28.11.2011, 17:16.
        Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• Maçı marotonda izledim arkadaş her türlü insan var ama bağıran destek olan yok..Kale arkası bagırıyor maroton dısarı diye ertafımdakiler ayaklandı nasıl sövüyorlar enteresan ya.Biz rizeden geldik bagırıyoruz biyermiz yırtılana kadar ama komik duruma düşüyoruz resmen etrafımızdan bitane bagıran yoktu sırıtıyoduk resmen Birde o bayan tribünü ne öyle atak oluyor ses iğrenç.

Hakem zaten resmen zehir etti gecemizi şerefsiz.Avrupadan elenirsek bizi aşağıya çekicekler iyice.O yüzden avrupada devam etmelyiz hiç olmassa iddaneme açıklanana kadar.

Yorum

• Bos verin. Bizim icin onemli olan cL. Ts me helal olsun.
            İnter e de Bjk ye de defans yaptırdı.

Su 2. Tura cikip pislikbahce ve her mac baska ulkeden olan taraftarını d..t edelimde
            13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/D...r=1&hid=102732

0:30 izleyin. Toramanin sag eli hep Buragin omuzunda. Penalti'ile alakasi yok.
              Toraman top elime değdi diyor siz değmedi diyorsunuz ? Neyin kafasını yaşıyorsnuz anlamıyorum ki ?

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/D...r=1&hid=102732

0:30 izleyin. Toramanin sag eli hep Buragin omuzunda. Penalti'ile alakasi yok.
                celutskanin eli petemekin omuzunda diye penalti diyorsun, ama ibrahim toramanin eline birsey demiyorsun, toramanin eli okunmusmu.

Yorum

• Fırat Aydınus Hasta Beşiktaşlıdır...ve maçtan önce doğrayacağını sölemiştim...
                  İstanbul/Mevlanakapılıdır...
                  Eskiler çok iyi tanırlar ve hep sölerler...
                  ölümüne trabzon !

Yorum

• dün istanbul medyası tekrar yüzünü gösterdi. rıdvan dilmen hakemden hiç mi hiç bahsetmedi. Quaresma yı övdü durdu. hadi o normal. ondan beklenir. ama dün Trt 1 de Trt3 de resmen iyilik meleği kesildi. sayılmayan golümüzde dahi aslında temas var gol verilebilirde verilmeye bilirde dediler. arkadaşlar belki konusu geçmiştir ama bende değinmek istedim. ben dün mail attım. bu konuya lütfen tepkimizi koyalım arkadaşlar. maske düştü kel gözüktü. gerçi yeni olan bişey değil trabzon düşmanlığı....
                    bu arada bizim hatalarımız yokmuydu tabi ki vardı. şenol hoca değişikliklerde çok geç kaldı. maçta en güzel olan ilk yarı beşiktaşı hapsetmemiz oldu. takımımız iyi yolda vittek in iyileşmesi devre arası nokta transferlerle bu takım ligde zaten tutunur. önemli olan şuan avrupa. allahın izniyle 7 Aralık bayram olacak bize. AMA SADECE BİZE....

Yorum

• artık önümüze bakma vakti.dün akşamki maçtan çok ders çıkaracağız.özellikle hakem ibnelerine karşı daha dikkatli olmamız gerekiyor.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• neyse sağlık olsun artık cl ne bakcaz bu arada iyi bir solbek kazandık bence cech iyi oynadı bence hem ofansta hem defansta birkaç maçtır belirli bir seviyenin üzerinde oynuyor...

Yorum

• dünkü uçuşundan sonra yeni çekilecek malkoçoğlu filmi için teklif almış egemen
                          nasıl bakarsan öyle görürsün
                          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Toraman top elime değdi diyor siz değmedi diyorsunuz ? Neyin kafasını yaşıyorsnuz anlamıyorum ki ?
                            Ele her top degmekle penalti verilmez. El topa gitmiyor, top eline carpiyor.

celutskanin eli petemekin omuzunda diye penalti diyorsun, ama ibrahim toramanin eline birsey demiyorsun, toramanin eli okunmusmu.
                            Hayatinizda hic futbol oynadinizmi? iki komple degisik pozisyonlar, birinde celustka pesinden kosup omuzunu tutuyor, öbüründe iki oyuncu birbirine yapisik ikili mücadele.

Böyle bir penalti bize calinsaydi sizi görecektim. Bu maci hakem yüzünden kaybetmedik.
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Bu takim daha 6 gün önce müthis tempoda bir mac yapti, Inter´i 70´den sonra oyundan düsürdü, o kadar yani.

Senol Günes ise, bu Ülkeyi yönetenleresen tutn, kendi Yönetim ve Taraftarina karsi resmen bir savas veriyor. Birakinda onun hatalari olsun.

Bende mac icinde dk 60´i gösterirken Aykut hamlesini bekliyordum ama Hoca´da dolu, bunu göremiyormusunuz???

Bu hakem kargalarini nasil engelleriz? Ya Medya´yi etkili kullanmaya baslayarak ya da ...anlayin iste! Iyi ki burada yasiyorum, sizlere Allah sabir versin orada...
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Toraman'ın elinin Burak'ın omzunda ne işi var..Ayrıca kolları açık ve top açık kola çarpınca ne karar veriliyor hepimiz biliyoruz..Mehmet Demirkol Burak'a bırak bu işleri diyen Toraman'a pozisyon hiç de temiz değildi kol açıktı ona ne diyecek diye göndermede bulundu..Nedir bu hepimiz doğrucu davut mu kesildikAdamlar en kötü ihtimal 1 puanımızı gaspediyor biz burada doğruculuk yapıyıruz..Kime ve neye yaranmak istiyoruz anlayamadım gitti.Bi de her ne kadar canımız yansa da Trabzonlu bacılarımız bu şerefi bozuk hakeme küfretmeyecekti..ne farkımız var febeşlilerden o zaman...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X