Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eleştiri, tartışma herşeye eyvallahta birbirimizi kırmanın bi anlamı yok renkdaşlar. Kimine göre penaltıdır kimine göre değildir. Pozisyonda zaten öyle bi kancık pozisyonki ne net penaltı diyebiliriz nede net penaltı değil diyebiliriz. Hakem dallamasıda seçim hakkını onların lehine kullandı. Ama verilmeyen golde nolursunuz faul var demeyin.
    Sonuç olarak oldu bitti gitti eletiriceğizde tartışacağızda ama hakaret edip birbirimizi kırmak bizlere yakışmayan şeyler.

Yorum

• Bu maça Barış Şimşek atansa ve o penaltıyı bizim lehimize çalsa istanbul medyasının paralı askerleri ne yorum yapardı acaba?

Not:fırat aydınus istanbul bölgesi hakemi...
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Arkadaşlar kol kırılır ama yen içinde kalır....

birbirimizi kırıp düşmanlarımızı sevindirmeyelim....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• ben tartışmam ne penaltı var nede golde faul dün toraman ellemiyor dedim ama ht gazetesinde resim var burak dan önce o ellemiş topu
          nasıl bakarsan öyle görürsün
          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kusura bakma ama senin gozun kor, yada futboldan anlamiyorsun, yada ilgi cekmek icin konusuyorsun.
            ilgi çekmek istiyorum evet ,takılıp kalalım böyle şeylere,aferim böyle devam edelim,millet aya çıkar biz bi adım öne gidemeyiz
            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Fırat iyi bir Beşiktaşlı hangi maça atarsan arıza.
              Beşiktaş aleyhinde hiç bir olumsuz maçı yok. Beşiktaş'a inceden çalışan bir hakem.

Fakat bu maçta 7 savunma oyuncusu ile oynayan bir Beşiktaş vardı.
              Savunmayı araya atılan paslarla geçemeyeceğimiz 5. dk belli olmuşken 90 dk neden böyle oynadık ? Demiyorum

Şenol Güneş , elde ki kadro sadece bu oyunu oynar dedi.
              Alanzinho, Adrian beğenmiyorum. Kanatlardan oynayamıyoruz. Volkan Şen ? Henrique ?

Sonuç vermeyen pas oyunu ve mücadele maçı oldu. Gerçekleri de görelim.
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• jan mari denilen adam Trabzonsporlu falan değildir. Trabzonsporu rantları için kullanan ranıt menfaati için dün yaptığı gibi Trabzonspor'un maneviyatlarının temeline dinamit koyabilecek bir adamdır. Kendisini gs maçı öncesi gs formasıyla şikecilerle oynayacağımız maç öncesinde de aziz yıldırım tişörtüyle görmek isteriz. Dün en az hakem kadar sinirlendiğim bir konuda buydu. Bunlardan arınmamız gerek en kısa zamanda.

Yorum

• aklima daha degisik seyler geliyor onuda soylemeden edemiyecegim, bizim mac oncesi bjkli futbolcular paralarini alamadigindan isyan bayragi cekme noktasina gelmisken, hani mac galibeyeti parasi ve moral acisindan iyi oldu bu bjk ye,,, birde sunu hatirliyorum unutmakda pek mumkun degil,,,zamaninda soylenen tff den yetkili birinin soyledigi lafi " BJK DE BIZIM SAYEMIZDE KURTULDU" , cok paranoyaksin filanda demeyin yalandan bu ulkede artik yedigim yemekten suphe eder oldum artik..

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fırat iyi bir Beşiktaşlı hangi maça atarsan arıza.
                    Beşiktaş aleyhinde hiç bir olumsuz maçı yok. Beşiktaş'a inceden çalışan bir hakem.

Fakat bu maçta 7 savunma oyuncusu ile oynayan bir Beşiktaş vardı.
                    Savunmayı araya atılan paslarla geçemeyeceğimiz 5. dk belli olmuşken 90 dk neden böyle oynadık ? Demiyorum

Şenol Güneş , elde ki kadro sadece bu oyunu oynar dedi.
                    Alanzinho, Adrian beğenmiyorum. Kanatlardan oynayamıyoruz. Volkan Şen ? Henrique ?

Sonuç vermeyen pas oyunu ve mücadele maçı oldu. Gerçekleri de görelim.
                    Evet konun bir kısmında size katılabiliyorum ama sorunu çok ince hesapla çözebilirdi şenol hoca. Eğer Burak ve Halil forvetle beraber oynatıp arkalarına Adrian'ı koysaydı ortadan aralara atılan toplar yerine ceza yayına yakın mesafede verkaçlar yapıp defansı ortasahanın göbeğinde kursak ve kanatları kullanarak oynasaydık dün BJK tarihi farkı yerdi. Biz hiçbir ortasahası olmayan BJK defansı kendi yarı sahımızda kurduk göya adamları hızlı mesafeyi kapatıcaz diye yapılan hamlede en az 5 net pozisyon verdik. Ve kazandıkları penaltıya bakın adam orta alandan koptu geliyor 18'in içine girecek kadar yaklaştı kimsenin müdahalesi olmadı. 3 stoperle oynayan takıma hala tek forvetle ara pası yapıyorsun. Bizim orda üç defansın arasında top tutup oyun yönlendirecek adama ihtiyaç vardı. Zaten rakibinde ortasahası yok bırak seninde olmasın maç iki kale arasında geçsin ama adamların forvetide yok senin var sen onu sol açık olarak kullanıyorsun. Bu maçın kaybedilmesinde Tolga'nın elinden topu kaçırması bir faktör ama diğer faktör Şenol Hoca'nın rakibin 3 stoperine karşı Burak Yılmaz'ı tek başına oynatma inadı.

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben tartışmam ne penaltı var nede golde faul dün toraman ellemiyor dedim ama ht gazetesinde resim var burak dan önce o ellemiş topu

Maç sonu röportajında da top elime değdi ama kollarım kapalıydı dedi üstelik.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu Takimda sut cekebilen Oyuncu yok ki nasil gol atacagiz.
                        Alanzinho 3 yasinda Cocuk gibi vuruyor.
                        Alanzinho,Adrian gibi Oyunculardan kurtulsak da Gökdeniz geri gelse.
                        Büyük Takimin Oyuncusu olamaz Alan ve Adrian diye düsünüyorum.
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• beşiktaş neden bu kadar seviniyor anlamıyorum, şikebahçe'nin önü açıldı iyice. beşiktaş yine bildiğimiz gibi devam eder, bir maç kazanır iki maç kaybeder.
                          Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Koray ve Mustafa

Bu forumda ana avrat veya galiz küfürlere izin verilmiyor isterse küfür edilen aziz yıldırım olsun. Bunu gayet iyi biliyorsunuz.
                            Bu forumda yazıp "sağda solda küfür edenler" diyerek adeta burda bu hakaretlerin yapılıyormuş gibi de gösteremezsiniz. Şimdi lütfen rica mı kırmayıp kendi facebook sayfanızda hem kendi grup üyelerinizin hem de diğer Trabzonsporluların nasıl küfür ettiğine bir bakın. Yaralısınız daha fazla üzerinize de gitmek istemiyorum. Konuşacaklarımı da muhataplarına söylüyorum söylerim. Küfür konusunda en son eleştirilecek yerdir BordoMavi.Net.
                            Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• winner tarafından yazılan
                              İstanbul medyasının hali içler acısı.

Bir futbolcu itirazdan sarı kart görür.Yorum şu: ne gereksiz kart sanki ititraz edince karar değişecek.

Bizim futbolcumuz karara itiraz etmez.Yorum şu: İtiraz etmediğine göre doğru karar,niye itiraz etmiyor.

Allah sizi bildiği gibi yapsın ne diyelim...

onlar it bile değil onlara it dersek köpeklere hakaret etmiş oluruz..onlar yanlış yerden çıkmış insanlar..ben izlerken kustum bunun yüzünden..itiraz etmezse doğru karar alayı şerefsiz alayı trabzon düşmanı..siz masallarla uyuyun.adamlar istanbul takımları dışında dertleri yok.onlar şampiyon olsun onlar para kazansın onlar mutlu olsun anadolu kulüpleri de satılmış yöneticlerle onlara çanak tutsun biz de kıçımızı yırtalım.yenilirz o ayrı mesele..ben oyuncularımzı eleştirmiyorum eleştiremem..sadece şenol hocaya kızyorum..elindeki adamları oynatmadığı için.geç oyuna aldığı için..iki yüzlü bile değil bu medya öyle çok yüzleri var ki artık spor programı seyretmek istemiyorum..bünyamin itiyle hikmet denyosu da aynı ....soyu..ersin düzen cem dizdar hakan ünsal ve bu adamlar benm vergilerimle besleniyor trt müdürü nerde özel kanalları anlarım da trt ey trt sen ne yapıyorsun senin bir denetleme mekanizman yok mu..nedn bizim gereksiz konuşan yöneticeler dün akşam bağlanıp hakemi konuşmadı..nerde basın sözcümüz.nerde bizim idari menajermiz..interin menejeri figo bizimkisi caner çuvalcıoğlu...ben başka yorum yapmıyorum. yönetim, teknik ekip sıfır, idari ekip de futbolcuları tartışmıyorum ellerinden gelenin en iyisini yaptılar,alınlarından öpüyorum..bizi yönetenler pasif,o oyuncular gariban bırakan siz yöneticilersiniz teo sizin bencilliğinizden kaçtı..adam dünaynın bir ucundan gelmiş sen eşiyle kızıyla ilgileneceksin ilgilenmezsen sen amatör kulüpsün...ben oyuncuları tekrar yürekten tebrik ediyorum.hepsi karakterli ahlaklı oyuncular..colmanı glowackiyi, celu'yu, cech'i cale'yi,umut'u bu yüzden sevdim seveceğim sadece işlerini yaptıkları için, işlerine ve ailerine saygı duydukları için.meslekdaşları gibi hakemlere tükürmedikleri, meslekdaşları gibi kafa atmadıkları,bileklere basmadıkları için, kendi çapında yazarlara ve yorumculara el,parmak işareti yapmadıkları için,takım arkdaşlarının eşlerine göz koymadıkları içinn..

Yorum

• - Burak/Toraman pozisyonda bana göre penalti yok.
                                - bjk'nin penaltisi dogru
                                - bizim sayilmayan gol'de kararsizim.
                                TRABZONSPOR 1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X