Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mhk ye öyle bi email yazdimki bütün görevlilerin sülalerini en icden andim....artik türkiyeye giris yaparken beni polis cevirir ama icimdeki SIKINTIYI az da olsa giderdi...dayanilacak gibi degil bütün olaylardaki gidisat...sike olayi futbolda bizi kesip bicmeleri...yetti artik

Yorum

• Bu forma olayı mağlubiyetten çok canımı sıktı. Zaten bu saçmasapan ligi çok sallamıyorum..

Arkadaş hadi bi hata ettin o formayı giydin sende giydirsene adamların başkanına Trabzonspor forması.. Bu nasıl bir eziklikdir.. Tek kelimeyle yazıklar olsun..

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya arkadas dostluk olsun fairplay zart zurt da bukadarına gerek varmıydı ya. Bize mi kalmıski Turkiyede dostluk ruzgarları estirmek saysak kac tane dost takım var bize. yazık valla...
        İstanbul takımlarından ne zaman bize dostluk olmuş. Dost arıyorlarsa gidip anadolu klüplerini karşılasınlar onları gezdirsinler trabzonda. Ne üdüğü belirsiz ipneleri değil.

Yorum

• biz bukadar bağırıp çağırıyoruzda yönetimden birisi çıkıp dedimi ki kardeşim bu maçta olanlar akıl karı değil mhk bir açıklama yapsın falan diye. ben öle bişe duymadım senin kulübün yöneticileri her alanda sessiz kalmışken taraftar olarak ne yaparsan yap bişe değişmez anca burada birbirimze sallar dururuz başkanın açıklama yapması için ya statda biletlerin hepsi satılmayacak yada espirili hazır cevap vereceği bir soru sorulacak muhabir tarafından başka türlü konuştuğunu görmedim.
          münih gidip mainz e barça getafeye yeniliyorsa biz bejeke ye yenildik çokmu birde uzatmak istemiyorum ama arka sayfada resimleri görünce dayanamadım la tribün lideri formayla meydanda gezdi milleti gezdirdi bakalım istanbula geldiğinizde çarşıda formamızı giydirebilecekmisiniz bejekelilere.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bir anket yapsak bu pozisyonlar ilgili yüzde 80-90 oranla kararlar doğru çıksa ,o zaman deriz ki demekki pozisyonlar netmiş,herkesin görüşü aynıymış ,ama yarı yarıya çıksa o zaman net değil deriz... her hakem bu pozisyonlara penaltı çalabilirde çalmayabilirdi ben onu anlatmak istiyorum
            ben bu pozisyonların net olduğunu düşünmüyorum her ikisi de tartışılır,sadece egemenin artisliği var kollarını havaya atarak ,pozisyonda faul varsa bile biraz şüpheli hala getiriyor bu artislik,konuşmak için konuşmak değil benim dediklerim,bende maç anında ve maçtan sonra penaltı değil ve net gol diyordum ama sabah pozisyonları izleyince net olmadığını düşünüyorum hepsi o kadar.
            geçtiğimiz sezon da bjkiler ağlıyorlardı egemenin eline çarpan toptan dolayı... onların forumlarına baksanız burda buün bizim yaşadıklarımızı yaşadıklarını görebiliriz..
            kusura bakma ama senin gozun kor, yada futboldan anlamiyorsun, yada ilgi cekmek icin konusuyorsun.

Yorum

• İlk olarak L.Burrows tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vay be.. Önceden trabzona gelen nasıl geri döneriz diye düşünürdü şimdi bırakın dönmeyi 1 senede daha kalmak ister. Bu elemanların amacı neymiş çok merak ettim harbiden.
              ne oluyor sizlere anlamiyorum...
              ben avrupada yasiyorum ve koyu bir TRABZONSPOR sevdalisiyim...
              ama herseye regmen böyle görüntüler güzel seylerdir.
              avrupada futbol böyle izlenir yan yana ve beraber, takim kötü oynuyor hemen hakeme saldiri yapiyorsunuz, yahu biraz gercekci olun.
              bizim icin önemli olan simdi Sampiyonlar ligidir ....zor maclar yapiyor takim olur böyle maclar .
              ve dünkü macda hakem bence maci kayet iyi yönetti.
              burak neden kendini mac vermiyorda ikide bir hakemle dialoga giriyorki,avantajli oldugu pozisyonu birakim el var diye cirliyor.
              tamam egemen kendini baya ucurtu ama glo sanki birazda olsa itmedimi egemen'i....???
              alnazinho ilk yaridaki pozisyonu gol yapsa ,süper burak son dakikada kalecile birebirken maci 1:1 yapsa,,,,veya penaltidan önce giray topu hilbert'in önüne birakmasa topu auta veya kendi arkadasina oynasaydi,,,,,
              yine bunlarimi konusacaktik acaba renkdaslar....???

Yorum

• Hakemler bu yıl Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye çalışıyor..

Bu kesin.
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• arkadaşlar maçın belli bölümlerinde çok güzel oynadık. rakibi adeta bir böcek gibi ezdik o anlarda golü bulsak bejeke tarihi bir fark yiyecekti bulamadık takım oyundan düştü. şenol hoca mudahalede geç kaldı.. ve hakem skoru belirledi. herşeye ramen zokorayı çok büyük bir gururla izledim. bu takımda burak eski yerine gidip (sağ açık) henrige yi de santrafor oynattık mı şiir gibi takım olur.

Yorum

• İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    avrupada futbol böyle izlenir yan yana ve beraber, takim kötü oynuyor hemen hakeme saldiri yapiyorsunuz, yahu biraz gercekci olun.
                    bizim icin önemli olan simdi Sampiyonlar ligidir ....zor maclar yapiyor takim olur böyle maclar .
                    burak neden kendini mac vermiyorda ikide bir hakemle dialoga giriyorki,avantajli oldugu pozisyonu birakim el var diye cirliyor.
                    tamam egemen kendini baya ucurtu ama glo sanki birazda olsa itmedimi egemen'i....???
                    alnazinho ilk yaridaki pozisyonu gol yapsa ,süper burak son dakikada kalecile birebirken maci 1:1 yapsa,,,,veya penaltidan önce giray topu hilbert'in önüne birakmasa topu auta veya kendi arkadasina oynasaydi,,,,,
                    Maçı gayet iyi yönettiğini iddaa ettiğin hakem dün akşam bir golümüzü birde yüzde yüzlük bir gol pozisyonumuzu ofsayt gerekçesi ile kesen hakem.
                    Bu derbi maçı. Ben avrupada dahi olsa hiçbir derbi maçında tarafların birbirini bu kadar sıcak karşıladığını görmedim duymadım bilmiyorum. Bilen varsa söylesin. İzle bi city-united barca-real roma-lazio vs vs. bu maçları. Bu takımlarda avrupa takımı.

Yorum

• İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Resmen kendisini yere birakan bir oyuncu, calinan bir penalti düdügü, gösterilen bir kirmizi kart ve haksiz yere biraktirilan 3 puan. Benim safsalak Trabzonspor taraftarim ise hakeme suc bulunamayacagini söylüyor. Bu kadar safliga karsi söylenecek bir cümle icin yorulmaya degmez. Aynen böyle devam edin. Bu haksizca elimizden alinan puanlarin sezon sonunda toplamini hesap ettiginizde sampiyonluklari nasil kaybettigimiz meydana cikiyor. Hani saflik olur anlarimda bu kadar olmaz. Bu safliktan da öte bir sey.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Hadi yoktan bi penaltı verdin, bizim penaltımızı görmezden geldin golümüzü niye vermedin be hakem!
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• penalti pozisyonunu tartisirim ama golümüzde kesinlikle 100% faul yok!!!!!

takimimiz iyi yolda! bjk korkusundan 3 stoperle oynadi!!! evet gs ve fb yi oyunuyla ezen bjk!!

adamlar bizden korkuyor! ve iddia ediyorum inter maci olmasaydi kötü yenerdik kargalari

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hadi yoktan bi penaltı verdin, bizim penaltımızı görmezden geldin golümüzü niye vermedin be hakem!
                            Ya birader allah aşkına,o penaltıydı,yapmayın etmeyin.Nasıl çekiyor adamı görmüyor musunuz?Tamam hakemi eleştirelim de doğru kararı da itin g..tüne sokmayalım
                            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu olaylar sabah oldu sabah bizler yani bu grubun gerçekten herşeyiyle ilgilenenler orada olasaydı bu olay yaşanamzdı biz oraya gittiğimizde iş işten geçmişti..Ama ne oluyorsa Hep Jan abinin iyi niyetinden ,kimseyi kıramadığından oluyor ..Biz eski Jan Mariyi görmek istiyoruz ..Bu işlere dur demenin zamanı geldi de geçiyor ..Haklısınız ben bu gece uyku uyumadım sinirden stresten ..Eleştirilere saygım sonsuz ama o sağda solda edilen küfürler hç yakışmadı ..

Şahsen ben kimsenin bir ders alacağını düşünmüyorum. Açıkçası ben bu fotoğraflardan sonra bu şahsın iyi niyetli olduğunu da düşünmüyorum. Nam salmanın da bir adabı, raconu vardır. Bu şekilde ancak maskara olunur. Çok yazık. bck maçından çok bu görüntülere üzülüyorum. Artık yozlaşmanın zirvelerini zorluyoruz.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Akşam maçı kaybettik ama ben yapılan mücadeleden ve özellikle ilk yarıda oynanan oyundan dolayı mutluyum ve takımı tebrik ediyorum..

Maçı kaybetme sebebimize gelirsekte Şenol güneşin yine basiretinin bağlandığı bir gün diye özetliyorum...Bu sezon en fazla maç oynayan en fazla hırpalanan takım olmamız ve 4 gün önce çok zor bir maçtan çımamamıza rağmen neden oyuncu değiştirmediğini şiddetle merak ediyorum..ilk yarının en iyilerinden Halil 2. yarıda hiç yoktu,Serkan 60 da bitti.eğer hoca oyuna müdahele edebilseydi biz dün maçı kazanırdık ama anlam veremediğim şekilde yine kenardan izledi,hiçbirşey yapmazsan golden sonra hemen değişiklik yaparsın onu da yapmadı,yine söylüyorum neden yapmadığını şiddetle merak ediyorum..öyle birşey yok tabi ama uçuk bir örnek vermek gerekirse dün ancak kendini kovdurmak isteyen bir hoca değişiklik yapmazdı,ve Şenol hoca da sağolsun o derecede işi zorladı..ama önümüze bakmak lazım ,bence zamanla volkan,henrique ve yapılacak 2-3 takviye ile çok daha iyi bir takım ve şampiyonluğun en kuvvetli adayı olacağız,yeter ki şu ilk yarıyı en az hasarla kapatalım...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X