dün kü forma konusunda sonuna kadar haklısınız ,haklıya haklı .. Bu konuda Grubumuzun çoğu üyesi sizin gibi düşünüyor YAKIŞMADI! olmayacaktı ama oldu artık bunlardan ders alındı siz merak etmeyin.. sizin ettiğiniz istemleri bizde gereken yerlere ettik merak etmeyin eleştiriye varız haklısınız çünkü ama küfür ve hakarete asla ve asla müsade etmeyiz
Hani derler ya ben eski ben değilim
AMA BİZ ARTIK ESKİ BİZLER OLMAK İSTİYORUZ!
İzin vermeyecektiniz Mustafa .. Sonuçta siz olmazsanız o bir hiç ... bunu biliyorsunuz. Müdahale edecektiniz ..
Nasıl içine sindi nasıl geçirdi o formayı sırtına aklım almıyo
ALLAH cezanızı versin sizin. Utanmadan o iğrenç kirli formayı üzerine giyip poz veriyor.. Yazıklar olsun
o resimde ki bi tane bile bjk'linin üzerinde bizim formamızı göremiyorum ve susuyorum...bazılarının sırf dalkavuklukla geçimini sağlamasının adı da reislik olmuş bu devirde...
Egemen'in havada uçarak kendini yere atması
Burak Yılmaz' kendini bilerek atıyor diyenlerin izlemesi gerekir.
O nasıl bir uçuştu. Penaltıya birşey diyemem ama Egemenin havada uçuşuna faul çalan hakemin AMACI NET
Bu hakemler ile bu ligde şampiyon olamayız.
Ben hala diyorum ki, Buca 3-5 Fenerbahçe maçında penaltı veren hakem Aziz Yıldırım dan daha suçludur.
YARGILANMASI GEREKEN HAKEMLER var.
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
ne net degildi ya, kormusun gozlerinmi iyi gormuyor,,,, penalti ile alakasi yoktu ,,, golde goldu,,, burakin el poziyonu birtek net degil, oda goruntu tam net olmadigindan toramanin elinin nerde oldugu gorulmediginden... konusmak icin konusyorsunuz kardesim ... hayir benim derdim, hakem olmasa maci alirdik degil ,,, bu poziyona nasil penalti diyor bu afedersin o.c. istanbul medyasi, amaclari nedir,,, ya bu isi bilmiyorlar, ya aydinusu korumaya aldilar, yada trabzonu katletme kampanyasi baslatildi topluca,,, azizimizide yakinda icerden cikartilar...
bir anket yapsak bu pozisyonlar ilgili yüzde 80-90 oranla kararlar doğru çıksa ,o zaman deriz ki demekki pozisyonlar netmiş,herkesin görüşü aynıymış ,ama yarı yarıya çıksa o zaman net değil deriz... her hakem bu pozisyonlara penaltı çalabilirde çalmayabilirdi ben onu anlatmak istiyorum
ben bu pozisyonların net olduğunu düşünmüyorum her ikisi de tartışılır,sadece egemenin artisliği var kollarını havaya atarak ,pozisyonda faul varsa bile biraz şüpheli hala getiriyor bu artislik,konuşmak için konuşmak değil benim dediklerim,bende maç anında ve maçtan sonra penaltı değil ve net gol diyordum ama sabah pozisyonları izleyince net olmadığını düşünüyorum hepsi o kadar.
geçtiğimiz sezon da bjkiler ağlıyorlardı egemenin eline çarpan toptan dolayı... onların forumlarına baksanız burda buün bizim yaşadıklarımızı yaşadıklarını görebiliriz..
Olmaz tabii, ancak görüntüleri izlerken kolun yapışık olmadığı bariz ortada. Mesele kolun yapışık olup olmaması değil. Medyanın top İbrahim'in eline hiç değmedi demesine karşılık İbrahim'in bunu itiraf etmesidir.
Egemen'in havada uçarak kendini yere atması
Burak Yılmaz' kendini bilerek atıyor diyenlerin izlemesi gerekir.
O nasıl bir uçuştu. Penaltıya birşey diyemem ama Egemenin havada uçuşuna faul çalan hakemin AMACI NET
Bu hakemler ile bu ligde şampiyon olamayız.
Ben hala diyorum ki, Buca 3-5 Fenerbahçe maçında penaltı veren hakem Aziz Yıldırım dan daha suçludur.
YARGILANMASI GEREKEN HAKEMLER var.
İzin vermeyecektiniz Mustafa .. Sonuçta siz olmazsanız o bir hiç ... bunu biliyorsunuz. Müdahale edecektiniz ..
Nasıl içine sindi nasıl geçirdi o formayı sırtına aklım almıyo
Bu olaylar sabah oldu sabah bizler yani bu grubun gerçekten herşeyiyle ilgilenenler orada olasaydı bu olay yaşanamzdı biz oraya gittiğimizde iş işten geçmişti..Ama ne oluyorsa Hep Jan abinin iyi niyetinden ,kimseyi kıramadığından oluyor ..Biz eski Jan Mariyi görmek istiyoruz ..Bu işlere dur demenin zamanı geldi de geçiyor ..Haklısınız ben bu gece uyku uyumadım sinirden stresten ..Eleştirilere saygım sonsuz ama o sağda solda edilen küfürler hç yakışmadı ..
Sorun etmeyin Barca da lig sonucusu Getafe e yenildi biz de bjk ye arada fark göremiyorum oyun mantaliteleri aynıydı biz de fazla ya.şak fırat vardı.Hadi penaltıyı verdin golü vermedin ulan ş.refsiz uzatmaları doğru düzgün oynat.Yönetim çıkacak anasına avradına kadar gelecek orada bırakacak.Bu it te bir daha Trabzon maçı yönetemeyecek.Geçen sene Burak ın verilmeyen Kayseri maçındaki pozisyonundan ne farkı var bunun bu maç içinde egemen iti Serkan reklam panolarına yapıştırdı ne farkı var.
bazılarının ajan olduğunu düşünüyorum..
bjk forması giyenler bundan sonra fb formasıda giyerler..
bu kadar basit yani bu işler
şu rezilliğe bak vay anasını ya
bakalım daha neler görecez
Vay be.. Önceden trabzona gelen nasıl geri döneriz diye düşünürdü şimdi bırakın dönmeyi 1 senede daha kalmak ister. Bu elemanların amacı neymiş çok merak ettim harbiden.
SANKİ FEDERASYON ve dolayısıyla hakemler halan daha bizim ş.l. negitmemiz zatı alilerin zoruna gidiyor,maçlarda bizim üzerimize oynuyorlar.tabi lig tv yi gecmemek lazım pozis yonlarımızı göstermeyerek beni deli etti. vellasıl kelam,verilmeyen gol ve penaltı,olmayan bi penaltı ve kırmızı kart bizim kenar yönetiminin geç mudahalesi,ve durum bu.hala sevinen bjk liler varsa yazık.
BİR İSTANBULA AŞIGIM....
.....BİRDE SANA....
..Ts..
Vay be.. Önceden trabzona gelen nasıl geri döneriz diye düşünürdü şimdi bırakın dönmeyi 1 senede daha kalmak ister. Bu elemanların amacı neymiş çok merak ettim harbiden.
Ya arkadas dostluk olsun fairplay zart zurt da bukadarına gerek varmıydı ya. Bize mi kalmıski Turkiyede dostluk ruzgarları estirmek saysak kac tane dost takım var bize. yazık valla...
Yorum