Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Memduh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Penaltıya, doğru karar diyenler için...

8taşlı oyuncunun sol eline dikkatli baktığınızda celustkanın beline doğru hamlesini görürsünüz,kendini yere bırakmasının en büyük sebebi ise ayaklarının birbirine dolanması görüntüte net bi şekilde bu gözüküyor.buna penaltı çalan ve attığımız nizami golü vermeyen fıratın en allah belasını versin

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İstanbul medyasının hali içler acısı.

Bir futbolcu itirazdan sarı kart görür.Yorum şu: ne gereksiz kart sanki ititraz edince karar değişecek.

Bizim futbolcumuz karara itiraz etmez.Yorum şu: İtiraz etmediğine göre doğru karar,niye itiraz etmiyor.

Allah sizi bildiği gibi yapsın ne diyelim...
      Ünlü spiker Ercan Taner geçenlerde öğüt veriyor genç spikerlere Sorularınıza dikkat edin yanlış sorular sorarsanız sonra size röportaj vermezler diyor. Altın ilkeler olarak madde madde sıralıyor. Böyle düşünen insanların bağımsız olmaları, yansız, tarafsız olmaları mümkün mü?
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• adam deplasmanda ıkı forvet oyuna sokuyor.bizde 85 de ıkı adam gırıyor yaw bu dakkada oyuna gıren adamdan ne hayır beklıyorsun kardesım ben futbolcu olsam girmem o dakkada ayıptır .

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İnternette bulamadım. Maçtan sonra İbrahim Toraman penaltı pozisyonu için "kolum yapışıktı" demişti. Bu bile penaltının itirafıdır.

Yorum

• İlk olarak Memduh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnternette bulamadım. Maçtan sonra İbrahim Toraman penaltı pozisyonu için "kolum yapışıktı" demişti. Bu bile penaltının itirafıdır.
            kol yapisikken penalti mi olur?
            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Kafayi yiyecegim. Butun Turkiye bir olmus seviniyor anasini satayim. Gazete mansetleri de o bicim.
              Yemisim taktigi teknigi sirf bunlara kapak olsun diye olumune mucadele etmek lazim. Bundan sonra bizansa yenilgiyi kabul edemem

Yorum

• Yalandan bir penaltı ve iptal edilen nizami gol.
                Sonuç Aydınus iyi maç çıkardı tebrik ederim çarşılı Aydınusu.
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• bazılarının ajan olduğunu düşünüyorum..
                  bjk forması giyenler bundan sonra fb formasıda giyerler..
                  bu kadar basit yani bu işler

şu rezilliğe bak vay anasını ya
                  bakalım daha neler görecez

Yorum

• ulan medya azizin has uşakları coştu bu gün...sankı bjk rum takımını yendı anasını satayım.gercı bunlara bosuna kızıyoruz bunlarda ar namus yok ki.gercı bız bunu hakedıyoruz.....

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• ALLAH cezanızı versin sizin. Utanmadan o iğrenç kirli formayı üzerine giyip poz veriyor.. Yazıklar olsun
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• ....bence ligin başında iyi oldu bu yenilgi ne kadar canımızı sıksa da

ders alırsak bir daha böyle derbi oynamayız

csk maçı gibi hatalar yaptık 3 bile yiyebilirdik

bakmayın topla oynadığımıza ,,sahada kenarda her yerde hata yaptık

Yorum

• Yahu bu Jan mari midir gecen sezon yine bir kahvalti felan hazirlamamismiydi onlar icin?!
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• bir gerçeği görelim ilerde burak tek başına yapamıyor ve bize cok acil forver lazım

halille ve henri bize göre değil gol atacak adam lazım goll

dün maçın hakkı 0-0 ama penaltı %50 adamları lige tutmak için verdiler

Yorum

• valla medyanın bize özel bir gıcıklığı olduğunu sanmıyorum,iki tartışmalı pozisyondada alehimize olsaydı beşiktaşlılar bu sefer vahlanacaklardı,biz kabul edecekmiydik peki bu pozizyonları penaltıydı ve faul vardı diye,hiç sanmıyorum...
                              bakıyorum medyadaki yorumlara,bizim dışımızda kimsenin hatalı kararlar diye yorumladığnna da şahit olmadım,ama yine de yüzde yüz doğru olmadığı kanaati var herkesde,her hakem verebilirdi bu kararları, verilmeyebilirdi de,yoruma açık çünkü pozisyonlar net diyemiyoruz malesef...
                              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yahu bu Jan mari midir gecen sezon yine bir kahvalti felan hazirlamamismiydi onlar icin?!
                                Fenerliydi onlar Sefa ve tayfası diye hatırlıyorum. Yanlışsa bilen biri düzeltsin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X