İlk olarak Memduh tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
8taşlı oyuncunun sol eline dikkatli baktığınızda celustkanın beline doğru hamlesini görürsünüz,kendini yere bırakmasının en büyük sebebi ise ayaklarının birbirine dolanması görüntüte net bi şekilde bu gözüküyor.buna penaltı çalan ve attığımız nizami golü vermeyen fıratın en allah belasını versin
-
Ünlü spiker Ercan Taner geçenlerde öğüt veriyor genç spikerlere Sorularınıza dikkat edin yanlış sorular sorarsanız sonra size röportaj vermezler diyor. Altın ilkeler olarak madde madde sıralıyor. Böyle düşünen insanların bağımsız olmaları, yansız, tarafsız olmaları mümkün mü?İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul medyasının hali içler acısı.
Bir futbolcu itirazdan sarı kart görür.Yorum şu: ne gereksiz kart sanki ititraz edince karar değişecek.
Bizim futbolcumuz karara itiraz etmez.Yorum şu: İtiraz etmediğine göre doğru karar,niye itiraz etmiyor.
Allah sizi bildiği gibi yapsın ne diyelim...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
kol yapisikken penalti mi olur?İlk olarak Memduh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnternette bulamadım. Maçtan sonra İbrahim Toraman penaltı pozisyonu için "kolum yapışıktı" demişti. Bu bile penaltının itirafıdır.TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
valla medyanın bize özel bir gıcıklığı olduğunu sanmıyorum,iki tartışmalı pozisyondada alehimize olsaydı beşiktaşlılar bu sefer vahlanacaklardı,biz kabul edecekmiydik peki bu pozizyonları penaltıydı ve faul vardı diye,hiç sanmıyorum...
bakıyorum medyadaki yorumlara,bizim dışımızda kimsenin hatalı kararlar diye yorumladığnna da şahit olmadım,ama yine de yüzde yüz doğru olmadığı kanaati var herkesde,her hakem verebilirdi bu kararları, verilmeyebilirdi de,yoruma açık çünkü pozisyonlar net diyemiyoruz malesef...///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Fenerliydi onlar Sefa ve tayfası diye hatırlıyorum. Yanlışsa bilen biri düzeltsinİlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bu Jan mari midir gecen sezon yine bir kahvalti felan hazirlamamismiydi onlar icin?!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum