Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu malubiyet bizim için bence hayırlı oldu arkadaşlar..

farklı dünyalardan bahsederken, kendi zaaflarımızı yine es geçmeye başlamıştık.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sapara nerde Allah aşkına..
      Dökülen Halil niye oyundan geç çıkıyor..
      Volkan ve Henrique daha erken girebilirlerdi..
      Hoca oyunu geç okuyor..
      o değişiklikler 60.dk da olmalıydı..
      şenol hocanın en büyük eksiğide o zaten...

Yorum

• Bu Alanzinho her Topu kaptiriyor ilk yarida golü kacirdi birde facede küfür ediyor
        Onun yüzünden kaybettik.Golü atsaydi Mac bizimdi.
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tercihim alanzinhosuz.. :/
          demiştim..

Yorum

• Allah'ım ya top bizim kontrolümüzdeydi hiç beklemiyordum yenilmeyi. Çok kötü oldu. Sağlık olsun, geçen günlerde harika futbol oynayarak bizi mutlu eden de bu takımdı. Her zaman desteklemesini bilmeliyiz. Barcelona dediğimiz takım bile gitti yenildi dün ligin en vasat ekiplerinden birisine.
            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Zaten nerde döküntü gelenin gidenin yendiği takım varsa gelir bizi yener. Bu hep böyle olmuştur. Maça gelecek olursak Alanzinho'nun kaçırdığı gole mi yanarsın,hakemin vermediği gole mi yanarsın bilemiyorum. Allah hepsinin belasını versin.
              Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Tolga'ya laf edenleri Allah'a havale ediyorum.

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tolga'ya laf edenleri Allah'a havale ediyorum.
                  Tolga ile Burak'ı satmaya kalkanlar bile var laf söyleyenler gene iyi. Böyle olmamalıyız, bu huyumuzdan vazgeçmeliyiz.

Bu adam geçen sene bizi şampiyon yapmış, bu sene takımın neredeyse bütün gollerini atmış. 2 maç sallandı diye hemen asıp kesme havasına giren arkadaşlar var. Adam hastadır, griptir, istediklerini yapamaz. Şanssızdır. Ya da karşısında onu çok iyi tanıyan Egemen gibi bir adam vardır. Karaktersiz bir adam olabilir ama gerçekten ligin en kaliteli stoperi bence yerli olarak.

Önümüze bakmalıyız artık. Eğer gruptan çıkmayı başarırsak level atlamış oluruz. Başkan da ona göre transfer politikası izler artık. Bir sol açığa ihtiyacımız var acil, ama gerçek bir sol açık. Sol açık diye gelip ben sağ açığım diyenlerden istemiyoruz bu sefer. Tam çizgi adamı olacak yardıracak oradan.
                  7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Bu arada bu cevabim tüm SKOR TARAFTARINA GELSIN:

1. Sen gecen sezon Sampiyon olmussun sampiyonlugunu sikeci eller almis.

2. Sezon bittikten sonra elinden sürekli oynayan 6 Oyuncun gitmis.

3. Sike olayi patlak vermis bizim yöneticileride ifadeye cagirarak bize camur atilmaya baslanmis

4. Bir anda Sampiyonlar Ligine davet edildik

5. Gecen Sezondan sonra elimizde kalan futbolcular + yeni transferlerle takim kurduk

6. Hesapta olmayan sakatliklar

7. Cok önemli mevkilere basarisiz transferler

8. FFF'nin uyguladigi sacma sapan Mac Programi

9. Hakemler

10. Kismen taraftarlarimiz

Senol Hoca saydigim tüm olumsuzluga ragmen takiminla Interi evinde devirmis Avni Akeri Moskowa Lille ve intere dar etmis süper ligde ise 20 Puan toplamis. Sampiyonlar liginde firtinalar estirerek yenilgisi bulunmayan bayern Münich bile 4 mac yenilmis ve 1 beraberlik almis. Besiktasa yenilmisis ne fark eder? 10-0mi yenildik? top oynamadikmi? boyunmu egdik? Hayir mücadele ettik ! Futbolda bazen mücadele edersin yenilirsin bazende mücadele etmezsin yenersin.
                    Senol hocanin degisiklik olayindaki elestirlerinizi anliyorum bende bazen senol hocaya kiziyorum neden erken davranmiyor diye. Ama bu sefer adriani gec sokuyor diyenler icin bugün erken davrandi ve adriani erken soktu. Peki neden henrique ve volkan gec girdi? Sen zaaten 10 kisi oynuyorsun defansinin en önemli oyuncularindan biri atilmis, degisiklik yaptigin oyuncular ofansif özellikli oyuncular. 70. Dakikada Soksaydi daha cok hücuma yönelik oynayacaktik ve acik verecektik. 0-0 giden bir mac birden 0-1 0-2 olabilirdi Bir hoca 0-0 giden bir mac icin adriani sokarak dogru hamleyi yapti rakibin daha cok üstüne gitmek icin. 3 ofansiv oyuncu sokamazdinya... ilk onbiri farkli kurabilirdi orasi tartisilir.
                    Am lütfen renkdaslar bu kadar senol hocaya sallamayin destek olun sonucta oda en az bizim kadar trabzonspor sevdalisi bunu cok iyi biliyorsunuz. Adam niye bile bile takimina zarar vermek istesinki???
                    Gel gelelim sercan ve eren olayina...Sercan 23 yasinda buca disinda deneyimi yok tecrübesi yok oyun pratigi yok ayni sekilde erende cok tecrübesiz. Iddia ediyorum eger senol hocamiz bu degisiklikleri yapip maci kaybetmis olsaydik yine senol hocayi suclardiniz onlari niye oyuna aldi diye. Arkadaslar Tolga zengin o kadar zaman yedek kalecilik yapti...hic oyun pratigi oldumu? hayir sadece yedek kulübesinde oturdu maclari seyretti yedek olarak bekledi. Mac disinda ne yapti? antremanda calisti calisti calisti eksiklerini kapatti. Firsatini buldugu anda kendisini gösterdi ne kadar calistigni ispatladi. Eren ve sercan icinde aynisi gecerli onlarinda cok calismasi gerekiyor. Sizce onlar bunca baskiyi stresi kaldirabilirmi?
                    Senol hocada gördügüm tek eksik takimi tek bir futbolcuya(tek mevkiye) endeksli futbol oynatmasi. Kanatlari kullanamiyoruz farkli sistemlerele ataklar yapamiyoruz ve en önemlisi kornerler ve serbst vuruslari cok iyi degerlendiremiyoruz. Ama bu eksiklerde kapanacak insallah. Öncelikle sen takimini bir sistemde oturtman gerekiyor o sistem otruduktan sonra variasyonlara gecebilirsin...
                    Herkez kendi isini elestirsin biz taraftariz taraftarligimizi elestirelim skor taraftarligi yapmayalim takimimiza her zaman her sartlar altinda sahip cikalim.
                    Kendimizi nasil gelistirebiliriz nasil daha cok destek oluruz onu konusalim tartisalim...
                    Ben tüm olumsuzluklara ragmen takimimin sergildeigi performanstan dolayi gurur duyuyorum
                    ...imza...

Yorum

• Ligde 36 puan, Şampiyonlar ligi'nde de 15 puan toplasaydık yine vurulacak bir şeyler bulurdu benim renktaşlarım.
                      Sırf bunun için takımın puan kaybetmesini bekleyenler yoksa aramızda ben bir şey bilmiyorum.
                      Sırf Tolga elinden top sektirse de ben demiştim diye yazsam diye bekleyenler,
                      Sırf burak gol atamadığında çok havalandı demiştik bakın haklıymışız demek için bekleyenler,
                      Alanzinho ve Adrian kötü oynadığında Jaja diye bağırmak için bekleyenler,
                      ortasaha top yapamayınca Selçuk diye bağırmak için bekleyenler,
                      Defans hata yapınca Egemen de Egemen demek için bekleyenler,
                      gün sizin gününüz.
                      vurun bakalım.

Yorum

• Ne kadar zor bir süreçten geçdiğimiz ortada. Buna rağmen bugün kesinlikle yenilgiyi hakedecek bir görüntü sergilemedik. Biz hakemlerden daha iyi kararlar vermesini bekleyemeyiz. Metris den atanan hakemlerle bu ligi bitirmek zorundayız. Hakemler hep aleyhimize çalıştılar bugünden sonra da böyle olacak. O yüzden hakemleri hesaba katmayın. Çünkü önümüzdeki maçta da katledecekler.
                        Bize gelince yine basit hatalarla rakibe pozisyon hediye etme alışkanlığı devam etti. Savunma oyuncularımız kolay çalım yiyor. Yine de oyunculara ve teknik ekibe abartılı eleştiriler yapmak anlamsız ve doğru değil. Avrupanın en iyi takımlarının bile yoğun programda nasıl döküldüğünü görüyoruz. Devre arasına kadar ne kadar az kayıp yaparsak bizim için kar.
                        Kadro kalitemiz düştü bunu kabul edelim. Buna rağmen zamanla Şenol Güneş etkisiyle takım oturuyor. Daha iyi olacağız. Takıma yapılacak takviyeler ortada. Nokta atışı transferler yapılmayacaksa hiç yapılmasın daha iyi. Şenol Hoca bu kadroyu bu sene şampiyon yapar.

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu arada bu cevabim tüm SKOR TARAFTARINA GELSIN:

1. Sen gecen sezon Sampiyon olmussun sampiyonlugunu sikeci eller almis.

2. Sezon bittikten sonra elinden sürekli oynayan 6 Oyuncun gitmis.

3. Sike olayi patlak vermis bizim yöneticileride ifadeye cagirarak bize camur atilmaya baslanmis

4. Bir anda Sampiyonlar Ligine davet edildik

5. Gecen Sezondan sonra elimizde kalan futbolcular + yeni transferlerle takim kurduk

6. Hesapta olmayan sakatliklar

7. Cok önemli mevkilere basarisiz transferler

8. FFF'nin uyguladigi sacma sapan Mac Programi

9. Hakemler

10. Kismen taraftarlarimiz

Senol Hoca saydigim tüm olumsuzluga ragmen takiminla Interi evinde devirmis Avni Akeri Moskowa Lille ve intere dar etmis süper ligde ise 20 Puan toplamis. Sampiyonlar liginde firtinalar estirerek yenilgisi bulunmayan bayern Münich bile 4 mac yenilmis ve 1 beraberlik almis. Besiktasa yenilmisis ne fark eder? 10-0mi yenildik? top oynamadikmi? boyunmu egdik? Hayir mücadele ettik ! Futbolda bazen mücadele edersin yenilirsin bazende mücadele etmezsin yenersin.
                          Senol hocanin degisiklik olayindaki elestirlerinizi anliyorum bende bazen senol hocaya kiziyorum neden erken davranmiyor diye. Ama bu sefer adriani gec sokuyor diyenler icin bugün erken davrandi ve adriani erken soktu. Peki neden henrique ve volkan gec girdi? Sen zaaten 10 kisi oynuyorsun defansinin en önemli oyuncularindan biri atilmis, degisiklik yaptigin oyuncular ofansif özellikli oyuncular. 70. Dakikada Soksaydi daha cok hücuma yönelik oynayacaktik ve acik verecektik. 0-0 giden bir mac birden 0-1 0-2 olabilirdi Bir hoca 0-0 giden bir mac icin adriani sokarak dogru hamleyi yapti rakibin daha cok üstüne gitmek icin. 3 ofansiv oyuncu sokamazdinya... ilk onbiri farkli kurabilirdi orasi tartisilir.
                          Am lütfen renkdaslar bu kadar senol hocaya sallamayin destek olun sonucta oda en az bizim kadar trabzonspor sevdalisi bunu cok iyi biliyorsunuz. Adam niye bile bile takimina zarar vermek istesinki???
                          Gel gelelim sercan ve eren olayina...Sercan 23 yasinda buca disinda deneyimi yok tecrübesi yok oyun pratigi yok ayni sekilde erende cok tecrübesiz. Iddia ediyorum eger senol hocamiz bu degisiklikleri yapip maci kaybetmis olsaydik yine senol hocayi suclardiniz onlari niye oyuna aldi diye. Arkadaslar Tolga zengin o kadar zaman yedek kalecilik yapti...hic oyun pratigi oldumu? hayir sadece yedek kulübesinde oturdu maclari seyretti yedek olarak bekledi. Mac disinda ne yapti? antremanda calisti calisti calisti eksiklerini kapatti. Firsatini buldugu anda kendisini gösterdi ne kadar calistigni ispatladi. Eren ve sercan icinde aynisi gecerli onlarinda cok calismasi gerekiyor. Sizce onlar bunca baskiyi stresi kaldirabilirmi?
                          Senol hocada gördügüm tek eksik takimi tek bir futbolcuya(tek mevkiye) endeksli futbol oynatmasi. Kanatlari kullanamiyoruz farkli sistemlerele ataklar yapamiyoruz ve en önemlisi kornerler ve serbst vuruslari cok iyi degerlendiremiyoruz. Ama bu eksiklerde kapanacak insallah. Öncelikle sen takimini bir sistemde oturtman gerekiyor o sistem otruduktan sonra variasyonlara gecebilirsin...
                          Herkez kendi isini elestirsin biz taraftariz taraftarligimizi elestirelim skor taraftarligi yapmayalim takimimiza her zaman her sartlar altinda sahip cikalim.
                          Kendimizi nasil gelistirebiliriz nasil daha cok destek oluruz onu konusalim tartisalim...
                          Ben tüm olumsuzluklara ragmen takimimin sergildeigi performanstan dolayi gurur duyuyorum
                          İşte tüm özet budur. Helal olsun renkdaş Alnından öpüyorum
                          Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Futbolcular yoruluyor, konsantrasyon önemli birşey. Sonuçta diz iz fıtbıl.

Canı sıkılan açsın Avni Aker'deki Ş.L. seremonisini izlesin.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• egemenin tweeteri varmi? yatmadan önce ona hem anatomik hem aile gecmisiyle birseyler ögretmek istiyorum....

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ligde 36 puan, Şampiyonlar ligi'nde de 15 puan toplasaydık yine vurulacak bir şeyler bulurdu benim renktaşlarım.
                                Sırf bunun için takımın puan kaybetmesini bekleyenler yoksa aramızda ben bir şey bilmiyorum.
                                Sırf Tolga elinden top sektirse de ben demiştim diye yazsam diye bekleyenler,
                                Sırf burak gol atamadığında çok havalandı demiştik bakın haklıymışız demek için bekleyenler,
                                Alanzinho ve Adrian kötü oynadığında Jaja diye bağırmak için bekleyenler,
                                ortasaha top yapamayınca Selçuk diye bağırmak için bekleyenler,
                                Defans hata yapınca Egemen de Egemen demek için bekleyenler,
                                gün sizin gününüz.
                                vurun bakalım.
                                Ligde 36 Puan Sampiyonlar Liginde 15 Puan alsak bizim malzemecinin biyigi neden siyah doktorlarimizin boyu niye kücük sahamiz neden yesil derlerdi

Tolgaya ben az küfür saymadim cok yeteneksiz dedim cok kötü dedim cok elestirdim ama zamaninda elestirilerimde hakliydim. Kaleyi devraldi alali pisman oldum ve pismanligimida defalarca dile getirdim. Sanki elestirilerimi duymuscasina calisti ve onuru aratmadi sagolsun. Bugün cok top sektirdi dogru ama kac tanede pozisyonda gole engel oldu. 2 Hatali gol yeseydi ne olacakti? Cani sagolsun onca gole kapadi kalesini hemen oyunculari karalamakmi gerekir???
                                Burak konusunda bazi renkdaslara hak veriyorum burak tehlikeli sularda yüzmeye basladi gibi. Takim arkadaslarina sürekli istedigi topu alamayinca bagirmalar kaybettigi topun pesinden kosmamalar. Yerinde sabit durmalar cok fazla pres yapmamalar. Ama senol hoca gereken uyariyi verir ve düzelir diye düsünüyorum olmadi taraftar ceker kulagini.
                                Jaja diye bagiranlar icin su kadarini söylim. Jaja ofansiv olarak yeri dolmayacak bir futbolcu ama defansiv olarak koskoca bir "0" di benim icin. Rakib ayaginda topla yanindan geciyordu müdahale etmiyordu. Bizim takimda biri kötü oynadigi zaman keske o olsaydi keske bu olsaydi demiyorlar moral veriyorlar.
                                Zokora varken hayatta selcuk diye bagirmam ben tam tersi iyiki gitmis!
                                Egemen egemen bagirsin dursunlar yönetimi o kadar cok elestiriyoruz. Birkezde yönetimi övecek bir baslik actikmi?Bu sezon Zokora gibi, Celutska gibi Cech gibi futbolculari bize kazandirdiklari icin? Bunlar kendilerini benim gözümde fazlasiyla ispatladilar...
                                ...imza...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X