O ne demek yahu. Avni Aker'de derbi maçına çıkacağız farkındaysanız. Trabzonspor bu maça tam konsantre çıkacak ve Beşiktaş'ı yenecek. Geçen sene 6 derbinin 5'ini kazanıp nasıl şampiyon olduysak bu sene de olacağız. Konu takımların durumuysa biz Beşiktaş'tan daha iyi bir takımız. Gereksiz yere kendimizi küçümsemek bir anlam ifade etmiyor. Aksine böyle bir imaj yaratmak onları cesaretlendiriyor.
Ayrıca bu derbilerin gerekliliğidir. Her zaman iddialı olacaksın, iddialı konuşacaksın. Kendine de güvenmek zorundasın. Ne taraftar tırsacak, ne de başka biri. Şuan tırsması gereken, Avni Aker deplasmanına çıkarken bir yandan da aklında 4 gün sonraki Maccabi deplasmanı olacak olan Beşiktaş oyuncusu ve taraftarı.
Inter karşısında mağlup olursak, bu maça konsantrasyon daha da tavan yapacaktır. Kaldı ki Inter'i yine yenebileceğimize, en kötü beraberlik alacağımıza sonuna kadar inanıyorum. Siz de inanın, inanın ki futbolcu da inansın.
Inter'i yenersek ise o moralle, o güvenle yine Beşiktaş'ın Avni Aker'den çıkması çok zor olacaktır. 2 kere 2 dört. Trabzonspor bu maçta her şeyini ortaya koyacak, koymak zorunda. Sezonun ilk derbisi, bir anlamı olmalı sonuçta, öyle değil mi?
Bu arada ben hiçbir zaman kesin konuşmadım, konuşmam da. Hatta burada yenileceğiz, puan almamız zor dediğim pek çok maç olmuştur, ama onlarda bile galibiyete inanmışımdır. Bu maç için de ben kesin konuşmuyorum. Sonuçta derbi, herkesin bildiği gibi her zaman için zorlu olmuştur, olacaktır. Ben sadece Trabzonsporluluğunun gereği olarak iddia ediyorum. Güveniyorum. Israr ediyorum.
Burası Trabzon'sa buradan çıkış yok.
Kendimizi bu kadar sartlandirmayalim demek istiyorum. Yenemedigimiz zaman hayal kirikligi büyük oluyor. En azindan bende öyle oluyor. Maglubiyete ise tahammülüm yok. Bundan dolayida mactan önce "yenecegiz" gibi ifadeler bana ters geliyor. Cünkü yenemedigimiz taktirde icim icimi yiyor. Bunlari tecrübe edindim. Eskiden bende hep böyle iddaaliydim zira.
..
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Biraz zor..
Bu akşam oynadıkları topu gördünüz mü?..İlk yarı ezmişler Gs'yi..
Acayip iyi ileri uç adamları..
Bizim de defansımız(!)
ha bu arada Egemen-Burak kapışması takdire şayan geçecektir..
sakat falan oldumu yada cezalı ,necip sakatlanmış herhalde muhtemelen o yok onun dışında bişey varmı?? Bence inter maçının sonucu olumlu olursa o gazla bunlarıda yeneriz olumsuz olursa,yine ezeriz
Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Çok zor maç bjk son birkaç haftadır çok iyi oynuyor. İlerde çok etkililer bizim de kötü oyunumuzu düşünürsek hiç beklemediğimiz skorlar alabileceğimiz bir maç. Ama o gün bazı oyuncularımız formda olursa da kazanabileceğimiz bir maç.
Yorum