İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
Ben şu anda TS yöneticisi olsam telegol programına bağlanır ve derdim ki, eyy Erman toroğlu, Burak Yılmaz'ı emek hırsızlığı ile suçlamıştınız. 90. dakikada Egemen'in havaya 1.5 saltolu sıçrayışı emek hırsızlığı değil mi? diye sorarım.
Beni hasta eden bu işte.Yöneticilik böyle olur.Sizden bunu bekliyoruz zaten başka bir iş yapmıyorsunuz, bari oturduğunuz yerden TS haklarını savunun...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
su kanallardaki serefsizlere bakin hiç bir sey olmamis gibi besiktasi tebrik edip geçiyolar bu kadarmi trabzonspor dusmani olunur biz bunlara nasil koymussak bu sene geçen sene hakemide yeniyorduk bu sene biraz zor ..Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"
Yorum
-
kanaatimce olay hakemlere gelmeden mudahale geldi. sonuucu işte bu maçın sonucunu direkt belirleyen hakemİlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Hakemler de yanacak mi acaba Iddianamede ? Sikeci Hakemler 1 tane Adam gibi Hakem yok.
Simdi Cüney Cakir demeyin kim bilir simdi Alexe penalti caliyordur hala.
Yorum
-
Kimse hakeme ona buna çamur atmasın..Penaltı penaltıydı,verilmeyen gölümüz fauldu egemen abartsada.
yediğimiz golden sonra hilberte ikinci sarıdan kırmızı vermedi.İlk yarı iyiydik iyi pas yaptık topa sahip olduk.Burakın biraz daha istekli olması ve hakemle kılla tüyle uğraşamaması lazım.Şenol hoca son iki değişikliği biraz daha erken yapsa iyiydi..İkinci yarı inter maçının yorgunluğu ile maçdan düşeceğimiz belliydi..Yensek çok iyiydi fakat olmadı,yenilmekte var bu maratonda herkesin emeğine yüreğine sağlık...
Yorum
-
Trabzonlu Gençler mi ? Bundan sonra ismi Çarşı olmalıİlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonlu Gençler üzülmemiştir.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
1. Quaresmanin yaptigini taraftara mal edemezsiniz. Kaldiki quaresma ben kasten birsey yapmadim yaptigim hareketten sonra incinen taraftarlar olduysa özür dilerim dedi. Bunu neden yazmiyorsunuz?İlk olarak o maçtaydım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. sözüm trabzonda kahvehaneleri basan çarşı grubunu içimize sokan saflara. quaresma o hareketi size yaptı bilesiniz.
2. sözüm egemeni alkışlayalım diyenlere. egemen verilmeyen gol sonrası size gülüyordu.
3. sözüm yöneticilere. istanbul takımlarının yöneticileri böyle maçlardan sonra yaygarayı koparıyor. o hakem daha o takımın maçına verilemiyor. sen böyle kabak çekirdeği çitlersen bu fırat denen hakem müsveddesi yine önemli maçta senin maçına verilir. yine puanı alır, götürür.
4. sözüm şenol hocaya laf edenlere. elin oğlu şike yaptığı nerdeyse kesin olan başkanına bile ölümüne sahip çıkıyor. siz bu takımı şampiyonlar liginde gruptan çıkma noktasına getiren hocaya laf ediyorsunuz. sanki her sene kupalarda çeyrek final oynuyoruz.
5. sözüm tffye. zaman daralıyor. iddianame yakında açıklanacak. uykularınız kaçıyor biliyorum ama mehmet ali aydınlar fenerbahçeyi küme düşürmek yine senin gibi bir fenerliye kısmet olacak. kaçarı yok.
2. Egemen bizdede bu denli hareketler yapti abartili düsüsler felan. Bu adam bizde oynarken buna tepki gösterdikmi? O zaman nedense cok hosumuza gidiyor vaaaaay nasilda faul cikardi diye. Biraz gercekci olmak lazim. Onun yerinde oynayan baska oyuncular olsa sadece gülmekle kalmaz baska hareketlerde yapar. Mesela Engini cok merak ediyorum (oynayabilirse) bizim taraftarin tepkisine nasil cevap verecek hircin cocuk...
3. Senol hocamizin felsefesiyle yaziyorum. Onlar yapti diye bizim yapmamiz gerekmiyor. Onlar yaptida dogrusunumu yaptilar? Her hakem hata yapabilir ama bu sekilde baski kurarak hakem degistirme olaylari devam edersey hakem kalmaz mac yönetmek icin. Hakem kötümüydü? evet yanlis düdüklermi caldi? evet... gün gelecek baska bir macta bizim lehimize düdükler calabilir. Ki böyle durumlarda cok oluyor. Yönetime yönelik sike davasindan dolayi elestirilerim ayni sürüyor evet o konuda yanlislari oldu susuyorlar...
4. Sonuna kadar katiliyorum ! Gelen gideni aratir
5. Oda dogru arkandayim
Arkadaslar sakin olun 5 Puan fark kapanmayacak fark degil. STSL´de en iyi futbol oynayan takimlarindan biriyiz. Zaman ilerledikce daha iyi oluyoruz. Sadece bize karsi kapanan defansi acmasini birtürlü ögrenemedik bu yönlü calismalar yapmak zorundayiz. elimizdeki kadroyla bu kadarinada sapka #cikaririm ben !
Mac güzeldi heyecanliydi BJK´li arkadaslar arayip Trabzonun futbolundan dolayi beni kutladi sayenizde cok zevkli mac izledik dediler ve en önemlisi büyük olay olmadan bir mac izledik dediler...
Onu bunu birakinda protesto etmek istediginiz elestirmek istediginiz birsey varsa Sansal ve saz arkadaslari markusla mustafaya yönelin. Adamlar resmen trabzonu dogradi yerin dibine soktu. Maci izelemeyenler bu yorumlari dinlese sanacakki bjkye boyun egdik top oynamadik mücadele etmedik felan...Halbuki maci domine eden bizdik ama o kalabalik defansi cözemedigimizden dolayi ataklarimizin cogunlugu kesildi. Q7 ve Tolganin sürekli top sektirmesi disinda bjknin fazla hanesine yazilacak bir olay yoktu.
Bu takima helal olsun kaybedilebilecek puan kaybettik, takimimin arkasindayim
...imza...
Yorum
-
Attığımız golde faul vardı diyende art niyet ararım ben..herseyde bir hayır var mesela eğer o pozisyon olmasaydı egemen hakkında çok farklı düşünüyor olurdum.. Ama o pis sırıtışı gözümün onunden gitmiyor.. Profesyonelmis evet profesyonel düzenbaz olduğunu gördük.. Yapabilirsem bundan sonra ligi izlemiyecegim.. Bosuna bu cirpinislarimiz.. 3 ezikler playoffa kalsın diye yapılanları görmek istemiyorum artık..
Yorum
-
İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu 'hakemleri de yeneceksin arkadaş...' klişesini tedavülden kaldırmamız lazım.
Geçen sene yendik, ne olduğu ortada.
Aynen hayatimda nefret ettigim sözler siralamasinda en tepelerde olur...
Bu ligin tek enayisi benmiyimde hep hakemide yenmek zorunda olan klub ben olicam...
Yorum
-
2 yarı iyi oynayamadık maalesef..
hakem penaltı verdi diye eleştiremiyorum çünkü öyle bir pozisyon.. adrian gerekli etkiyi sağlayamadı.
diğer değişiklikler de biraz geç oldu..
istanbuldan dost olunmyacağını herkez anlamalı.. basın sürekli burak şişirmesi yapıyor. dikkat edilmeli..
sonuç sağlık olsun..
Yorum
-
Trabzonsporun herhangi bir yöneticisinin bu programa bağlanıp bu itleri muhatap almasını açıkçası istemiyorum. Koskoca Trabzonspor yöneticisi ile bu denyolar arasında bir uçurum olmalı. Evet kesinlikle çıkıp takımın hakkını korumalılar. Ama bunun başka bir yolu olmalı.İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen şu anda TS yöneticisi olsam telegol programına bağlanır ve derdim ki, eyy Erman toroğlu, Burak Yılmaz'ı emek hırsızlığı ile suçlamıştınız. 90. dakikada Egemen'in havaya 1.5 saltolu sıçrayışı emek hırsızlığı değil mi? diye sorarım.
Beni hasta eden bu işte.Yöneticilik böyle olur.Sizden bunu bekliyoruz zaten başka bir iş yapmıyorsunuz, bari oturduğunuz yerden TS haklarını savunun...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum